✨Pregled kolekcije : essence magnetic! lashes! umjetne trepavice 2.0✨

studenoga 28, 2018


Prekrasne, raskošne i duge trepavice izgledaju nevjerojatno i osiguravaju savršen izgled! Često moramo posegnuti za umjetnim trepavicama kako bismo postigli ovaj učinak. One dolaze u najrazličitijim inačicama, ali do sada su svi imali jednu zajedničku stvar: ljepilo za trepavice. Srećom, ovaj je problem riješen! Tijekom prosinca 2018., inovativni essence predstavlja trendovsku kolekciju“ magnetic! lashes! umjetne trepavice 2.0“ koja nudi 6 različitih umjetnih trepavica koje se mogu pričvrstiti na prirodne trepavice pomoću magnetske trake - bez potrebe za ljepilom! Jednostavno odvojite trepavice, postavite jednu traku iznad gornje linije i drugi dio ispod - magneti će se spojiti kako bi stvorili snažne trepavice koje odgovaraju svim oblicima očiju. Još jedna prednost u usporedbi s prethodnim modelima: one se mogu koristiti više puta. Kolekcija sadrži i neodoljivu kutijica za pohranu trepavica.
01 Lashes on Fleek
01 Good lashes, good day
01 Life is short, your lashes shouldn't be

01 I'm not perfect, but my lashes are

01 I woke up like this 
01 My lashes are my super power

Aplikator za trepavice


 
Potrebno je dosta strpljenja za nanošenje umjetnih trepavica. Ali pomoću ovoga aplikatora isto je lako i jednostavno. Aplikator u obliku pincete zahvaća umjetne trepavice i omogućava ti da ih precizno pričvrstiš na prirodne trepavice. MPC 8,11 KN

✨ Kist za trepavice ✨


Kist za trepavice je idealan za odvajanje i češljane trepavica nakon korištenja za idealnu njegu kako bi trajale dulje. Može se koristiti i tijekom nošenja trepavica kako bi im osigurali dodatnu uvijenost i povezali ih s prirodnim trepavicama. MPC 8,11 KN

Kutijica za umjetne trepavice



Mala kutijica služi za pohranu tri para umjetnih trepavica, Idealna je za spremanje tvojih trepavica nakon nošenja kao i prilikom putovanja. MPC 8,11 HRK.

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Nisam koristila magnetske trepavice, ali mi deluje da su odlicne. Bas mi pravi problem kad treba precizno da zalepim trepavice.

    https://glamfashioncat.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)