Products I HATE [make up]

ožujka 14, 2017


Hej svima, dobrodošli na moj novi post. Sigurna sam da ste primjetili da u zadnje vrijeme na mom blogu prevladavaju recenzije. E pa, danas sam odlučila izaći iz rutine i  pripremila sam vam nešto drugačije! Odlučila sam se isprobati u jednom trendu koji kruži jutubom, a to je 'našminkaj se sa proizvodima koje mrziš' :D Mislim da je ovo odličan način da vas upozorim na neke proizvode koji su mene razočarali, te da ih vidite i u akciji.

Proizvodi koje sam koristila su :

💄 LICE
W7 Porefection primer
I<3MakeUp "I Am Flawless" tekući puder
Catrice Contouring paleta
MakeUp Revolution 'Banana' Luxury Powder
wet'n'wild Geometric Highlighting Powder
Aura Fix Me! fiksator

💄 OČI
Freedom primer za oči
Avon Winged out maskara
essence superfine tuš u olovci
City Color 'Naked' paleta

💄 USNE
Sleek Matte Me tekući ruž u nijansi 'Vino Tinto'


Krenimo prvo od w7 Porefection primera. Tek sam počela isprobavati w7 kozmetiku te vam mogu reći da sam sa dosta proizvoda oduševljena. No, mislim da je ovo najgori primer kojeg sam ikada isprobala. Stvarno je čudne teksture i treba istisnuti pola tubice da biste primer normalno nanjeli na lice. Kada ga mukom nanesete ubrzo ćete shvatiti da on ništa ne radi vašem licu! Ne popunjava pore i ne produljuje trajanje podloge. Palac dolje!
Nakon što sam nanjela primer, vrijeme je za tekuću podlogu. Puder kojeg ne mogu smisliti je I<3MakeUp I Am Flawless. Puder ima solidno prekrivanje te dosta dugo izdrži na licu, ali ovaj puder ima stvarno neugodan miris. Toliko neugodan da ga ne mogu 15 minuta imati na licu. Primjetila sam i da mi izaziva prištiće, tako da nakon ovog šminkanja leti u koš za smeće!
Nakon podloge, vrijeme je za konturiranje. Catrice Contouring paletu sam kupila kada sam tek počela konturirati lice i bilo mi je izuzetno teško šminkati se njome. O njoj sam vam već pisala u 'Top&Flop' proizvodima (KLIK) pa sada neću duljiti.



Prije šminkanja očiju, volim nanjeti transparentni puder ispod očiju kako bi eventualna trušenja sjenila lakše makla sa lica. Danas sam za tu potrebu koristila MakeUpRevoltion Banana puder. Ukoliko me duže pratite, mogli ste vidjeti kako sam bila jako uzbuđena oko ovog proizvoda i kupila ga čim se pojavio na Pink Pandi. Nažalost, ovo je možda i proizvod koje me najviše razočarao. Razlog tomu je žutilo koje ostavlja, dokaz vam je slika iznad. Koliko god se ja trudila, to žutilo se ne miče!


Nakon što sam sredila lice, vrijeme je da se pozabavim sa očima. Prvo nanosim Freedom primer koji također ništa ne radi mojim kapcima. Kada koristim ovaj primer sjenila uvijek završe u pregibu oka and I don't like it.
Ne mogu reći da hejtam ovu paletu, ali je svakako najgora koju imam. Neka sjenila su jako pigmentirana, druga nikako. Sjenila se jako truse te je teško raditi s njima i blendati ih. Jedino sjenilo koje me baš oduševilo je ovo shimmer zlatno. Njega koristim na način da poprskam kist Aura Fix Me! fiksatorom te umočim u nijansu te dobijem divnu metallic zlatnu boju! :)


Nakon sjenila vrijeme je za tuš! Tuš koji hejtam je essence superfine tuš u olovci. O njemu ste već mogli čitati u troboju drogerijskih tuševa (KLIK). Kako bih završila look na očima nanosim Avon Winged out maskaru. Jedino što ova maskara radi je da oboja moje tamno smeđe trepke u crno. I to je to. Ne daje im nikakav volumen, niti duljinu.
Bližimo se kraju današnjeg looka te je vrijeme da zablistamo. Nažalost, teško da će itko zablistati uz pomoć ovog wet'n'wild highlightera. Nisam se nikako snašla sa ovim proizvodom pošto ja volim blještati poput Božićne jelke i na dnevnoj bazi. Ovaj highlighter je savršen za sve cure koje preferiraju nečural luk.
I zvijezda ovog looka je Sleek 'Matte Me' tekući ruž u nijansi Vino Tinto o kojemu smo također već pričali ovdje (KLIK). Na kraju sam look zapečatila sa Aura Fix Me fiksatorom (KLIK) sa kojim sam dobila divan efekt ljuštenja pudera te osjećaj ljepljenja na faci.





Na slici možete vidjeti kako Sleek tekući ruž izgleda par minuta nakon nanošenja (znači kada se osuši i počinje mrvitit pa ga ima više na mojim zubima nego usnama) te nakon pol sata.

I eto ga, look sa proizvodima koje hejtam na najjače. Mogu vam reći da na slici ne izgleda upola grozno kao uživo. Hahah, nadam se da ste uživale u postu. 

Svakako se pridružite ovom izazovu!
xoxo, Tina <3


You Might Also Like

6 komentari

  1. Hhahah jesam se bome nasmijala :D zanimljiv post, možda se tako na bolji način pokaže zašto nešto ne valja :) Čuj, ovako na slici look i ne izgleda loše :D ali usne, ajme meni, mislila sam da se zezaš...ovo je grozno :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha ajde baš mi je drago! Ma meni i preko slika izgleda ogavno, valjda zato što znam kako izgleda uživo :P bome i moja reakcija na ruž je bila ista, evo ovdje je detaljnija recenzija --> http://chanelandrebel.blogspot.hr/2017/01/sleek-matte-me-ruz-vino-tinto-recenzija.html

      Izbriši
  2. Pa na slikama i ne izgleda tako lose 😉
    Al ovaj ruz... 😲😲
    Ne mogu vjerovati da tako izgleda nakon par minuta nošenja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma mene je ruž totalno razočarao. Ovo je doslovno par minuta nakon nanošenja : bez da sam jela nešto ili pila, a tek nakon pola sata. Užaaas. Inače obožavam Sleek kozmetiku, ali ovo je totalni promašaj. Mrvi se, užasno isušuje usne i ne liči na ništa. Šteta, jer mi je nijansa divna.

      Izbriši
  3. Meni je ovaj Banana puder odličan baš zato jer je žut! Nema žutije osobe od mene :D Al da, za svijetle cure nije nikako :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da barem nekom odgovara. Ja sam bila tako uzbuđena kada sam vidjela da dolazi na Pink Pandu, i na kraju mi ne paše :(

      Izbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)