Savršene obrve uz Revolution proizvode

listopada 04, 2021

makeup-revolution-obrve-notino_hr

Sigurna sam da će se većina vas složiti kako su upravo obrve najbitniji dio u samome procesu šminkanja. Obrve su dio lica koji ne preskačem niti na 'no-makeup-day' i definitivno smatram da je jako bitno obratiti pažnju na njih jer upravo one uokviruju lice. Redovno čupanje neželjenih dlačica kao i skraćivanje istih, proces je koji bi trebalo obavljati barem jednom na tjedan. Sretnicama s gustim obrvama  za daljnje oblikovanje potrebno je tek prozirni gel s kojima će ih ukorititi dlačice. No, ako imate tanke i rijetke obrve poput mene, u nastavku blogposta možete saznati nekoliko trikova kako ih definirati i učiniti vizualno gušćim. 

makeup-revolution-proizvodi-za-obrve-notino_hr

Revolution Soap Styler je proizvod kojeg već duže vrijeme želim isprobati. Svima nam je dobro poznat Hollywood trik sa sapunom za brzo fiksiranje obrva, a MakeUp Revolution djeluje na istom principu. Soap Styler je inovativni suhi sapun za obrve koji se nalazi u ambalaži sa praktičnim ogledalom i četkicom (travel friendly!). Dobivena četkica za obrve ima nešto kraću dršku, pa je teže rukovati s njom, ali običa spoolie četkica također će super obaviti posao.  Dakle, ovaj se proizvod koristi na način da navlažite dobiveni aplikator, prođete sa njime po sapunu i zatim nanosite na obrve. Smjer nanošenja je stvar osobnih preferenca ; četkanje prema gore pružiti će efekt laminacije, dok će četkanje u stranu brzo ukrotiti i fiksirati dlačice. Osobno preferiram efekt laminacije (četkanje prema gore) koji pruža gušći i čupaviji izgled obrva. Nakon što se na obrve nanese Soap Styler, one ostaju fiksirane čitav dan !

makeup-revolution-pomada-za-obrve-notino_hr

Fast Brow je nešto sasvim posebno i inovativno te me odmah u startu zaintrigiralo ! Riječ je o pomadi u olovci koja se u isto vrijeme nanosi i raščešljava te definira obrve. Aplikator se sastoji od sitnih plastičnih 'dlačica' koje će pružiti vašim obrvama microblading efekt, a sam proizvod izlazi iz sitnog otvora na sredini aplikatora. Savršen proizvod za dane kada nemate višak vremena za šminkanje, potrebno je samo 2 x proći kroz obrve za potpuno prekrivanje. Jako mi se sviđa činjenica da uz ovaj proizvod možete postići prirodniji kao i dramatičniji izgled, ovisno o tome koliko proizvoda istisnete.  

revolution-brow-pomade-notino_hr

Na samome kraju blogposta odlučila sam vam predstaviti proizvod koji se po mojim mjerilima pokazao najboljim. Laminate Brow je ustvari 2 u 1 proizvod ; olovka i gel za obrve. Proizvod se koristi na način da najprije iscrtate željeni oblik obrve preciznom kremastom olovkom, a zatim prozirnim gelom fiksirate dlačice. Osim što oblikuje dlačice, prozirni gel će vam dati nešto mekši i prirodniji izgled. Laminate Brow je vrlo praktičan te je zbog činjenice da je 2 u 1 idealan za putovanja. 


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve Fast Brow pomade (desno) te Laminate Brow (lijevo). 

Nije tajna da obožavam Revolution proizvode, što zbog pristupačnih cijena što zbog odlične kvalitete, a ova tri proizvoda su ponovno zadovoljila moja očekivanja. Proizvodi se mogu koristiti samostalno, kao i u kombinaciji - a rezultat će uvijek biti savršeno oblikovane obrve, bez obzira koji stil ste odabrale. Osobno obožavam eksperimentirati sa izgledom, a uz ova tri proizvoda možete postići doslovno svaki stil (od fluffy soap obrva, pa do profinjenog i suptilnog microblading efekta). Odluševljena sam proizvodima te vam ih toplo preporučujem. 

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)