✨Ulola Serum za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe✨

lipnja 15, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! Za danas sam Vam pripremila još jednu recenziju proizvoda prirodne kozmetike ( o prirodnoj kozmetici možete čitati klikom na sljedeći link KLIK). Tema današnje recenzije je Ulola Serum za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe. Ulola je hrvatski brend nastao 2002.g. te se bavi proizvodnjom isključivo prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu tijela: soli za kupanje, sapuna, peelinga i maslaca za tijelo, kupki, krema za tijelo i lice. Brend Ulola nudi visoko kvalitetne hrvatske proizvode koji se stvaraju na tradicionalan način – kako se to prije radilo na području cijelog Mediterana, odnosno, Dalmacije. Tako pripravljeni proizvodi zadržavaju sve najvažnije sastojke poput glicerina, eteričnih ulja, gline, meda itd. Prije otprilike mjesec dana na moju je adresu stigao paketić koji je sadržavao čak 5 Ulola proizvoda. Marljivo sam ih testirala te je vrijeme da i oni osvanu na blogu. Prvi ulola proizvod kojeg ću recenzirati je serum za problematičnu kožu, pa - krenimo !


Serum za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe uspješno odstranjuje odumrle stanice, regenerira kožu te odstranjuje prištiće i komedone.

Proizvod: serum za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe
Djelovanje: poboljšava kožu sklonu nastanku akni, odstranjuje prištiće i komedone
Primjena: na očišćeno lice, navečer, nanjeti prstima 2-3 kapi serum na željeno područje izuzev područja oko očiju. Ostaviti da djeluje 10-ak min bez ispiranja, nakon toga nastaviti uobičajenom njegom.
Sastojci: obogaćen vitaminom b3 i kompleksom ovlaživača Hygroplex (aminokiseline urea i ovlažujući šećeri).
Pakiranje: 30 ml, staklena bočica s kapaljkom, pakirano u kutiju
Prodaja: ULOLA web shop i iza 1. svibnja 2018. godine dm Hrvatska
Cijena : 49,90 HRK
✨ Važna napomena: serum koristiti isključivo navečer uz obavezno korištenje kreme sa zaštitom od sunca tijekom dana. Ne preporučuje se osobama alergičnim na aspirin (salicylic acid). Može se pojaviti osjet peckanja pri korištenju. U slučaju iritacije prorijediti uporabu ili prekinuti s apliciranjem.


Ulola serum za problematičnu kožu dolazi u kartonskoj kutijici cvjetnog uzorka - vrlo romantično i lijepo pakiranje. Serum se nalazi u staklenoj bočici od 30mL, a proizvod se dozira putem kapaljke. Već sam u nekoliko navrata izjavila kako obožavam doziranje putem kapaljke jer je najpreciznije i vrlo higijenski (+ tad se osjećam bouijie AF). Način na koji se koristi ovaj serum je da nekoliko kapljica proizvoda prstima nanesete na problematična područja (područja prištića, akna i mitisera - izbjegavati područje oko očiju) ili na površinu cijelog lica za obnavljanje kože. Nakon što nanesete serum, potrebno je ostaviti ga 10 minuta da djeluje. Nakon toga nanesite hidratacijski serum za lice ili bogatu, noćnu kremicu. Vrlo je bitno da nahranite kožu nakon korištenja seruma jer on ne pruža njegu, nego ima ciljano djelovanje na nepravilnosti kože [PS ne morate brinuti o isušivanju kože jer je serumu nadodan Hygroplex, kompleks ovlaživača koji će sprijećiti dodatno isušivanje]. Također, bitno je napomenuti da se serum koristi SAMO navečer te se dan nakon korištenja seruma (pogotovo za vrijeme sunčanih dana) mora koristiti krema sa zaštitnim faktorom.

Već nakon nekoliko dana korištenja ovog seruma, vidjela sam prve znakove poboljšavanja stanja kože lica. Iako nemam nekih velikih problema s kožom, muče me prištići na području brade i čela te miteseri. Ulola serum pokazao se odličnim za riješavanje tih problema - proizvod prodire duboko u pore čisteći ih, pa su prištići nestali već za nekoliko dana. Također, obožavam i jednom na tjedan nanjeti serum na površinu cijelog lica kako bih ga dubinski očistila i obnovila - ekstrakt vrbe prirodni je eksfolijant pošto sadrži salicilnu kiselinu . Sve u svemu, oduševljena sam ovim proizvodom te ga preporučujem svima koji muku muče sa prištićima, miteserima i aknama

Ulola serum za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe dostupan je na Ulola webshopu te u DMu, a cijena mu iznosi samo 49,90 HRK !

Jeste li već isprobale neki od Ulola proizvoda ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)