YSL poklon set

prosinca 02, 2021

bozicni-pokloni-notino_hr


Ulazimo u mjesec prosinac, što bi značilo da su pripreme za blagdane i officially započele ! Vrijeme je za planiranje blagdanskih outfita, glamuroznih makeup lookova, adventskih putovanja, ukusnih recepata za Božićni ručak... i za poklone, naravno ! 🎁 Kupnja poklona za bližnje može biti itekako naporan posao ; što kupiti, a ne razočarati... Upravo je zato sada pravo vrijeme za nabavku poklona - prije blagdanske žurbe i strke. Ukoliko niste sigurni što pokloniti, mislim da je najsigurniji odabir poklon set. Na Notino internet parfumeriji možete pronaći brojne poklon setove ; od onih koji sadrže omiljene kozmetičke proizvode (šamponi, losioni, kreme) do onih parfemskih ili makeup. Osobno su mi za oko zapeli Yves Saint Laurent setovi, a u nastavku posta možeš saznati više o jednom od njih. 


pokloni-za-bozic-notino_hr


Yves Saint Laurent je francuska luksuzna modna kuća koju su osnovali Yves Saint Laurent te njegov partner Pierre Berge 1961.g. Yves Saint Laurent je sa samo 19 godina počeo raditi za Christiana Diora, a nakon njegove smrti preuzeo je upravljanje tom modnom kućom. Pet godina kasnije odlučio je napustiti Dior te uz podršku partnera Pierre Bergea, utemeljio modnu kuću YSL. Yves Saint Laurent je sa svojim jedinstvenim stilom već desetljećima simbol profinjene, moderene i inovativne elegancije. 

YSL je i ove godine pripremio razne blagdanske poklon setove,  ze žene kao i za muškarce. Poklon set koji je mene osobno najviše zainteresirao je Mascara Volume Effet Faux Cils u kojemu se nalaze luksuzna kozmetička torbica, maskara za raskošni volumen, matte ruž za usne u prigodnoj crvenoj nijansi te Libre parfemska voda 7,5 ml. 

 

ysl-maskara-notino_hr


Glavna zvijezda ovog seta je YSL Mascara Volume Effet Faux Cils maskara. Maskara dolazi u elegantnom srebrno-zlatnom pakiranju, a sama četkica je bogata i velika. Upravo zbog te dvije karakteristike na četkici će se nalaziti više proizvoda što znači i nevjerojatan volumen te efekt umjetnih trepavica. Sa svakim sljedećim pokretom, sadržaj će se ravnomjerno nanijeti na trepavice. Formula maskare je savršeno napravljena - ne razmazuje se i ne mrvi, a zbog lagane teksture možete je nanijeti u nekoliko slojeva bez grudica.  YSL maskara sadrži mineralne pigmente koji omogućuju ravnomjerno i precizno raspoređivanje boje & kompleks Triple Film koji ih produljuje trepavice, čini ih gušćima te ih uvija. Maskara dolazi u klasičnoj crnoj nijansi, a ukoliko ste nešto hrabrije možete eksperimentirati i sa raznim bojama poput smeđe, plave, bordo i ljubičaste. Maskara je savršena - odlično razdvaja trepavice, prekriva intenzivnom bojom te daje maksimalan volumen uz neodoljivu duljinu. Uz ovu maskaru možete dobiti prirodan izgled, a uz samo nekoliko pokreta četkicom više zavodljivi mačkasti pogled.


 
Idući proizvod koji se nalazi u ovom poklon setu je Libre parfemska voda od 7,5 ml. Libre na francuskom znači sloboda te je namjenjen jakim i neovisnim ženama kojima je upravo sloboda na prvom mjestu. Libre je cvjetni parfem s akordima lavande što ga čini idealnim izborom za posebne prigode. Već se pri pogledu na bočicu da naslutiti o kakvom je mirisu riječ ; predimenzioniran logotip koji je savijen i pripijen u staklo baš poput dragulja. Izgled upotpunjuju zlatni ukras ispod crnog asimetričnog čepa kao i rez u sredini bočice. Smatram da je ovo idealna militraža za isprobavanje parfema prije kupnje full size proizvoda. Parfem je oličenje ženstvenosti s prekrasnim notama koje se izmjenjuju na koži ; na prvu divna kombinacija  naračinog cvijeta s vanilijom i lavandom, a kasnije prevladava lavanda uz vaniliju. Idealan parfem za zimsko vrijeme i sofisticirani izgled uz neizostavnu samouvjerenost. Intenzivan, zavodljiv i dugotrajan. Savršen.


ysl-ruz-za-usne-notino_hr


I za kraj možda i najzanimljiviji proizvod u poklon setu : YSL Rouge Pur Couture The Slim ruž. Rouge Pur Couture The Slim je matte ruž za usne koji dolazi u čak 30 nijansi i sadrži 2,2 g. Nijansa koja se dobije u ovome setu je '21 Rouge Paradoxe' - prekrasna crvena nijansa koja je kao stvorena za blagdanske lookove. Ruž je vrlo lagane formule koja se niti ne osjeti na usnama, a istovremeno pruža bogatu i intenzivnu boju. Jednom kada se ruž nanese, usnama pruža matte baršunasti izgled uz dugotrajanost bez razmazivanja ili preslikavanja. Ruž je poseban i po jedinstvenom kvadratnom obliku koji omogućuje precizno nanošenje. Na Notino internet parfumeriji čak možete odabrati i opciju graviranja vlastitog teksta na ruž za samo 28 kn.

YSL 'Mascara Volume Effet Faux Cils' je savršeni poklon set za svaku beauty entuzijasticu. Makeup proizvodi Volume Effet Faux Cils maskare te Rouge Pur Couture The Slim ruž za usne pomoći će vam u postizanju savršenog i elegantnog makeup izgleda. Cvjetne mirisne note Libre parfema dati će 'final touch' looku i transformirati vas u snažnu i samouvjerenu ženu. Ukoliko želite škicnuti i ostale ideje što pokloniti bližnjima, kliknite na sljedeći link : pokloni za Božić.

 Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)