✨ MakeUp Revolution Creative Vol1 paleta sjenila ✨

travnja 11, 2019

MakeUp Revolution Creative vol-one paleta sjenila

S dolaskom toplijeg doba godine, mijenjaju se trendovi u šminkanju. Tamne, zagasite nijanse i teške podloge zamijenile su šarena sjenila, ruževi u jarkim bojama i prozračan ten. Shvativši da u kolekciji imam vrlo malo paleta sa sjenilima u boji, pojurila sam na Notino webshop i bacila se u potragu za savršenom proljetnom paletom. Primjetila sam da su stigli MakeUp Revolution noviteti, a među njima i Creative Vol 1 paleta sjenila. Paleta mi je zapela za oko zbog nijansi kao i zbog činjenice da se u beauty svijetu vrlo malo priča o njoj. Odlučila sam joj dati šansu i testirati je, a u nastavku možete pročitati moje iskustvo i dojmove.

MakeUp Revolution Creative vol-one paleta sjenila

MakeUp Revolution Creative Vol 1 paleta sjenila dolazi u crnom kartonskom pakiranju. Na crnoj pozadini nalaze se motivi paunovog perja te cvijeća. Jako mi se sviđa pakiranje koje privlači poglede i jednostavno poziva na korištenje. Za razliku od klasičnih crnih MakeUp Revolution paleta, Creative Vol 1 sadrži isti taj dizajn i na samoj paleti. Već se iz dizajna palete može naslutiti što se to sakriva unutar ambalaže - pregršt boja ! Paleta je izrađena od kvalitetne plastike koja se zatvara na klik te je vrlo čvrsta i otporna na padove.

MakeUp Revolution Creative vol-one paleta sjenila

Creative Vol 1 paleta sjenila sadrži 24 sjenila matte, shimmer i foil finisha. Jedno sjenilo sadrži 0,5 g što je standardna količina za ovaj tip proizvoda. Paleta sadrži savršeni omjer jarkih boja (Barbie roza, tirkizna, žuta, narančasta, ljubičasta), nijansi za pregib kapka (peachy, mauve i narančasta sjenila), bež nijansu za setiranje kapka te naravno crnu (za postizanje dubine sjenila). Ovakav raspon nijansi čini ovu paletu savršenu za putovanja jer sadrži sve što vam treba za postizanje dnevnog i/ili večernjeg looka.

MakeUp Revolution Creative vol-one paleta sjenila


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve prvog reda MakeUp Revolution Creative Vol 1 palete sjenila ( s lijeva na desno : Inventive, Creative, Epitome, Abstract, Avant Garde, Inspired, Artistic, Flawless). Swatchevi su napravljeni samo jednim potezom prsta, bez ikakve baze. Sjenila su praškaste formule i izuzetno dobro pigmentirana. Uz dobru bazu, na kapcima traju čitav dan - bez trušenja ili nakupljanja u kapcima. Najbolji efekt foil sjenila dobiti ćete ako kist smočite vodom ili fiksatorom, a matte nijanse fantastično izgledaju već prilikom prvog sloja (nije ih potrebno nadograđivati, pogotovo ako ih nanosite na mokru/ne setiranu bazu). Sjenila se jako dobro blendaju samostalno kao i u kombinaciji. Jedina zamjerka koju imam za ovu paletu jest trušenje. Sjenila se jako truse već pri samome dodiru kista u pan ! Razlog zašto se toliko trusi je to što ova paleta ustvari sadrži pigmente, a ne klasična sjenila. Pigmenti, iako su nešto zahtjevniji za raditi s njima, pružaju više pigmenata i izgledaju puno bolje na kapcima od klasičnih sjenila. Preporučila bih vam da zbog tog svojstva prvo našminkate oči, a tek onda nanosite puder ili nanesite puder u prahu na područje podočnjaka kako vam pigmenti nebi umrljali ostatak šminke.

MakeUp Revolution Creative vol-one paleta sjenila
 Na kapcima su korištene nijanse :  Viosionary & Flawless (crease) te Artistic (cut crease).

MakeUp Revolution Creative Vol 1 paleta je jedna od onih proizvoda šminke na koju se ne obraća dovoljno pozornosti. Pretraživajući internet vidjela sam da su recenzije jako rijetke, gotovo ih niti nema. Nisam sigurna zašto je to tako pošto je paleta vrhunske kvalitete, a vrlo povoljne cijene. Trušnje je 'mana' svih pigmenata, no to i nije neki problem ako dobro setirate lice i fluffy kistom jednostavno maknete čestice proizvoda. Sve u svemu, toplo vam preporučujem ovu paletu koja sadrži savršeni omjer nijansi za kreiranje šarenih lookova ili pak nešto prirodnijih.



Notino te povodom 15. rođendana časti sa 15% popusta na SVE parfeme ! Upiši kod 'notino15godina' i počasti se s parfemom 😉  Akcija traje do nedjelje, pa požuri sa narudžbom ❤️ Klik ovdje za pregled parfema dostupnih na Notino webshopu : KLIK

 Koja je Vaša omiljena paleta ? Jeste li već isprobale Creative Vol 1 ?  

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)