✨ Ardell Duo dvobojno ljepilo za trepavice [recenzija] ✨

svibnja 26, 2018


Hej svima, dobrodošli na moj novi post ! Za danas sam Vam pripremila recenziju Ardell Duo dvobojnog ljepila za trepaviceArdell je brend koji je u beauty sferi poznat po fantastičnim umjetnim trepavicama. Do sada sam imala prilike isprobati nekoliko modela Ardell trepki i mogu Vam priznati da je hype u vezi njih definitivno opravdan ! Najdraži model su mi definitivno Demi Wispies koje nosim na dnevnoj bazi. No, o još jednom Ardell proizvodu se konstantno pišu recenzije... Da, pogodili ste - riječ je naravno o Duo ljepilu za umjetne trepavice. Proizvod sam koristila nekoliko puta ( i na klijenticama, i za osobnu upotrebu) te mislim da je stigao red da se i on pojavi na #chanelandrebel strašnom sudu. ☺️


Ardell Duo dvobojno ljepilo za trepavice dolazi u vrlo jednostavnom, kartonskom pakiranju na kojemu su ispisane osnovne informacije o proizvodu. Unutar kartonske kutijice, nalazi se ljepilo koje također dolazi u minimalističkoj ambalaži - klasičan dizajn za takav tip proizvoda. S lijeve strane nalazi se 'bijeli' dio tj. prozirno ljepilo, a s desne 'crni' dio tj. crno ljepilo. Između ta dva dijela nalazi se metallic srebran dio koji ih odvaja. U zadnje vrijeme preferiram minimalistička pakiranja, tako da je ovaj dizajn od mene dobio veliki plus.

✨  DOSTUPNOST : Notino
✨  KOLIČINA : 5g
✨  SASTAV : Dark Tone - Acrylates/Ethylhexyl Acrylate, Copolymer, Water (Eau,Aqua), Retinol, Ascorbic Acid, Tocopherol, Ceteareth-25, Propylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Iron Oxides (CI 77499). White/Clear - Acrylates/Ethylhexyl Acrylate, Copolymer, Retinol, Ascorbic Acid, Tocopherol.


Aplikator je identičan na obje strane te je izrazito precizan - ljepilo se bez ikakvih poteškoća nanosi na umjetne trepavice. Proizvod se suši relativno brzo, no imate vremena za eventualno popravljanje. Kada savršeno namjestite umjetne trepavice, one će ostati na mjestu dok Vi sami ne odlučite odstraniti ih ! Uz ovaj proizvod ne morate brinuti o prijevremenom gubitku trepki hahah 😀 
Sve u svemu, mislim da je ovo najbolje ljepilo za umjetne trepavice koji sam do sada isprobala - na kapcima se niti ne osjeti, ne nadražuje oči te pruža dugotrajno pričvršćivanje umjetnih trepavica . Proizvod je zadovoljio sva moja očekivanja te Vam ga toplo preporučujem.



Nekoliko savjeta za savršeno nanošenje umjetnih trepavica 

 ✨ Prije nanošenja potrebno je razgibati umjetne trepavice kako bi one postale elastičnije te lakše prijanjale uz prirodnu liniju trepavica. Preporučila bih Vam dva načina ; omotajte umjetnu trepavicu oko drške kista ILI jednostavno primite krajeve umjetnih trepavica i laganim potezima razgibajte trakicu.
✨ Vrlo je bitno i da umjetne trepavicu prilagodite obliku Vašeg oka. Prislonite trepavicu uz oko te odrežite višak. Pazite i na to da trepavicu režete sa strane koja je gušća tj. dio koji ide prema vanskom dijelu oka.
✨ Dovoljan je lagani premaz ljepilom za dugotrajno priščvršćivanje. Preporučila bih Vam da mrvicu više ljepila stavite na same krajeve trepavica kako se one nebi odljepile.
✨  SAVJET+ : Prije nanošenja umjetnih trepavica, iscrtajte tanku liniju tušem uz prirodne trepke kako trakica ne bi bila vidljiva ! Također, savjetujem Vam i da nakon što se ljepilo osuši, nanesete maskaru kako bi se Vaše prirodne trepavice stopile s umjetnima.

Recenziju ću završiti s mišlju kako je bitnije koristiti kvalitetno ljepilo (te uložiti nešto više novaca u njega), dok trepke mogu biti i nešto slabije kvalitete.

Koje je Vaše omiljeno ljepilo za učvršćivanje umjetnih trepki?

PR* proizvod
Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Koristim njihovo prozirno ljepilo i isto mi je odlično. Nisam znala da imaju ovu verziju s crnim. Ima li kakve razlike između crnoga i prozinoga? Uvijek me zanimalo! 😃

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)