Njega okoloočnog područja uz Revolution Skincare

listopada 10, 2021

revolution-proizvodi-za-njegu-okoloocnog-podrucja-notino-hr

Područje oko očiju je izuzetno tanko i osjetljivo te se upravo na tom dijelu uočavaju prvi znakovi starenja i bora. Kako bi te procese usporili i odgodili, beauty stručnjaci osmislili su formule koje nam dolaze u obliku anti age kremica, maski i raznih seruma. Okoloočni proizvodi nanose se na čistu i suhu kožu, a njihova je uloga ojačati tanku kožu, smanjiti natečenost i tamne podočnjake te obnoviti cjelokupno okoloočno područje. Revolution je osmislio posebnu Skincare liniju proizvoda namjenjenu njezi okoloočnog područja, a u nastavku blogposta možete pročitati moje dojmove o tri proizvoda. 

revolution-serum-za-podrucje-ociju-notino_hr

Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid serum za područje oko očiju dolazi u staklenoj ambalaži u kojoj se nalazi 30ml proizvoda. Proizvod se nanosi pomoću pipete, a sam je serum vrlo lagane formule. Serum se nakon nanošenja vrlo brzo upija, a na koži ne ostavlja ljepljivi osjećaj. Svojstvo brzog upijanja čini ga idealnom podlogom za korektor. Serum u svojoj formuli sadrži ekstrakt kofeina čija je funkcija smanjiti otečenost kapaka i pružiti im svježiji izgled, dok se hijaluronska kiselina smatra najboljim oružjem protiv nastanka bora (zbog svojstva vezivanje vode). Primjetila sam da serum doista i djeluje : otečeni kapci su se smanjili, a tamni podočnjaci gotovo nestali ! Tom je procesu uvelike pomogao i Revolution Cooling Eye Roller Ball - maleni valjak za masažu. 

revolution-eye-roller-notino_hr

Roller je dosta malih dimenzija što ga čini vrlo praktičnim za pohranu kao i za putovanja - stane i u najmanju toaletnu torbicu ! Uloga ovog proizvoda je ta da nježnom masažom potiče cirkulaciju krvi što će rezultirati pojačanim rezultatima uobičajenih proizvoda za njegu. Uz to, metalni vrh nježno rashlađuje kožu i uklanja natečenost. Za još bolje rezultate rashađenosti, valjak za masažu navečer stavite u frižider i ujutro ga upotrijebite za nanošenje kreme ili maske za oči

revolution-cooling-gel-za-kapke-notino_hr

I kao šećer na kraju, ostavila sam vam recenziju proizvoda koji me najviše i oduševio. Riječ je o Revolution Cooling Cucumber gelu za područje oko očiju. Cooling Cucumber gel  čuva kožu oko očiju i pruža joj hidrataciju i sve potrebne hranjive tvari. Aktivna tvar aloe vera umiruje iritaciju te uklanja natečenost i tamne krugove oko očiju. Gel se može koristiti ujutro kao i navečer, a rezultati svježeg okoloočnog područja biti će vidljivi već za par minuta. Osobno nemam velikih problema s podočnjacima, veći problem mi stvaraju natečeni kapci što je uz ova tri proizvoda postala prošlost. Revolution Skincare, you did it again! :) 

Hvala na čitanju, xoxo 

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)