Hugo Boss - Alive

siječnja 25, 2022

hugo-boss-alive-notino_hr

Hugo Boss Alive novi je miris predstavljen 2020.godine, a kreirala ga je Annick Menardo - jedna od najistaknutijih parfimera u današnjem svijetu mirisa. Kreacije Annick Menardo oduševile su tisuće parfemoljubaca diljem svijeta, a neki od njenih remek djela i bestseller su C. Dior Hypnotic Poison, H. Boss Boss, Lancome Hypnose, Lacoste Red, Lolita Lempicka, Bvlgari Black i mnogi drugi. Alive je drveni aromatičan miris za žene koji dolazi u tri različite militraže ; 30, 50 i 80 mL. Parfem je prestavljen u inspirativnoj kampanji u kojoj su Emma Roberts, Laura Harrier, Bruna Marquezine i Chloe Bennet uz fantastične stihove grupe 4 Non Blondes - What's Up prikazale kakvom tipu žene je ovaj miris namjenjen : modernoj i praktičnoj BOSS ženi koju odlikuju bezbrižnost i samopouzdanje.

hugo-boss-boss-alive-notino_hr
 

Mirisna piramida

visoke note  (šire se odmah nakon nanošenja) : madagaskarska vanilija, šljiva, cimet, jabuka, crni ribiz

srednje note (nastaju nekoliko minuta nakon visokih ) : jasmin sambac, majčica dušica

donje note (posljednja i najdulja faza) : drvene, sandalovo drvo, kedar, maslinovo drvo  

 


Od prvog trena kada špricnete Hugo Boss Alive parfem, osjetiti ćete neku sasvim pozitivnu energiju i optimizam. Taj blistav i zarazan početak pripisati ćemo voćnim notama šljive, cimeta, jabuke te crnog ribiza obavijenim slatkom vanilijom. Upravo dodatak slatke prirodne madagaskarske vanilije postaje glavna mirisna nota parfema i daje mu dozu slatkoće. Drvenasti tonovi su tu kako bi parfem podigli na neki viši nivo elegancije te mu pružili dugotrajnost.

Miris je višestruk kao i žena koja ga nosi, dajući joj samopouzdanje da nastavi svojim putem i definira svoju verziju uspjeha. Svaki put kad ga nanese, miris je podsjeti da je upravo u sadašnjosti mjesto na kojem se osjeća najispunjenijom, slobodnom i sretnom, a kada cijeni svoju osobnu sreću, svaki trenutak donosi novo značenje - i to je ono što je čini živom.  


hugo-boss-alive-parfem-notino_hr

Ambalaža parfema je tipična za Hugo Boss brend ; minimalistička i elegantna. Na prvi pogled možda i ne toliko posebna ambalaža, no ako posvetite pozornost primjetiti ćete sve one sitne detalje koje minimalizam definitivno podižu na neku novu razinu. Puderasto rozi sadržaj okružen je sofisticiranim staklenim rubom koji prolazi rubom bočice. Plosnati zlatni okvir proteže se duž vrha i bočne strane ambalaže što dodaje na efektu raskoši dok okrećete bočicu u ruci. Još jedan poseban detalj je i suptilan logotip na zlatnome poklopcu.

 

Miris se na koži zadržava gotovo čitav dan ; parfem sam nanjela oko 10 sati, a na zapešću sam ga osjetila i 12 sati kasnije. Jako mi se sviđa što ovaj parfem miriši drugačije kako vrijeme odmiče ; na početku ženstveni voćno-cvjetni miris, kroz dan se transformirao u topli drvenasti koji me toliko oduševio da nisam prestajala mirišati zapešće. :) Smatram da bi se miris zbog svojih karakteristika najbolje uklopio uz razigrane proljetne dane. Toplo vam preporučujem ovaj parfem te smatram da se mora nalaziti u svakoj parfemskoj kolekciji (tople preporuke idu i za Narciso Rodriguez For Her & YSL Black Opium) . Alive će vam definitivno pružiti (u ove dane prijeko potrebnu) dnevnu dozu serotonina ! :)


"What makes you feel alive?"

Hvala na čitanju, xoxo 

potpis-autora

You Might Also Like

1 komentari

  1. Nisam ga još isprobala, dapače sada prvi put čujem za ovaj parfem, ali mi kombinacija nota djeluje jako zanimljivo

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)