✨ SrebroSept zubna pasta bez fluora + GIVEAWAY ✨

travnja 18, 2019

SrebroSept zubna pasta

Širok i iskren osmijeh ima moć proljepšati baš svako lice kao i make up look. Glavne zvijezde blistavog osmijeha jesu zubi, a da bi oni postali što zdraviji i sjajniji potrebno je obratiti pažnju na njihovu njegu. Uz redovite posjete stomatologu, ključ do lijepog osmijeha je i u korištenju odgovarajućih proizvoda za čišćenje usne šupljine. Većina ljudi najveću pozornost posvećuje odabiru dobre četkice za zube, dok pasta za zube (koja je podjednako bitna u procesu čišćenja) pada u drugi plan. Iskreno - i ja sam do nedavno bila u toj skupini ljudi. No, ta se činjenica promjenila kada su mi na adresu stigle Srebrosept paste za zube. Pastu sam vjerno testirala,a sada je vrijeme da svoje dojmove podijelim sa Vama. 

Srebrosept pasta za zube produkt je Maxlab d.o.o. tvrtke koja na tržištu Balkana postoji više od 10 godina. Maxlab se tek nedavno pojavio i na Hrvatskom tržištu, a bave se praktičnom primjenom koloidnog srebra, biljnih ekstrakata te njihovim sinergičnim djelovanjem. Glavna misija Maxlaba je svojih kupcima omogućiti punu snagu prirode uz pomoć suvremenih tehnologija te unaprijeđenje kvalitete života i zdravlja. Na Maxlab webshopu trenutno je dostupna samo SrebroSept zubna pasta bez fluora, a uskoro u ponudu stižu i  Srebrosept sprej za usta, Srebrna voda te proizvodi za njegu kože (bioaktivna krema, body lotion, srebrni melem sa nevenom i Q10 Silver Night Care [uskoro]).

SrebroSept zubna pasta

SrebroSept je jedinstvena zubna pasta sa koloidnim srebrom (30ppm) i eteričnim uljima. Čestice srebra pomažu u zaštiti zuba od nastanka karijesa te imaju blago antibakterijsko djelovanje. Pasta je izuzetno bogata eteričnim uljima i po broju (menta, anis, timijan, katulja) i po koncentraciji. Eterična ulja blagotvorno djeluju na osjetljive i izložene vratove zuba. Pasta je posebna i po tome što NE sadrži konzervanse, fluor, sodium lauril sulfat, umjetne boje i arome, što ju čini pogodnom za sve uzraste. SrebroSept pasa osvježava dah i štiti od stvaranja zubnih naslaga, štiti desni i zube te ih istovremeno i učvršćuje. Pasta ima međunarodni Vegan žig te je mogu koristiti i vegani.

SrebroSept zubna pasta

SrebroSept pasta je blijedo-smećkaste boje te je klasične gustoće za ovakav tip proizvoda. Proizvod se dozira pritiskom na tubicu, a otvor je nešto širi pa je potrebno paziti da ne istisnete previše paste. Već kod prvog korištenja oduševio me biljni miris (najviše se osjeti menta i kadulja) koji se zbog svog inteziteta zadržava dosta duže u usporedbi sa klasičnim pastama. Na MaxLab stranici savjetuje se da pastu koristite nakon svakog obroka, za najučinkovitiju higijenu usne šupljine te zubi. Ja sam je koristila 3x dnevno, te vam mogu iskreno priznati da se rezultati doista primjećuju. Nakon pranja s ovom pastom, moji zubi su bili čišći nego ikada. Također - mnogo mi više odgovara lagani biljni miris, nego intenzivan miris i okus klasičnih pasta. Nakon isprobavanja SrebroSepta, definitivno se neću vratiti na kupovne paste za zube
GIVEAWAY ALERT !
SrebroSept pasta za zube me doista oduševila, stoga ti Maxlab i ChanelandRebel daruju čak tri Srebrosept paste za zube bez fluora ! U darivanju možeš sudjelovati klikom na sljedeći link : KLIK. Darivanje će trajati do 25.04., a sve što moraš učiniti da bi postala ponosnom vlasnicom ove paste jest označiti nekoliko prijatelja u komentare instagram posta te zapratiti Maxlab & ChanelandRebel instagram profile. Želimo Vam puno sreće !

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)