✨ Revolution PRO Supreme tekući eyelineri ✨

studenoga 15, 2018


Tuš je beauty proizvod koji zadaje najviše glavobolje i u trenu vam može pokvariti dan. Mnoge od vas me ispituju za preporuke drogerijskih tuševa i neke trikove koji će vam pomoći u nanošenju. No, iskreno - nema tog čarobnog trika uz koji će vam nanošenje tuša svaki puta biti savršeno. Bitna je vježba, vježba i samo vježba. Nemojte pokušavati 'prekopirati' nečiji eyeliner look nego probajte eksperimentirati i vidjet ćete koji look najviše odgovara vašem obliku očiju. Ja imam dosta spuštene kapke pa je linija uz trepavice eksta tanka, a repić izvućen do maksimuma. Upravo zbog toga, koristim tekuće eyelinere s jako preciznim aplikatorom. Također, jako je bitno i da se tuš tijekom dana ne razmazuje i da je ekstra crn. S Notino internet parfumerije su mi ovaj mjesec stigli Revolution PRO Supreme tekući eyelineri ; u crnoj i bijeloj boji. Ako Vas zanima kako su mi se proizvodi svidjeli te da li su 'Chanel&Rebel approved' - nastavite s čitanjem !


Revolution PRO Supreme tekući eyelineri dolaze u minimalističkom, plastičnom pakiranju. Crni tuš je u prigodnoj all-black ambalaži, a bijeli u all-white amabalaži. Pakiranje mi se sviđa jer već pri prvom pogledu znate o kojoj je boji riječ; za razliku od većine ostalih tuševa čije su ambalaže identične, a nijansu možete prepoznati po naljepnici na dnu bočice. Supreme tekući eyelineri dostupni su u dvije nijanse : White & Black.    


✨ Dostupnost : Notino 
✨ Sastav : Aqua, Propylene Glycol, Acrylates / Octylacrylamide Copolymer, Magnesium Aluminum Silicate, Triethanolamine, Lactobacillus Ferment, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, [+/-] CI 77499, CI 77266
 

Aplikator Revolution PRO Supreme tekućih tuševa je vrlo tanak i precizan, a vrh mu je lagano zakrivljen (vidljivo na slici iznad).  Iskreno, preferiram ravne aplikatore te jedino takve tuševe i koristim, pa mi je trebalo malo prakse da se naviknem na lagano zakrivljeni aplikator. No kada se naviknete na aplikator, nanošenje je doista jako jednostavno - u jednom potezu možete iscrtati preciznu i smooth liniju.


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve Revolution PRO Supreme tekućih eyelinera u nijansi 'White' & 'Black'. Tuševi su iznimno pigmentirani te ih nije potrebno nadograđivati (ako ih ipak odlučite nadograđivati, tuševi će popucati i početi se ljuštiti).  No, kao što možete i vidjeti na slici - nema potrebe za dodatnim slojevima. Tuševe sam testirala u nekoliko navrata i svaki put su me oduševili svojom dugotrajnošću. Dakle tuš izgleda identično u sedam ujutro, kao i 12h nakon - bez razmazivanja ili ljuštenja. WOW ! Mislim da bi Supreme tekući tuševi bili fantastični za osobe koje muku muče sa suzenjem očiju jer su vodootporni i ne skida ih ništa osim dvofazne micelarne s uljem. 


Revolution PRO Supreme tekući tuševi su me doista oborili s nogu - na slici iznad možete vidjeti kako izgledaju u akciji. Tuševi su fantastične pigmentacije, dugotrajni, vodootporni i prekrasni ! Već vidim da će biti korišteni i voljeni - pogotovo bijeli! Bijeli tuševi su prava rijetkost u drogerijama i na internet parfumerijama općenito - pogotovo ovako kvalitetni, a jeftini. Ako volite eksperimentirati sa šminkom svakako ga naručite dok se nije rasprodao, a crni je klasika koji se mora naći u svakoj kozmetičkoj torbici. Supreme tekući eyeliner su CHANEL&REBEL APPROVED ! 🖤


Jeste li već isprobale nešto od Revolution PRO linije proizvoda ? 


 https://www.notino.hr/black-friday/


🚨 Black Friday Countdown može započeti ! 🚨

Od 19.-25.11. te na Notino webshopu čekaju fantastična sniženja na dekorativu, kozmetiku, parfeme i proizvode za kosu (BLACK FRIDAY popusti biti će aktivirani tek 19.11.) Pssst 🤫🤫 odati ću ti nekoliko brendova koji će biti na sniženju ; Real Techniques, Sigma Beauty, Dermacol, Orofluido, Avene, Olaplex, Toni&Guy, Bruno Banani i brojni drugi ! WOW - ja sam preuzbuđena radi crnog petka, ne sumnjam da će popusti biti odlični 😉 Uskoro više informacija !

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

  1. Prije neko vrijeme sam si ja bila uzela od revolutiona tuš i bio mi je užasan, četkica tvrda i ostajali su tragovi.. Sada ne znam jesu li poboljšali formulu ili? Možda se odvažim uzet iako sam jedna od osoba kojoj oči stalno suze,pogotovo u ovo vrijeme. Super post! :) i slažem se da bi bijelih tuševa trebalo biti više, podignu svaki look,a toliko su rijetki.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)