✨Pregled kolekcije : Essence noviteti jesen/zima 2018.✨

rujna 05, 2018


Beauty proizvodi sa fokusom na najnovije trendove i visoko kvalitetne proizvode – upravo to je essence. Od rujna essence donosi mnoštvo uzbudljivih must-have proizvoda za sezonu jesen/zima prateći aktualne trendove: melted chorme i kawaii. Holo stilovi i „ get your glitter on! „ trend su i dalje dostupni po pristupačnim cijenama. 

Melted Chrome

melted chrome sjenilo za oči


Sjenilo za oči uzbudljive teksture podsjeća na rastopljeni metal i nudi intenzivnu boju. Sjenilo je dostupno u modernim nijansama: srebrnoj, bakrenoj, rosé, nude i plavo ljubičastoj.

melted chrome tuš za oči
Tanak vrh tuša za oči omogućuje točne linije u ekstremnim metalik nijansama. Visoko pigmentirana, dugotrajna tekstura dostupna je u modernim bojama kao što su srebrna, roza i tamno crvena.

melted chrome tekući ruž za usne

Melted chrome tekući ruž za usne osigurava intenzivnu boju i metalik završetak samo jednim nanošenjem. Svijetle ružičaste zlatne, crvene ili ljubičaste boje osjećaju se lagano na usnama i stvaraju metalik-mat izgled koji je vodootporan .

melted chrome prah za nokte & sealing top coat nadlak✨


Prah za nokte stvara trendi kameleon i kromirane efekte koji običan lak za nokte ne može. Evo kako: nanesite na nokte dok su još vlažni i lagano utrljajte - ultra-trendi flip- flop efekt je najlakše postići s crnim lakom za nokte kao bazom. Samo nijansa "06" zahtijeva prozirni lak za nokte kao bazu. Nakon toga, učvrstite manikuru melted chrome sealing nadlakom.

Neophodan za učvršćivanje manikure uz “melted chrome prah za nokte ”. Nježan, vodeni premaz, koji se također može koristiti u kombinaciji s bilo kojim drugim lakom za nokte.


Kawaii

✨I love extreme curl & volume maskara✨

Uvijač za trepavice! Nova maskara u popularnom “I love extreme”asortimanu osigurava izniman volumen i predivno uvijanje zahvaljujući velikoj, zakrivljenoj plastičnoj četkici. Bogata crna tekstura ima push-up efekt za trepavice i osigurava efekt otvorenijih očiju.

✨aww my cuties kiss meeh balzam za usne✨

Kremasta, nježna tekstura balzama za usne njeguje usne zahvaljujući argan ulju, shea maslacu i jojoba ulju kao i vitaminu E te pruža dodir boje. Zahvaljujući praktičnom pakiranju u obliku stika  aplikacija je vrlo jednostavna.


Insta perfect performance

✨#insta perfect tekući puder✨

Tekući puder u praktičnoj ambalaži s kapaljkom osigurava mat i besprijekoran ten. Tekuća tekstura je vodootporna i prekrivanje se može nadograđivati kap po kap. Šest različitih nijansi mogu se miješati i uskladiti kako bi stvorili savršenu boju za sve tipove kože i osigurati svim djevojkama da budu i #instaperfect

✨all about matt! T-ZONE primer stik✨

Primer stik u trenu uklanja male nedostatke, pore i neujednačenu kožu posebno u t-zoni. Svilenkasta tekstura uklanja kožu i osigurava mat završetak. Idealna priprema prije nanošenja pudera.

✨ camouflage+ matt korektor ✨

Vodootporni korektor matira kožu i vidljivo prekriva podočnjake i sjene ispod očiju zahvaljujući visokom prekrivanju. Čak privremeno može prekriti i tetovaže.

✨all about silky matt! Fixing kompaktni puder✨
Micro-fine puder postavlja šminku na mjesto, izglađuje i matira kožu – za prirodan i besprijekoran ten. Rosé puder odgovara svim tonovima kože i stvara zdravi sjaj kože.

