✨ [darivanje] Pamper Sunday #4 : Farmasi Black Mask ✨

srpnja 08, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! U četvrtom dijelu 'Pamper Sunday' serijala predstavit ću vam Farmasi Dr.C.Tuna crnu masku za lice. Peel off maske s aktivnim ugljenom već su dugo na tronu najpopularnijih maski za lice, a razlog je taj što se upotrebom medicinskog ugljena dobivaju odlični rezultati za sve tipove kože - čišćenje organizma iznutra i izvana, oslobađanje od toksina. Medicinski aktivni ugljen obećava savršeno čistu, zdravu i sjajnu kožu.  U Farmasi inovativnoj liniji za detoksikaciju kože lica možete pronaći sljedeće proizvode s aktivnim ugljenom : gel za čišćenje, apsorbirajući serum za lice, crnu masku te tonik za lice. Danas ću Vam tipkati o crnoj maski za lice, a ne sumnjam da ću nabaviti i preostala tri proizvoda. Krenimo s recenzijom !


Crna maska za lice s aktivnim ugljenom
" Dr.C.Tuna crna maska za lice s aktivnim ugljenom izvlači i dubinki uklanja mitesere, nečistoću i višak sebuma. Sprječava nastanak novih mitesera te, zahvaljujući sadržaju vitamina B3, koži vraća sjaji i zdrav izgled !
Upotreba : Koristiti kao treći korak, jednom do dva puta tjedno. Masku nanjeti u tankom sloju na čistu i suhu kožu. Ostaviti da djeluje 25-30 minuta dok se potpuno ne osuši. Masku nježno skinuti s lica počevši od krajeva. Ne nanositi na obrve, liniju rasta kose i usne. "

✨Dostupnost : proizvode možete naručiti putem drage Mimi Farmasi Cosmetics ( blog | instagram )
✨Cijena : 72 kn 43 HRK
✨Količina : 80 mL
✨ Sastav : Aqua, Alcohol Denat, Acrylates, Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Charcoal Powder, Butylene Glycol, Niacinamide

Proizvod dolazi u crnoj kartonskoj kutiji sa žutim detaljima. Maska se pak nalazi u plastičnoj tubici s čepom - vrlo praktično i higijenski, klasičan dizajn za proizvod ovog tipa. Otvor na ambalaži je dovoljno uzak da se proizvod precizno dozira, što znači da se ne može istisnuti previše proizvoda (i bezveze bacati višak proizvoda). Nemam nikakvih zamjerki što se dizajna i doziranja proizvoda tiče stoga ova stavka od mene dobiva čistu peticu!
*EDIT : U novom katalogu možete vidjeti da je došlo je promjene dizajna (klik), no riječ je o identičnom proizvodu po sastavu. 


Farmasi crna maska s aktivnim ugljenom je crne boje i dosta čvrste teksture. Bez obzira na teksturu, maska se vrlo lako nanosi na lice  i razmazuje. Ja je nanosi na način da istisnem proizvod na gornji dio šake, a zatim prstima (ili plosnatim kistom) nanosim proizvod na lice.  Za cca 20-30 minuta, maska se u potpunosti osuši te je spremna za skidanje. Masku ćete skinuti tako da krenete od krajeva prema sredini lica. Iskreno, kada sam prvi put isprobavala ovaj proizvod dosta sam se bojala boli. U prijašnjim iskustvima skidanje peel off maski je toliko boljelo da sam morala odustati od 'odljepljivanja' maske i jednostavno umila proizvod s lica.  Ugodno me iznenadila činjenica da se ova maskica skida bez ikakvog problema (i boli, lol). Već se nakon prvog korištenja mogu vidjeti prvi rezultati u borbi protiv mitesera kao i prištića. Maska je također vrlo dobra u riješavanju problema pojačanog sebuma lica što je čini idealnom za masnu kožu sklonu nepravilnostima. Maska je odlična i za nas s normalnom i suhom kožom za temeljito čišćenje kože jednom na tjedan. Sve u svemu, toplo Vam preporučujem ovaj proizvod - sigurna sam da će Vas oduševiti !


Farmasi crna maska mi se toliko svidjela da smo Vam Mimi i ja odlučile pokloniti jedan primjerak ! Sve što morate učiniti kako biste dobile ovu čudotvornu maskicu je :
1. Pratiti Mimi i mene putem instagrama ( Mimi | Chanel and Rebel)
2. U objavi na instagramu označiti frendice kojima bi se nagrada mogla svidjeti !
Možete objaviti i više komentara, no svaki puta morate označiti druge osobe. Nagradna igra ograničena je na teritorij RH.

Pobjednicu ćemo izabrati putem random.org stranice 11.07. u 12:00 h! Želim Vam svima puno sreće.

Narudžbe & učlanjenja (Mirjana)
e-mail mimi.farmasi.cosmetics@gmail.com
instagram @mimi_farmasi_cosmetics
https://mimifarmasicosmetics.blogspot.hr

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)