✨ Biovitalis Krema za kožu s prištićima ✨

srpnja 04, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! Današnji post će ponovno biti usredotočen na borbu protiv mitesera i prištića ; predstavit ću Vam Biovitalis kremu za kožu s prištićima. Biovitalis je hrvatski brend prirodne kozmetike o kojemu ste već mogli čitati na mome blogu (recenzija zlatnog maslac za brže tamnjenje). Biovitalis je nedavno lansirao novu liniju proizvoda pod nazivom 'prirodna kozmetika s namjenom' - unutar linije se nalazi pet proizvoda s jedinstvenim sastavom i namjenom : 


Ja sam na testiranje dobila kremu za kožu s prištićima, melem za usne te testere za preostalih četiri krema. Kremu sam isprobala na mojoj koži (normalna s pokojim prištićem na bradi), a detaljno testirala na koži sklonoj aknama. Bez daljnjeg odugovlačenja - krenimo na recenziju!


Muku mučiš s problematičnom kožom? Miteseri i prištići ti ruše samopouzdanje? 
Uvjeri se u učinkovitost ove kreme. 

"Četverostruko ciljano djelovanje čini ovu kremu učinkovitom za njegu problematične kože. Krema je namijenjena masnoj koži s prisutnim miteserima i prištićima. Pročišćava kožu te joj vraća narušenu ravnotežu.
Bez parabena, retinoida i komedogenih sastojaka.
Učinak redovite primjene: smanjene pore, zdrava i umirena koža, bez masnog sjaja.
Način primjene
Najbolji učinak postiže se redovitom primjenom kreme ujutro i navečer, na čistu i suhu kožu. Krema je lagane, hidratantne teksture, što je čini pogodnom podlogom za dnevni make-up.
Ovu smo kremu za Vas...
  • ...razvili pažljivo birajući najkvalitetnije sastojke iz prirode...
  • ...proizveli poštujući stroga pravila GMP standarda...
  • ...upakirali u bezzračnu bočicu kako bi što duže ostala svježa.
Dodatne informacije
  • prirodni aktivni sastojci: ulje jojobe, ulje crnog kima, sok aloe vere, ekstrakt vrbe, vitamin E, eterično ulje lavande, eterično ulje čajevca, eterično ulje licee, ekstrakt nevena"
Dostupnost : Biovitalis webshop, ljekarne i specijaliziranim prodavaonicama
Cijena129,90 HRK
Količina : 40 mL
Sastojci : aqua, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, nigella sativa (crni kim) seed oil, coco-caprylate, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, propanediol, glycerin, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, salix alba (vrba) bark extract, sodium caproyl/lauroyl lactylate, triethyl citrate, tocopherol, sodium stearoyl glutamate, lavandula angustifolia (lavanda) oil, melaleuca alternifolia (čajevac) leaf oil, litsea citrata oil, calendula officinalis (neven) flower extract, lactic acid, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, linalool, geraniol, limonene, citral.


Kreme iz Biovitalis linije 'prirodna kozmetika s namjenom' dolaze u plastičnim, bijelim ambalažama raznobojnih natpisa - krema za kožu s prištićima dolazi s natpisom zelene boje, a preostale kremice u rozoj, narančastoj, bež i ljubičastoj boji. Proizvod se dozira pomoću pumpice što je vrlo praktično i higijenski !


Krema za kožu s prištićima je žute boje koja se na koži lica pretvara u providnu. Osim boje, druga stavka koja se odmah može uočiti je i divan, herbalni miris ! Tekstura kreme mi je na prvu izgledala gusto, no primijetila sam da je podosta tekuća - vrlo se lako nanosi i razmazuje. Krema ne ostavlja ljepljivi film te se vrlo brzo upija u kožu. Na koži pruža lagani osjećaj hlađenja te zbog svojeg mirisa pridonosi relaksaciji uma i tijela.


Na slici iznad možete vidjeti realne rezultate nakon dva tjedna korištenja kremice : koža je vidno pročišćena, a stanje na licu se umirilo. Miteseri na području nosa su se također vidno smanjili,a manji prištići su u potpunosti nestali ! Ne sumnjam da će i veći prištići nestati nakon još nekoliko dana korištenja proizvoda ! Mislim da je ovo fantastičan proizvod u borbi protiv masne kože, prištića i mitesera te toplo preporučujem kremicu svima koji muku muče s tim problemima !

Kremicu možete naručiti putem ovog linka : KLIK.

Jeste li već isprobale neku kremu iz 'prirodna kozmetika s namjenom' kolekcije ?
Kakvi su Vaši dojmovi?

PR* proizvod

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Toliko me veseli vidjeti da je su i Hr. proizvodi toliko konkurentni svojom kvalitetom na tržištu preparative i terapije problematičnih stanja kože, ja sam iznenađena djelovanjem, super je!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)