✨MakeUp Revolution Imogenation 'Highlight to the Moon' ✨

prosinca 06, 2018


MakeUp Revolution je brend poznat po cjenovno pristupačnim proizvodima fantastične kvalitete i po suradnjama s brojnim influencerima i beauty blogerima. Na mom ste blogu već mogli čitati o kolaboraciji sa youtubericom Sophdoesnails - recenzirala sam dvije palete sjenila (Sophx / Extra Spice) te paletu highlightera. Prije nekoliko mjeseci, MakeUp Revolution je sklopio suradnju sa youtubericom Imogenation. Iz te suradnje su proizašla dva proizvoda ; paleta sjenila i paleta za šminkanje lica. Paleta sjenila me nije zaintrigirala jer je nijansama identična Sophx verziji, no 'Highlight to the Moon' paleta je morala biti moja. Kada sam prvi put vidjela naziv, zaključila sam da je riječ samo o paleti highlightera - no, kada sam otvorila poklopac, vidjela sam da se tu nalaze i setting puderi te nijanse za konturiranje i bronzeri.


MakeUp Revolution Imogenation Highlight to the Moon paleta dolazi u srebrnom, kartonskom pakiranju sa shiny srebrnim natpisom. Sama paleta je holo što bi značilo da se transformira iz roze u ljubičasto-plavu boju, ovisno o kutu gledanja. Nažalost, takvu je boju iznimno teško uslikati kamerom. Unutar palete nalazi se ogromno ogledalo, a nijanse su dodatno zaštićene plastičnim omotom od trušenja i prljanja. Paleta se zatvara na klik te je vrlo kvalitetno izrađena. Primjetila sam da ju je nešto teže otvoriti - što je ujedno i plus jer vam se prilikom transporta tj. putovanja neće otvarati sama od sebe.


Unutar Imogenation Highlight to the Moon palete nalazi se šest nijansi praškastih proizvoda koja su namijenjena za šminkanje lica. Prve dvije nijanse iliti 'Pretty Heart' i 'My gyal' su namijenjene za setiranje lica - prva nijansa je roskastog podtona, dok je druga žutog podtona i svojim je karakteristikama idealna za baking korektora (svojim karakteristikama me jako podsjeća na MakeUp Revolution banana powder).  Nijansa 'Cayooott' je rumenilo zagasito breskvaste nijanse, izrazito svijetlijim osobama bi navedena nijansa mogla poslužiti i kao bronzer. U drugome se redu nalaze dva tamnija bronzera hladnog podtona 'Literally' i 'Warrior' te nijansa za konturiranje 'Can't Deal'. U posljednjem su redu tri nijanse sa čak četiri highlightera - 'Slay my Life' sadrži dva highlightera zlatne i bronze boje, dok su  'Limited Edition' i 'Angelface' na prvi pogled identični, no u stvari u potpunosti različite nijanse highlightera.


Tekstura proizvoda u Imogenation Highlight to the Moon paleti je nevjerojatna ; proizvodi su tako fino mljeveni da se pod jagodicama prstiju javlja svilenkasti osjećaj. Iako je riječ o praškastim proizvodima, oni su gotovo kremaste teksture - još se nisam susrela sa proizvodima u kamenu takve formule. Što se pigmentacije tiče, ona varira od nijanse do nijanse. Highlighteri su nestvarno dobre pigmentacije te je dovoljan samo jedan dodir kista o pan i dobiti ćete najintenzivniji glow ikad. Što se preostalih šest nijansi tiče - pigmentacija je nešto slabija. Upravo mi ta karakteristika u potpunosti odgovara - preferiram nadograđivati intenzitet bronzera i kontura, a ne pretjerati u startu i onda se mučiti s blendanjem.  


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve svih devet nijansi. 
Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze, jednim potezom prsta (bez nadograđivanja).

MakeUp Revolution Imogenation 'Highlight to the Moon' paleta je proizvod kojeg svaka šminkoholičarka treba imati u svojoj kolekciji. Paleta je vrlo funkcionalna jer sadrži apsolutno sve što vam treba za šminkanje lica te je vrlo kompaktna i kao stvorena za putovanja. Jako mi se sviđa i ogromno ogledalo te divan holo dizajn proizvoda. Paleta je dostupna na Notino internet parfumeriji. 



IDEJA ZA BOŽIĆNI POKLON


Imogenation paleta sjenila i paleta za šminkanje lica čine poklon koju će oduševiti svaku šminkoljupku! Na Notinu možete odabrati i opciju poklon pakiranja - za samo 33 HRK svoje poklone možete zapakirati u predivno poklon pakiranje koje će vaš dar učiniti elegantnijim i profinjenijim. Dovoljno je da u košarici kliknete na ovu opciju, odaberete željeno pakiranje (u ponudi je i božićno bijela i crvena kutija) te koje proizvode želite unutar paketa. Razveselite svoje najdraže predivno zapakiranim poklonom !

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)