L´Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear tekući puder

travnja 27, 2019


L'oreal Paris je nedavno na tržište izbacio novu i poboljšanu verziju Infaillible pudera te je već uspio osvojiti srca šminkoljubaca diljem svijeta. Kada pričamo o tekućim podlogama, L'oreal Paris je vodeći drogerijski brend i pravi maher kod stvaranja savršene formule. Do sada sam imala priliku isprobati podosta L'oreal podloga za lice i svaka me oduševila svojom laganom formulom i vrhunskim prekrivanjem. Upravo je stara verzija Infaillible pudera bila moj holy grail proizvod godinama, pa sam s visokim očekivanjima krenula na insprobavanje poboljšane verzije. L'oreal Paris tvrdi kako je ovo puder namijenjen modernoj ženi koja je u potrazi za saveznikom čija će zadaća biti održati njen ten besprijekornim - bez obzira na svu frku i strku koju proživljava na dnevnoj bazi. Novi Infaillible 24H Fresh Wear puder je otporan na znoj, vodu te se ne preslikava - idealno za ljetne vrućine koje nam slijede! Opis proizvoda me oduševio te sam jedva čekala isprobati ovaj novitet i na svojoj koži :D

loreal-paris-infaillible-24-h-fresh-wear

L'oreal Paris Infaillible 24H Fresh Wear tekući puder nalazi se u staklenoj ambalaži koja sadrži uobičajenih 30mL proizvoda. Ambalaža je izrađena od vrlo kvalitetnog i čvrstog stakla, kao stvorenog za putovanja (ne morate brinuti o lomljenju bočice). Puder se dozira putem pumpice koja je vrlo precizna i možete kontrolirati koliko točno proizvoda želite istisnuti. Način doziranja putem pumpice je ujedno i moj omiljeni jer je izrazito higijenski što puno znači prilikom šminkanja klijentica. Puder sam na lice nanosila prstom, a kasnije ga blendala sa spužvicom ili kistom. Oba načina savršeno blendaju puder, ne ostavljajući linije ili patchy dijelove.

Infaillible 24H Fresh Wear puder dolazi u čak 30 nijansi ! Nijanse su rađene s planom da svaki podton može pronaći svoju idealnu nijansu, a 30 je doista impresivna brojka za drogerijski brend. Puder je ne-komedogen te sadrži SPF što ga čini savršenim odabirom za svaki tip kože. Formula Infaillible 24H Fresh Wear pudera obogaćena je sa tri sastojka koja absorbiraju ulje te su otporna na vodu, znoj i prenošenje na odjeću. Savršena tekuća podloga za toplije doba godine !

loreal-paris-infaillible-24-h-fresh-wear
Close up fotografija L'oreal Paris Infaillible 24H Fresh Wear  pumpice
loreal-paris-infaillible-24-h-fresh-wear

Formula Infaillible 24H Fresh Wear pudera je izrazito tekuća, čak i tekućija od True Match verzije. Na slici iznad možete vidjeti kako sam jedva uslikala swatch, pošto je počelo curiti sa svih strana. Kada sam prvi put nanijela puder na ruku, postala sam pomalo skeptična. Nije mi bila jasno kako ovako lagana i tekuća formula može imati visoko prekrivanje. No, uskoro su sve moje sumnje pale u vodu. 

Puder se vrlo lako blenda u kožu i savršeno stopi s teksturom lica. Infaillible 24H Fresh Wear puder se suši u prirodni finish - matte, ali sa zdravim sjajem (S-A-V-R-Š-E-N-O!). Jako mi se sviđa što nakon sušenja nema sticky osjećaj, pa ga nije niti potrebno setirati puderom u kamenu. Ja sam ga svejedno mrvicu setirala ispod podočnjaka, okolo nosa i brade jer mi se na tim dijelovima tekuća podloga najčešće nakuplja. Ostatak lica nisam setirala jer sam bila oduševljena finishem te ga nisam htijela prekriti. Puder ne naglašava suhe dijelove lica, a primjetila sam i da smanjuje pore na nosu. Miris proizvoda je dosta intenzivan puderasti, a osjeti se i alkohol koji je nažalost u prvi 10 sastojaka. Meni je miris čak i ugodan, no vjerujem da bi nekolicini mogao smetati. 

Infaillible 24H Fresh Wear stvara besprijekoran ten koji čak izgleda blurano ! Puder je sakrio sve nedostatke te naglasio prirodnu ljepotu lica, bez efekta maske. Trajanje pudera na licu je također magično - ja sam ga testirala čak 12h (a vjerujem da bi izdržao i puuuno dulje) i u tom periodu nisam primijetila nikakvu promjenu. Inače imam dva problema s puderima ; naglašuju mi suhe dijelove lica te 'skliznu' s nosa. S ovim L'oreal malcem su ta dva problema nepostojeća. Puder sam koristila čak i bez primera i moje lice je svejedno izgledalo glatko i ujednačeno. WOW!


Na slici iznad možete vidjeti L´Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear (nijansa 130 True Beige) u akciji ! Na licu imam još samo Giordani Gold Marble sjenilo kao highlighter i mrvicu Avon fiksatora te Rimmel Stay Matte puder u kamenu ispod očiju,okolo nosa i na bradi. Nadam se da preko slike možete vidjeti taj natural finish i 'blur' lica o kojemu sam vam pisala. Puder nema flashback te je savršen za svečanije prigode i fotografiranja

Sve u svemu, još jedan savršeni puder iz L'oreal Paris radionice.  Infaillible 24H Fresh Wear ima fantastično prekrivanje koje traje čak 24 sati, otporan je na znoj i vodu, ne prenosi se na odjeću, ima vrlo visoku moć prekrivanja te je formule lagane poput perca. Upravo zbog ovih karakteristika, L'oreal Paris Infaillible 24H Fresh Wear je postao moj omiljeni puder ! Bravo, L'oreal - you did it again ;)

Koristite li L'oreal Paris kozmetiku? Koji je vaš omiljeni puder?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

  1. A ništa...kupila si me i sad ga stvarno moram nabaviti 😁

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme moram ovo kupiti!!! Meni je Infallible 24H-MATTE zakon,a ovaj mi se čini još bolji tako da je ovo svakako idući puder koji ću si kupiti :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)