✨prime+ studio pore minimizing primeri ✨

prime+ studio redness correcting + pore minimizing primer
Primer sa zelenom glinom je idealna baza za ispravljanje crvenila. Prateći teorije boja, korekcija bojama, lagana tekstura pomaže prilikom prekrivanja crvenila i vidljivo refinira pore.

prime+ studio glow boosting + pore minimizing primer
Blijedi ten? Ovaj ultra-nježan primer je ovdje da pomogne! Rosé glina daje licu svježi dodir i vidljivo
pročišćava pore - za široko budan, blistavi ten.
 
prime+ studio mattifying  + pore minimizing primer
Posebno usklađena s potrebama mlade kože, primer matira kožu i smanjuje pore. Prozračna, lagana tekstura s crnom glinom ima matirajući učinak bez težine na koži.
 
I need a miracle! volumizing & strengthening maskara
Maskara posebnog oblika „kikiriki“ četkice osigurava duge trepavice s neodoljivim volumenom. Maskara jača trepavice zahvaljujući posebnom kompleksu i prekriva ih intenzivnom bojom samo jednim nanošenjem.

volume hero maskara, vodootporna
Popularna “volume hero” maskara za maksimalne trepavice dobiva pojačanje: u kombinaciji sa vodootpornom teksturom, nova maskara stvara neograničen volumen koji može podnijeti sve! Plastična elastomer četkica zahvaća dovoljno teksture kako bi zahvatila svaku trepavicu.


it‘s all about the brows 4in1 paleta
Dva pudera za obrve, jedan highlighter i vosak za trepavice pretvaraju paletu u must-have proizvod za savršene obrve. Pakiranje uključuje aplikator za jednostavno oblikovanje i popunjavanje obrva.

hi-light eyebrow lifter
Jumbo lifter za obrve u mat bež nijansi pomaže da vizualno podigneš obrve. Kremasta tekstura se lako blenda.

insta-care ruž za usne
Boja ruža za usne u kombinaciji sa bogatom njegom balzama za usne. Vitamin E i 20% shea maslaca intenzivno hrane usne - za nježan, meki osjećaj na usnama. Nijanse poput bobičastog voća ili smeđe osiguravaju prekrasnu refleksiju boja.

velvet matte ruž za usne
Volimo matt! Inovativna tekstura objedinjuje mat boju s ugodnim osjećajem na usnama. Zahvaljujući
visokoj pigmentaciji, ruž za usne ima snažnu disperziju boja, a kremasta tekstura nudi mat rezultate bez suhih usana.

ultra quick dry nadlak

Inovativni nadlak ubrzava vrijeme sušenja laka za nokte. Jednostavno pustite da se lak za nokte osuši nekoliko sekundi, a zatim odmah nanesite ultra quick dry nadlak.

My beauty nail ritual
Ritual za njegu noktiju u 3 koraka čini nokte svilenkastima i mekanima, zahvaljujući aktivnim sastojcima od slatkog bademovog ulja, ostavljajući voćni miris na noktima. Proizvodi dolaze u slatkom vintage stilu.

my beauty nail ritual smoothing sugar peeling za nokte & kutikule
Step 1: piling od šećera s laganim mirisom nježno uklanja mrtve stanice kože i zaglađuje površinu noktiju.
my beauty nail ritual moisturizing jelly maska za nokte & kutikule
Step 2: zatim, žele maska sa mirisom marelice pruža noktima i kutikulama vlagu te ih istovremeno štiti i hrani.
my beauty nail ritual hidratantna krema za ruke
Step 3: nanesite kremu. Hidratantna tekstura nudi intenzivnu njegu noktima i kutikulama i ostavlja za sobom suptilni miris borovnice.


 Effects

my must haves holo powder sjenilo za oči

Od sada, palete s 4 boja i 8 boja mogu se dodatno individualizirati s najnovijim trendom: holo. Četiri holografske boje donose prisma efekte na oči ili lice. Jednostavno odaberi svoj omiljeni proizvod i upotrijebi posebni klik mehanizam kako bi ih postavili u višenamjensku paletu.

electric vibes olovka za oči
Uzbudljivi stilovi na očima se lako postižu s ovim olovkom. Meka tekstura je vodootporna i izuzetno dugotrajna. Dostupna u jarkim bojama, neonsko žutoj, koraljnoj, vodenoj i kraljevsko plavoj.

cosmic cuties unicorn love tekući highlighter
 
Tri tekuća highlightera s pigmentima koji reflektiraju svjetlost te stvaraju galaktički sjaj na licu. Dostupan je u tri nijanse “unicorn love”, “fox love” i “dragon love” za ružičasto- srebrne, srebrne ili brončane naglaske na obrazima, jagodičnim kostima i ispod obrva.

