✨ Oriflame The ONE Colour Obsession ruževi [recenzija] ✨

svibnja 24, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! Za danas sam Vam pripremila recenziju novih Oriflame ruževa za usne The ONE Colour Obsession. U postu ću vam predstaviti četiri nijanse : Nude Appeal, Pink Possession, Red Rage i Purple Power. Do sada sam isprobala nekoliko Oriflame proizvoda za usne [The ONE Lip Sensation Matte Mousse tekući ruž za usne, The One Lip Sensation kremasti ruž za usne, Colourbox ruž za usne te The ONE Colour Unlimited Super Matte ruževe za usne] i svi su bilo odlične kvalitete tako da sam imala visoka očekivanja i za ove ruževe. Oriflame tvrdi da su najmoćniji i najintenzivniji ruževi za usne do sada, a ako Vas zanima da li je to stvarno tako - nastavite s čitanjem i saznajte moje dojmove !


ODVAŽNE BOJE ZA NEODOLJIVE USNE

✨  10 NEVJEROVATNO RASKOŠNIH NIJANSI
✨  CHROMALOAD TEHNOLOGIJA ZA NENADMAŠNI INTENZITET BOJE
✨  DO 8 SATI HIDRATACIJE

Više nego odvažna boja revolucionarnog ruža za usne plijeni poglede nevjerojatnim intenzitetom. Dolazi u 10 neodoljivih nijansi s ChromaLoad tehnologijom koja pruža očaravajuće raskošnu boju. Prozračna formulacija osigurava 8-satnu hidrataciju, topi se u dodiru s usnama i daje kremastu završnicu !

Pigmenti koji se koriste za ruž za usne i način na koji se miješaju od ključne su važnosti za intenzitet boje. Colour Obsession ruž je u usporedbi s ostalim ruževima izrazito pigmentiran, do najvišeg kapaciteta. To nazivamo ChromaLoad tehnologijom koja nudi jedinstveni rezultat - nevjerojatno intenzivnu boju, potpunu prekrivenost, besprijekorno ujednačenu završnicu i iznimno ugodan osjećaj na usnama.

✨  KOLIČINA : 3,7 g
✨  CIJENA : 89,00 kn  49,90 HRK 
✨  SASTAV : POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, PHENYL TRIMETHICONE, MICA, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROGENATED STYRENE/BUTADIENE COPOLYMER, SHOREA ROBUSTA RESIN, PARFUM, GLYCERIN, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, PROPYLPARABEN, SILICA, SYNTHETIC WAX, PHOSPHOLIPIDS, BHT, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, CI 15850, CI 77891, CI 45410, CI 77492, CI 45380, CI 77499, CI 19140, CI 77491, CI 42090


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve sljedećih nijansi : Nude Appeal, Pink Possession, Red Rage i Purple Power.

The One Colour Obsession ruževi dolaze u metalic srebrom pakiranju sa prozirnom čepom. Ambalaža je jednostavna, a u isto vrijeme vrlo elegantna. Ambalaža me na prvu podsjetila na wet'n'wild Megalast ruževe te sam mislila kako će također biti vrlo nepraktična. No, razlika je u tome što se Oriflame ruž može u potpunosti odvrnuti do dna pa nema nepotrebnog prljanja i bespotrebnog trošenja proizvoda. 


Oriflame The ONE Colour Obsession ruž za usne dolazi u deset divnih nijansi, a ja sam na testiranje dobila četiri ; ukratko ću Vam opisati nijanse koje možete vidjeti na slici iznad. 'Nude Appeal' je divan nude ruž sa pinky primjesom, idealan za dnevne lookove (posao, faks, škola, kava i sl.). 'Pink Possession' je krasan svijetlorozi ruž koji odlično pristaje na svaki makeup look - od dnevnih, do večernjih.  'Red Rage' je crveni ruž za kojeg sam mislila da će biti nešto tamniji (poput boje vina), no moram priznati da mi se ova nijansa još i više sviđa. Idealan crveni ruž koji pristaje svim tonovima kože. 'Purple Power' je divan, ljubičasti ruž. Primjetila sam da je nešto slabije pigmentacije od ostalih, no fantasično izgleda u kombinaciji sa olovkom u istoj boji. 

Ruževi su vrlo pigmentirani te je dovoljan samo jedan sloj za potpuno prekrivanje prirodne boje usana. Sve nijanse daju lagani glossy finish te su vrlo ugodne formule (bez isušivanja kožice usana). Što se trajnosti tiče, ruževi izdrže do nekoliko sati (neće preživjeti jelo i piće) . No, vrlo lako se nadograđuju pa to i nije neki problem. Sve u svemu, vrlo dobri ruževi za jeftinu cijenu. Toplo Vam preporučujem da požurite s Oriflame narudžbom dok su ruževi na akcijskoj cijeni 😀


Koji je Vaš omiljeni Oriflame proizvod ?

PR proizvod*

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)