✨Max Factor Radiant Lift✨

prosinca 18, 2018


Tekući puder koji je nedavno uzdrmao cijeli beauty svijet je Max Factor Radiant Lift. Mislim da nema blogerice i/ili influencerice koja ga nije isprobala,a zatim i hvalila na sva zvona. Moram priznati da sam zbog cijelog tog hypa i ja odlučila isprobati puder da vidim o čemu je riječ.  Moja povijest sa Max Factor tekućim podlogama baš i nije bogata. Sjećam se da sam davnih dana kupila set u kojemu su se nalazili 2000 Calorie maskara i Face Finity All day Flawless puder. Proizvodi su bili jako dobri i bila sam zadovoljna s rezulatatima koje su pružili, no nekako nikad nisam imala želju za daljnjim isprobavanjem njihovog asortimana. Odlučila sam Max Factoru ponovno pružiti priliku i isprobati taj čudesan proizvod o kojemu bruji svaka šminkoholičarka. Ako vas zanima više informacija o ovom proizvodu, nastavite s čitanjem.


Dostupnost : Notino internet parfumerija
Količina : 30 mL
Nijanse : 18 nijansi / na području RH dostupno je 6 nijansi

Sastav : Cyclopentasiloxane Aqua/Water/Eau Talc Propylene Glycol Glycerin Dimethicone Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid Zinc Oxide Aluminum Starch Octenylsuccinate PEG/PPG-18/18 Dimethicone PVP Bismuth Oxychloride Ethylhexyl Methoxycinnamate Sodium Chloride Phenoxyethanol 1 2-Hexanediol Caprylyl Glycol Sodium Hydroxide Synthetic Beeswax Trihydroxystearin Methicone Triethoxycaprylylsilane Silica Sodium Benzoate Pentylene Glycol Acrylonitrile/Methyl Methacrylate/Vinylidene Chloride Copolymer Synthetic Wax Polyglyceryl-4 Isostearate Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone Hexyl Laurate Niacinamide Panthenol Tocopheryl Acetate Parfum/ Fragrance Ethylene Brassylate Polyethylene Citric Acid Fructose Urea Isopropyl Titanium Triisostearate Hexyl Cinnamal Allantoin Maltose Sodium Lactate Sodium Pca Trehalose Benzyl Benzoate Citronellol Linalool Glucose Sodium Hyaluronate BHT Tin Oxide [May Contain/Peut Contenir/ +/-:Iron Oxides (Ci 77491 CI 77492 CI 77499) Titanium Dioxide (Ci 77 


Max Factor Radiant Lift tekući puder dolazi u prozirnoj, staklenoj ambalaži sa zlatnim čepom te crnim natpisima. Bočica je klasičnog izgleda za proizvod tog tipa, no svojim minimalizmom ipak zrači profinjenošću. Puder se dozira pomoću pumpice koja je vrlo precizna - 1,5 pritiska na pumpicu biti će dovoljna za nanošenje na čitavo lice. Već sam vam nekoliko puta spomenula kako je ovo moj omiljeni način doziranja proizvoda - jednostavno istisnem dovoljnu količinu proizvoda na ruku, a zatim pristima ili plosnatim kistem nanesem na glavne dijelove lica. Puder nakon toga ravnomjerno nanesem i izblendam spuživicom. Naprvila sam i mali eksperiment nanošenja i bledanja pudera sa Real Techniques original collection base kistom i puder je na licu izgledao besprijekorno. Dakle, Radiant Lift puder se savršeno nanosi i blenda kistom, kao i spužvicom za šminkanje.   


Formula Radiant Lift pudera je zlatna sredina između guste i rijetke - na prvu izgleda dosta kruto, no nakon što  krenite razmazivati proizvod on poprima gotovo tekuću formulu. Puder se izrazito lako razmazuje te se stapa s kožom lica. Moć prekrivanja je srednja, no može se nadograditi do visoke (bez creasanja i osjećaja 'maske' na licu). Max Factor Radiant Lift je obogaćen hijaluronskom kiselinom koja hidratizira kožu te sadrži SPF 30 koji štiti kožu od UVB zračenja i prijevremenog starenja kože. Puder sadrži i mikro reflektirajuće čestice koje koži pružaju zdravi sjaj. Te su čestice toliko sitne da se golim okom ne mogu niti vidjeti. Upravo zbog tih sastojaka puder koži pruža prirodan glow i hidratizaciju koja je zimi vrlo poželjna.


Na slici iznad (lijevo) možete vidjeti kako puder izgleda u kombinaciji sa drugom preparativnom kozmetikom, a na slici desno je close up tek nanešenog pudera bez setiranja. Moram vam priznati da sada vidim zbog čega se stvorio toliki hype oko ovog proizvoda - i smatram da je u potpunosti opravdan ! Puder je savršen za hladnije doba godine jer koži istodobno pruža hidratizaciju, zaštitu od štetnog UVB zračenja te licu daje prekrasni glowy finish (koji btw nije šljokičasti). Radiant Lift doslovno vraća u život umornu i suhu kožu te je čini lijepom čitav dan, bez random skidanja. Smatram da je ovaj puder savršen za suhu i normalnu kožu, no mislim da masnoj koži (kao i onoj sklonoj nepravilnostima) možda neće odgovarati. Recenziju ću završiti sa iskrenom tvrdnjom kako sam konačno pronašla savršeni tekući puder za moju kožu koji se ne hvata za suhe dijelove i licu daje svježinu i sjaj.

Jeste li isprobale Radiant Lift puder ? Kakvi su Vaši dojmovi ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)