lash on lash off lengthening magnetic umjetne trepavice,
lash on lash off volumizing magnetic umjetne trepavice


Apsolutni highlight u svijetu umjetnih trepavicama, bez neugodnih ostataka ljepila. Inovativne umjetne trepavice pričvršćuju se na vlastite trepavice pomoću magnetske trake. Pažljivo odvoji trepavice, a zatim jednostavno nanesi jednu traku iznad gornjih trepavica i drugu ispod gornjih trepavica. Magneti će se odmah držati kako bi osigurali prirodan ili intenzivan volumen - bez potrebe za ljepilom!

stay cool llama highlighter
Zabavni faktor: cool lama highlighter spaja brončanu i dvije highlighter nijanse s holo efektom - bijelu i ružičastu. Nanijet u kombinaciji, koža dobiva raskošan brončani sjaj. I smiješna lama na pakiranju ima sve što potrebno da postane trend 2018. godine.

glazed donut highlighter
Nježan highlighter u ledeno bijeloj boji daje koži sjajni finiš koji podsjeća na krafnu s glazurom. Pogodan je za sve svijetle i tamne tipove kože.

colour boost mad about matte tekući ruž za usne
Tekući ruž za usne suši se u puderastu mat teksturu i prekriva usne s visokim  prekrivanjem u nijansama nude, crvene ili tamne ljubičaste. Tekstura se osjeća lijepo i lagano na usnama i bez mrlja nakon što se osuši.

get your glitter on! lip topper

Završni premaz za usne u srebrnoj, crvene marelice i ljubičastoj boji daje usnama sjaj - bez obzira nosi li se samostalno ili povrh ruža za usne. Tekstura s puno glitter čestica praktički se topi sa usnama, brzo se suši i osigurava da glitteri ostaju gdje bi trebali, bez mrlja.

hello holo! ruž za usne
Ovi cool ruževi sa svjetlucavim pigmentima u uzbudljivim bojama kao što su marelica, lavanda i roza
osjećaju se ugodno na usnama. Praktičan oblik završetka osigurava točnu primjenu.

glitter on glitter off peel off lak za nokte
Peel off lak za nokte u bojama poput ružičastog zlata, ljubičaste i glitter boje može se jednostavno
odstraniti nakon nošenja! Evo kako to radi: najbolje nanijeti dva tanka sloja. Jednom kada se osuši, lak za nokte možeš skinuti kad god poželiš! Sada, čak i glitter lakovi se lako uklanjaju!

cosmic lights lak za nokte

Asortiman nudi cool efekte lakova za nokte u bojama poput ljubičaste ili plave boje s holografskim svjetlucavim elementima koji se mijenjaju na svjetlu i sjaje u najljepšim spektakularnim bojama. Za nokte koji privlače pažnju! 

prismatic nadlak

Prismatic nadlak pretvara bilo koju manikuru u holografski umjetnički rad. Svjetlo reflektirajući pigmenti blistaju u različitim nijansama kada hvataju svjetlost kako bi stvorili jedinstveni izgled noktiju.

mermaid sprinkles nadlak
Nadlak s velikim glitter česticama u svjetlucavo plavo-zelenoj boji daje lakovima za nokte jedinstveni izgled koji podsjeća na rep morske sirene i sjajni sjaj oceana.


nails in style umjetni nokti
“Stiletto Nails” su mega trend upravo sada, a dostupni su u kul holo dizajnu. Nema ograničenja za vašu kreativnost: dvanaest noktiju u šest veličina lako se stavljaju s uključenim prozirnim ljepljivim jastučićima i jednostavnu su i za uklanjanje.

broken holo nail stickers
Naljepnice prethodno izrezane, svjetlosno reflektirajućih folija u geometrijskim oblicima stvaraju slomljeni holografski učinak. Najbolje je utvrditi manikuru sa nadlakom.

 Koji su Vam eseence noviteti za jesen/zimu 2018. zapeli za oko ? Tipkajte mi u komentare !

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Joj neznam😀😀😀sve mi je zapelo za oko,velvet matte i hello holo ruževii lakovi za nokte-predivni

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)