✨essence 'reach for the stars glam' set✨

studenoga 16, 2018


Šljokice, sjaj i iščekivanje: blagdansko vrijeme godine je uskoro tu i glamura nikad dosta! Ovdje je 5 novih proizvoda koji će oduševiti ljubiteljice kozmetike! Ujedinjeni u make-up torbici trendovske kolekcije“reach for the stars glam set” koja sadrži sve što trebaš za sjajan izgled. Njegova ambalaža ga čini idealnim blagdanskim poklonom.

✨Glam kit make-up torbica✨


Prozirna kozmetička torbica sa sjajnim zvijezdama će privući poglede, a odlična je i za putovanja. Idealna veličina za tvoje omiljene kozmetičke dodatke.

✨Glam kit gumica za kosu✨


Predivne sjajne gumice za kosu u crnoj i rozoj boji koje će začiniti svaku novogodišnju frizuru. Možeš ih nositi i kao narukvice.

✨Glam kit umjetne trepavice✨
Prekrasne umjetne trepavice sa šljokicama koje će privlačiti poglede! Jednostavne su za nanošenje i ugodne na kapcima. Uz njih dolazi i ljepilo.

✨Glam kit naljepnice za tijelo✨
Naljepnice koje se jednostavno nanose i daju sjajan efekt. Motivi su zvijezde, pahulje i blagdanski ukrasi. Možeš ih nanijeti na lice, ruke ili tijelo.

✨Glam kit balzam za usne✨


Njega za usne u prekrasnoj ambalaži: balzam koji mijenja boju ovisno i pH tvoje kože. Ne samo da
je lijep, on njeguje usne u hladnim danima.

✨Glam kit metallic highlighter✨


Ovaj dodatak je nepogrešiv u svakom glamuroznom looku. Iz tekućeg se pretvara u puder i tako stvara višedimenzionalni efekt na licu ili tijelu. Iznimno pigmentiran, jednostavan za nanošenje i postojan.


Essence 'Reach for The Stars Glam' set dostupan na prodajnim mjestima BIPE po cijeni od 79,90 kn.


Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)