✨Silverex Antibakterijska četkica za zube sa srebrom [ultrafine]✨

svibnja 21, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! Za danas sam Vam pripremila recenziju proizvoda o kojem još niste imali priliku čitati na Chanel and Rebel blogu - riječ je o četkici za zube !  Prije otprilike mjesec dana, na moju je adresu stigao Silverex paketić. Silverex je hrvatska tvrtka koja se bavi promicanjem vrhunske tehnologije i kvalitetnih načina održanja zdravlja i ljepote. Njihovi proizvodi su na bazi srebra te predstavljaju simbiozu vrhunske tehnologije i medicine. U paketu sam dobila dvije četkice za zube : ultra fine i medium. Odmah sam bacila staru četkicu i krenula sa isprobavanjem Silverex 'ultra fine' antibakterijske četkice sa srebrom ! Mislim da je prošlo sasvim dovoljno vremena da Vam natipkam svoje dojmove, pa krenimo s recenzijom. 😀


Jeste li znali da je vaša četkice za zube plodno tlo za razvoj milijuna bakterija koje mogu uzrokovati karijes, krvarenje desni, zadah i prehladu?

  • Silverex inovativne četkice za zube sa srebrom posebno su dizajnirane za detaljno čišćenje i poliranje zubi bez iritiranja desni.
  • Pametno dizajnirana Silverex četkica za zube koristi jedinstveni dvostruki sistem vlakna koji doseže teško dostupna mjesta, imitirajući zubni konac. Također čisti ostatke hrane koji uzrokuju karijes i gingivitis, polirajući pritom cijelu površinu zuba, čineći zube bjeljim i sjajnijim na siguran način bez opasnosti od ozljede desni.
  • Dvostruki sistem vlakana čisti i uklanja plak sa zubne površine. Za razliku od običnih četkica, jedinstvena dvostruka vlakna imaju povećanu sposobnost dosezanja u sva područja zuba, uključujući i najuža područja između zuba.
    Kratka vlakna prilagođena su otklanjanju mrlja, plaka, kamenca, ostataka hrane, čišćenju i poliranju cijele površine zuba, čineći zube bijeljim i sjajnijim. Nježna i meka vlakna nježno i temeljito čiste rub desni, bez opasnosti za ozljede i oštećenja desni.
  • Pogodno i za osobe s osjetljivim zubnim mesom i paradentozom te osobe koje koriste ortodontski aparat.
Dostupnost : u ljekarnama i Silverex web shopu
Cijena : 32 HRK po komadu


Silverex antibakterijska četkica za zube sa srebrom izgledom podsjeća na svaku drugu četkicu, no već prilikom prvog korištenja shvatila sam da je ustvari vrlo posebna. Naime, četkica sadrži dvostruki sistem vlakna (tankoće 0,01 mm) koja temeljito čiste površinu zuba te ulaze u 'nepristupačne' dijelove zuba. Vlakna su vrlo mekana i pogodna za osobe koje imaju problema sa osjetljivim zubnim mesom. Prilikom četkanja ne dolazi do iritacije niti krvarenja desni jer su vlaka izrazito mekana te je pranje zubi s ovom četkicom nalik nježnoj masaži ! Četkica je posebna i po tome što su u vlakna implementirane čestice srebra koje eliminiraju bakterije te se na taj način četkica sama dezinficira - how cool is that ?!


Silverex Antibakterijska četkica za zube sa srebrom je najbolja četkica koju sam do sada isprobala te Vam toplo preporučujem da skoknete na Silverex webshop (ili u najbližu ljekarnu) te nabavite ovo čudo - Vaši zubi će Vam biti zahvalni, vjerujte mi. 😀

Jeste li već isprobale Silverex četkice ? Kakvi su Vaši dojmovi ?

PR* proizvod

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

  1. Super je četkica, samo njih kupujem u zadnje vrijeme. Kupila sam i klincima njihove primjerke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Šteta da neka zaštitna kapica ne dolazi u pakiranju s obzirom na cijenu..

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)