Sigma Beauty Magnifique | novogodišnji look

prosinca 29, 2021

sigma-beauty-magnifique-notino_hr

Prethodne dvije godine bile su izuzetno teške i naporne stoga je doček nove godine idealna prilika za srediti se najbolje što možemo i konačno zatvoriti ovo izazovno poglavlje života. Većini nas potreban je svježi start, a ne škodi otvoriti taj novi start uz glammy makeup izdanje. Osobno se puno bolje osjećam kada si priuštim tetošenje u vidu skincare rituala (razni pilinzi, maskice, kremice), koje završim i dodatno naglasim šminkom. Stoga ako ove godine i ne idete nigdje posebno povodom ispraćaja stare godine, preporučujem vam da ipak uzmete vrijeme za sebe i skockate se sebi za gušt. Sigma će definitivno pružiti dozu glamura i elegancije sa svojom blagdanskom kolekcijom Magnifique. 

sigma-beauty-magnifique-kolekcija-notino_hr

Sigma Beauty svake godine lansira LE blagdansku kolekciju, a ovogodišnja dolazi u predivnom ljubičastom pakiranju sa dodatkom crne čipke. U kolekciji se nalaze paleta sjenila, duo paleta s highlighterom i rumenilom, set za usne te kozmetička torbica. Proizvodi su dostupni samostalno kao i u obliku poklon seta. 
 

sigma-beauty-magnifique-proizvodi-notino_hr


Proizvodi koje sam ja odabrala su Magnifique paleta sjenila te set za usne. Uz ove proizvode možete kreirati savršeni makeup look za doček nove godine koji će mamiti poglede. Za razliku od prošlogodišnje LE kolekcije 'Rendezvous' čija se paleta nijansi bazirala na zemljanim i zlatnim, 'Magnifique' kolekcija je nešto tajnovitija sa tamnim i ljubičastim nijansama.

sigma-magnifique-paleta-notino-hr

Sigma Magnifique paleta sjenila dolazi u ljubičastoj ambalaži uz detalj sexy crne čipke. Uz paletu dolazi i E40 tapered blending kist s ekstra mekanim dlačicama. Sigma kistovi su jedni od najpopularnijih kistova u čiju se kvalitetu kunu brojni svjetski šminkeri. Imala sam prilike isprobati nekoliko različitih kistova te mogu potvrditi da je riječ o izuzetno dobrim kistovima koji u čas posla nanesu i izblendaju sjenilo.

magnifique-paleta-notino_hr

U Magnifique paleti se nalazi 6 nijansi sjenila raznih formula ; matte, glitter i metallic.  Nijanse su izuzetno pigmentirane i mekane formule s kojima je san snova raditi. Trušenja proizvoda gotovo da i nema, a sjenila ostaju postojana cijeli dan. Sjenila odlično izgledaju samostalno kao i u kombinaciji. Dodatan savjet je taj da metallic i glitter nijanse iz ove palete nanosite prstima kako biste izvukli maksimalnu pigmentaciju. 
 

sigma-magnifique-set-za-usne-notino_hr

 
Sigma Beauty Magnifique Adored Mini Lip set sadrži tri proizvoda za usne : dva satin-matte tekuća ruža te jedno sjajilo / lip topper.  Belladona (opaque merlot) & Suede (rose taupe) su tekući ruževi, a nijansa Passionate (deep maroon shimmer) lip gloss. Tekući ruževi su izuzetno ugodne teksture koja ujedno i hidratizira usne, a zbog svojeg matte finisha možete računati i na njihovu dugotrajnost. U samo jednom potezu aplikatora dobiti ćete potpunu prekrivenost i pigmentaciju. Boje se idealno slažu uz raspon nijansi u paleti, pogotovo kada sjajilo 'Passionate' nanesete kao lip topper. 
 
sigma-beauty-magnifique-look-notino_hr


Na slici iznad možete vidjeti prijedlog za novogodišnji look kojeg sam kreirala koristeći proizvode iz Sigma Magnifique kolekcije. Naravno, najbitniji korak kod šminkanja za doček nove godine (tj. šminku koja treba dobro izgledati čitavu noć) su odabir odgovarajuće podloge. Tekući puder kojeg vam preporučujem je Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place koji će vam omogućiti besprijekoran ten tijekom 24 h ili nešto cjenovno pristupačniji L'oreal Paris True Match. Također bih vam za dugotrajnost šminke preporučila koristiti dobar primer kao i fiksator koji će sjediniti čitav look. Glavna zvijezda ovoga looka je Magnifique paleta sjenila (koristila sam sve tri matte nijanse za pregib kapka te kombinaciju 'Myth' & 'Seduction' na samome kapku). Za nešto dramatičniji look uvijek možete dodati crveni ruž :) Sigma Magnifique kolekcija me oduševila te je šminkanje s ovim proizvodima bilo pravo guštanje. Toplo vam preporučujem ove proizvode za kreiranje novogodišnje šminke - sigurna sam da ćete mamiti poglede !
 

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)