✨MakeUp Revolution Renaissance liplineri & Retro Luxe set✨

rujna 29, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post. U današnjem postu predstavit ću Vam MakeUp Revolution proizvode za usne ; Retro Luxe set s mat učinkom te dvije Renaissance vodootporne olovke. MakeUp Revolution Retro Luxe set za usne me privukao zbog najtamnije nijanse 'Glory' koja je kao stvorena za jesen, a Renaissance olovke za usne su noviteti koje sam MORALA isprobati ! U kolekciji imam brdo liplinera te ih koristim za obrubljivanje ( i precrtavanje lol) usana prije nanošenja tekućeg ruža ili samostalno. Do sada sam isprobala stvarno mnogo olovka za usne, kao i tekućih ruževa, raznoraznih brendova - te sam imala jako visoka očekivanja o ovim proizvodima ! Ako Vas zanima da li su me i ovi MakeUp Revolution proizvodi oduševili ili totalno razočarali - nastavite s čitanjem.


MakeUp Revolution Retro Luxe set za usne s mat učinkom dolazi u crnoj, kartonskoj kutiji te sadrži dva proizvoda : tekući ruž & olovku pripadajuće nijanse. Na Notino webshopu možete birati između šest nijansi (Grandee,  Reign, Noble, Echelon, Regal i Glory), a ja sam se odlučila za tamno-čokoladnu nijansu 'Glory'. Način na koji koristim ove proizvode je taj da najprije obrubim usne liplinerom, a zatim nanosim tanak sloj tekućeg ruža. Tanak sloj je sasvim dovoljan za postizanje potpune prekrivenosti usana i fantastičnu matt boju ! Ruž je kremaste teksture, a već za dvadesetak sekundi suši se u matte finish. Formula ruža je jako lagana i rekla bih da ne isušuje usne (no za ovo hladnije jesensko doba bih vam ipak preporučila sloj Labella prije nanošenje ruža). Što se trajnosti tiče, usporedila bih ga sa Golden Rose tekućim ruževima ! Ruž na usnama traje čitav dan, vodootporan je pa izdrži iće, piće i poljupce ! Fantastičan dvojac po ultra povoljnoj cijeni - trk na Notino po svoju nijansu :)



Make Up Renaissance vodootporne olovke za usne dolaze u bijelim, kartonskim kutijicama na kojima pišu osnovne informacije o proizvodu te naziv nijansi. Same olovke su pak predivne rose-gold metallic boje. Na Notino internet parfumeriji možete birati između sedam nijansi, a ja sam se odlučila za dvije ; Chauffeur te Exempt. Renaissance olovke su izuzetno mekane formule te ih možete koristiti samostalno (kao ruž na cijeloj površini usana) ili za iscrtavanje usana. Ja ih najviše volim koristiti u kombinaciji sa klasičnim Labellom. MakeUp Revolution Renaissance olovke oduševile su me svojom trajnošću i vrlo kremastom formulom - ovo su definitivno najbolji liplineri u mojoj kolekciji ( kada usporedim omjer cijene i kvalitete ).


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve svih četiri proizvoda : prva dva swatcha su olovka i ruž iz Retro Luxe seta (nijansa Glory), a posljednja dva Renaissance liplinera (Chauffeur, Exempt).  

Kao što možete i primjetiti na slici iznad, svi su proizvodi izuzetno kremasti i pigmentirani. No, ipak imam nekoliko zamjerki što se tiče Renaissance olovaka ; kod prvog korištenja nijanse Chauffeur vrh olovke mi je ispao, no nakon šiljenja je opet sve bilo u redu. Druga zamjerka ide nijansi Exempt jer se trusi pri nanošenju (vidljivo na slici iznad) - no, to je također nebitno jer se te mrvice vrlo lako uklone s usana. Kako god, opraštam im sve zbog nevjerojatno kremaste formule i fantastične pigmentacije. Što se dvojca iz Retro Luxe seta tiče - također imam same pohvale. Ruž je jedan od boljih u mojoj kolekciji i jedva se čekam češće igrati sa njime. Već vidim da će ove jeseni postati glavna zvijezda na mom instagramu (prati me ovdje KLIK). Imate moje tople preporuke za ove proizvode - MakeUp Revolution, opet ste rasturili ! ;)

Jeste li isprobale MUR liplinere ili Retro Luxe set ?

PR* proizvodi

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Nijansa Chauffeur mi je predivna, ali ja ne podnosim šiljenje olovaka! 🙈

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)