✨Omiljene ljetne mazalice (ULOLA, SAN prirodna kozmetika, Balea)✨

srpnja 19, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post. Za danas sam Vam pripremila post o omiljenim ljetnim mazalicama ! Ukoliko me pratite već neko vrijeme onda ste sigurno primijetili kako obožavam mazuckanje raznoraznim kremicama i losionima bez obzira na godišnje doba. 😀 Zimi naravno prevladavaju 'masniji' losioni jakih aroma, dok ljeti preferiram mazalice laganije formule i voćnih/cvjetnih mirisa. Ukoliko Vas zanima koja su to moja tri favorita za ljeto 2018e - nastavite s čitanjem !



Ulola Mlijeko za njegu tijela s provitaminom A dolazi u plastičnoj bijeloj tubici sa ženstvenim cvjetnim uzorkom.  Proizvod je narančaste boje (zbog ulja mrkve [beta karoten] koji je glavni sastojak proizvoda) i vrlo nježne teksture koja se brzo upija i kožu čini mekom i glatkom. Osim što odlično njeguje kožu, Ulola mlijeko za tijelo održava boju produžujući preplanulost te podupire obnavljanje kože nakon prokomjerenog izlaganja Suncu što ga čini idealnim ljetnim proizvodom ! Način na koji ja koristim Ulola mlijeko je nakon sunčanja za dubinsku njegu kože i moram priznati da sam oduševljena njegovim djelovanjem.

Ne sadrži parabene, silikone ni umjetna bojila - nije testirano na životinjama !

✨ Dostupnost : Ulola webshop | DM
✨ Cijena : 39,90 HRK
✨ Količina : 150 mL
✨ Sastav : KLIK

PSST škicni i recenziju Ulola seruma za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe : KLIK



San TROPIC maslac za tijelo dolazi u plastičnom lončiću simpatičnog,tropskog dizajna. Maslac je tvrde teksture koja se topi pod prstima te se lako nanosi i razmazuje na koži. Prva stvar koja me oduševila kod ovog proizvoda (osim preslatkom dizajna) jest miris tropskog voća koji me automatski transportirao u vrući ljetni dan na plaži. SAN Tropic maslac je doslovno ljeto u lončiću ! Miris se na koži zadržava do par sati, a koža postaje glatka i mekana. Tople preporuke !

100% ručno izrađen prirodan proizvod. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, umjetne mirise, niti konzervanse. Nije testiran na životinjama. Proizveden u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm.

✨ Dostupnost : SAN webshop
✨ Cijena : 97,90 HRK
✨ Količina : 150 mL
✨ Sastav : Cocos Nucifera Oil (kokosovo ulje), Oryza Sativa Bran Oil (rižino ulje), Mangifera Indica Seed Butter (mango maslac), Cera Alba (pčelinji vosak), Decyl Oleate**, Adansonia digitata Seed Oil (ulje baobaba), Aleurites Moluccana Seed Oil (kukui ulje), Parfum*, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Helianthus Annuus Seed Oil  (suncokretovo ulje), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (CO2 ekstrakt ružmarina), Limonene*, Linalool* [* Prirodni miris, ** Ecocert ovlaživač]

 Baci oko i na recenziju SAN kremica za lice (hidratantna i vitaminska) : KLIK.


✨ Balea njegujuća hidratantna krema za tijelo - vanilija ✨

Nedavno me DM Hrvatska iznenadio paketićem u kojem se nalazila i Balea hidratantna krema za tijelo s mirisom vanilije. Krema dolazi u plastičnom lončiću žute boje na kojemu se nalaze motivi vanilije. Odmah nakon što skinete poklopac očarati će Vas magičan miris vanilije. Krema je vrlo lagane teksture, no upija se nešto teže od preostala dva proizvoda u ovom postu. Upravo iz tog razloga sam je najčešće koristila u debelom sloju nakon tuširanja (za njegu stopala, nogu i suhih dijelova na rukama). Miris se na koži zadržava i do nekoliko sati, a koža postaje mekana i njegovana. Odličan proizvod za nisku cijenu - bravo Balea, you did it again! ;)


Koje su Vaše omiljene ljetne mazalice ? Pišite mi u komentare !

PR proizvodi

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)