Rimmel Match Perfection puder [recenzija]

prosinca 05, 2016


Odlučila sam izaći iz svoje sigurne zone i kupiti neki puder koji nije catrice. :D Trenutno koristim HD liquid coverage koji mi je savršen! Završio je i u favoritima za jesen 2016.  Catrice puderi mi najbolje odgovaraju (i cijenom i kvalitetom), no došlo je vrijeme za nešto novo. Prvenstveno sam htjela kupiti hvaljeni Revlon Colorstay, ali odluka je pala na Match Perfection. U našoj blogosferi puno se tipkalo o Rimmel puderima. Dobila sam dojam kako je riječ o jako kvalitetnom drogerijskom brendu pa sam krenula u potragu za novim puderom.  Ako Vas zanima da li me ovaj puder oduševio ili se vraćam u sigurnu zonu : NASTAVITE ČITATI :D



Rimmel Match Pefection puder dolazi u užoj staklenoj bočici sa plastičnim plavim čepom. U bočici se nalazi 30ml proizvoda te se dozira na pumpicu. Osobno mi je to najdraži način doziranja bilokakvog proizvoda :D Nekako najlakše istisnem savršenu količinu te je to i naj higijenski način. Što se tiče nijansi postoji 12 nijansi, no kod nas možete birati između skromnih 4. Tako da će nažalost cure sa jako svijetlom ili tamnijom kožom imati problema kod traženja savršene nijanse. As always. :/
Na našem tržištu možete pronaći : 103 True Ivory, 200 Soft Beige, 201 Classic Beige i 300 Sand. Ja sam brzopleto uzela 201 classic beige koji mi je trenutno maalčice pretaman. Pozitivna strana je ta što je puder dosta tekuć pa nebi trebalo biti problema sa mješanjem s drugim tekućim puderima. Jako je lagan te se odlično razmazuje i blenda. Match Perfection ima SPF 20 te vam predlažem da ga izbjegavate prije nekog fotosešna prilikom svečanih prilika pošto puderi sa SPFom odbijaju svjetlo pa će vaše lice izgledati jako blijedo: KLIK ZA PRIMJER.



Match Perfection puder osmišljen je kao lagan puder koji će se savršeno stopiti s vašom kožom te optički zamagliti nesavršenosti . Način na koji on radi jest da popuni pore te ostavlja divan finish na vašem licu. Vaša koža izgledati će njegovano, zdravo i blistavo. Finish nije niti mat, nego satenski Izgleda jako prirodno i svježe, nema tog efekta maske na licu. Ovaj puder vas ostavlja sa savršenim prirodnim porculanskim licem. Trajnost mu je nekih 6h, možda čak i više uz matiranje puderom u prahu. Preporučila bi ga curama sa suhom ili normalnom kožom iako na Rimmelovoj stranici piše da je za sve tipove kože. Razlog zašto mislim da nije za masnokožce je taj što ostavlja taj prirodni sjaj. Nemojte očekivati veliku prekrivnu moć jer je ovaj puder stvoren za ujednačavanje tena te prekrivanje manjeg crvenila,flekica ili diskoloracija. Neće prekriti podočnjake, akne ili prištiće.



Na slici iznad je swatch pudera na mojoj ruci. Moje lice je dosta tamnije od ostatka tijela te puder nikada ne biram tako što uspoređujem boju pudera i ruke. Ono što ja napravim je da stavim malo testera na lice. Tako sam 100%  sigurna da mi nijansa odgovara. S ovom tekućom podlogom to nisam napravila jer sam uzela nijansu na blef. Uvijek mi nekako odgovara ona druga nijansa nakon najsvjetlije pa se vodim time lol.
Match Perfection nanosim Jessup ravno rezanim kistićem. Primjetila sam da se jako lijepo blenda i ponaša na koži. Mislim da bi rezultat bio isti (ako ne i bolji) ako puder nanesete Beauty Blenderom.



Danas sam se malo poigrala sa šminkom i na oči stavila plavo sjenilo. Ne sjećam se kad sam zadnji put imala plavo na očima. Pa eto neki egyptian inspired MOTD. :P Sjenila su iz Coastal Scents 88 palete koju koristim kada želim malo drugčiji makeup. Imam ju već godinama i uvijek rado posežem za njom. Tuš je essence, kao i maskara. Obrve sam uredila sa MUR paletom za obrve u nijansi Medium/Dark. Highliter ispod obrve je također iz te paletice. Na usnama imam samo labello.
Na licu je samo Rimmel Match Perfection. Bez baze, bez pudera u kamenu, bez bronzera i highlitera. Stavila sam samo puder kako bi vidjele kako on ustvari izgleda samostalno. Kao što možete vidjeli ujednačio mi je lice, ali nije uspio prekriti crvenilo na obrazima i prištiće na bradi. Također možete primjetiti da ima taj neki prirodni glow finish.



Moj konačni dojam o ovom puderu je da je on odličan dnevni puder za cure sa suhom ili normalnom kožom. Moć prekrivanja mu je slaba do srednja te mi to i odgovara pošto nemam nekih većih problema s kožom. Match Perfection će vam učiniti lice svježim i zdravim! Svakako još jedan drogerijski puder vrijedan hvale. 



Jeste li isprobale Match Perfection ili neki drugi Rimmelov puder ? Vaše mišljenje?
Hvala na čitanju, Tina.

You Might Also Like

7 komentari

  1. Nisam jos nista od Rimmela probala. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja do sada. Ovo mi je prvi Rimmelov proizvod ^^ Ali ne i posljednji.

      Izbriši
  2. ako si mislila na colorstay od revlona, to je vrhunski puder al definitivno pretežak za svaki dan..
    a rimmelov najbolji je lasting finish 25 hour foundation, mislim da je svojevremeno jedna blogerica napisala da je on mlađi brat revlonovog colorstaya ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Htjela sam kupiti neki puder sa vrhunskom moći prekrivanja pošto takve preferiram za noćne izlaske ili slično. Na kraju sam ipak kupila jedan 'dnevni' puder. Predomislila sam se u sekundi :D haha, ne znam kako ni zašto.
      Hvala ti na preporuci za 25 hour, zvuči zanimljivo!

      Izbriši
  3. Meni je ovaj puder odlican iako imam dosta masnu te zonu i obraze tako da eto, mogu ga koristiti i masnokošci, svakako, trebat će ga popravit tijekom dana pošto masnoća izbije ali to nije ništa što se ne može riješiti. Ja ga također nanosi. Jessup ravno rezanom četkicom, ali mi još bolji dojam daje nanošenje Hello Beauty spužvicom.😃

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, super! Onda je stvarno za sve tipove kože :))
      Ta spužvica mi je već na wishlisti, moram je isprobati. Vidim da svi imaju pozitivna iskustva sa njom :)

      Izbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)