✨ L'oreal Paris 'Back to Bronze' bronzer recenzija ✨

srpnja 28, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post. Za danas sam Vam pripremila recenziju L'oreal Paris 'Back to Bronze' bronzera. Ukoliko ste propustile posljednjih nekoliko postova, L'oreal Paris je na tržište lansirao 'Wake up and Glow' kolekciju koja sadrži proizvode idealne za kreiranje lagane, ljetne šminke.  Na blogu su već objavljene recenzije Bonjour Nudista BB kreme kao i Glow Mon Amour tekućeg highlightera te La Vie en Glow palete highlightera, pa svakako bacite oko i na te postove. Zvijezda današnjeg posta je 'Back to Bronze' bronzer koji u tajnom pretincu sadrži i ogledalo te kistić za nanošenje - idealno za brzi popravak šminke na terenu Bronzer sam testirala svakodnevno gotovo tjedan dana i konačno sam sakupila dojmove za opširnu recenziju - pa, krenimo !


L'oreal Paris Back To Bronze bronzer dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži rose-gold boje. Ambalaža je izrazito kvalitetno izrađena te je otporna na padove i udarce (već znate da sam ja najsmotanija osoba ikad i da mi sve pada, ali eto - ovaj bronzer je to sve izdržao! ).  Jedina zamjerka ambalaži ide činjenici da se metalik rose-gold dio na poklopcu vrlo brzo izgrebe i uništi, koliko god ga vi čuvali i pazili. Ambalaža se zatvara na klik te se dosta teško otvara - što je dodatan plus, ne morate biti u strahu da će se proizvod 'sam od sebe' otvoriti i rasuti po torbici. Iz tog razloga 'Back to Bronze' je idealan travel buddy .

DOSTUPNOST : Notino.hr
KOLIČINA : 9g
SASTAV : Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Zea Mays Starch / Corn Starch, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol, Mangifera Indica Seed Butter / Mango Seed Butter, Theobroma Cacao Seed Butter / Cocoa Seed Butter, Parfum / Fragrance, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Coumarin.


L'oreal Paris 'Back to Bronze' bronzer na Notino internet parfumeriji dostupan je u nijansi '02 Sunkiss' - divna, matt nijansa bronzera. Na fotografiji iznad bronzer izgleda dosta toplo, no bronzer je ustvari hladnog podtona. Bronzeri ovakvih nijansi su u našim drogerijama prava rijetkost, većina bronzera naginje ka toplom, narančastom podtonu koji se meni osobno ne sviđa. U zadnje vrijeme preferiram šminku hladnijeg podtona (pogotovo sjenila, highlightere i bronzere) te mi se nijansa 02 Sunkiss izrazito svidjela.


'Back to Bronze' bronzer je poseban i po tome što sadrži tajni pretinac u kojemu se nalaze ogledalo solidne veličine te kistić s kojim možete nanijeti proizvod. Vrlo zgodna i praktična ideja ! Osobno ne koristim aplikatore dobivene uz proizvod jer je gotovo 98% njih neupotrebljivo - no ovaj kistić sadrži vrlo meke dlačice te ustvari jako dobro nanosi proizvod na lice (pogotovo kod popravljanja šminke) !


Na slici iznad možete vidjeti swatch 'Back to Bronze' L'oreal Paris bronzera u nijansi '02 Sunkiss'. Bronzer je na dodir dosta tvrde teksture, no kistićem se proizvod vrlo lako 'pokupi'. Prilikom nanošenja nisam primjetila nikakvo trušenje proizvoda. Pigmentacija je nešto lošijeg inteziteta, no vrlo lako se nadograđuje i blenda. Fantastično izgleda u kombinaciji sa Glow Mon Amour tekućim highlighterom te zajedno daju 'golden goddess' efekt. Sve u svemu, odličan bronzer s kojim ćete cijele godine imati osunčani ten!

L'oreal Paris 'WakeUp and Glow' kolekciji možete naručiti putem Notino.hr internet parfumerije.

Koji je Vaš omiljeni drogerijski bronzer?
Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

4 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)