Magičan Orofluido eliksir za kosu

studenoga 25, 2021

orofluido-proizvodi-za-kosu-notino_hr

Black Friday je konačno stigao ! Na Notino internet parfumeriji od 22. - 28. studenog možeš 'uloviti' proizvode brojnih brendova po odličnim sniženjima ; idealna prilika za nabavku Božićnih poklona ! Luksuzni brendovi (YSL, Kerastase, Lancome, Verace, Foreo i mnogi drugi) sniženi su za 20%, makeup stvarčice (NYX, L'oreal, Maybelline...) možeš naručiti po 30% nižim cijenama, dok drogerijske proizvode (Garnier, Dove, Rexona, Mixa) možeš naručiti već po jedinstvenih 40% popusta ! Sve što je potrebno je odabrati željene proizvode te u košarici utipkati kod 'black'. Želim vam ugodan shopping 😉💸

orofluido-proizvodi-notino_hr


Orofluido ulje za kosu jedan je od proizvoda koje jednostavno MORATE imati. Riječ je o ulju za kosu koje čini kosu baršunasto mekom te joj daje svilenkastu mekoću i sjaj kao i volumen. Nastanak Orofluido original elixira inspirirali su antički rituali uljepšavanja u kojima su se koristile razne kombinacije dragocjenih ulja. Čudesan elixir se stoga sastoji od ulja argana (jača kosu), šilja (daje volumen) i lanenih sjemenki (zaglađuju kosu) + UVA /UVB filteri (štite kose od oštećenja uzrokovanih sunčevim zračenjem).  Uz fantastičan spoj ulja koja će razmaziti vašu kosu, Orofluido će vas očarati i sa prekrasnim orijentalnim mirisom čije su glavne mirisne note vanilija i jantar.

Orofluido ulje dolazi u staklenoj bočici koja sadrži 100 ml proizvoda. Ulje se može koristiti na nekoliko načina ; 

1. nekoliko kapi na mokru ili suhu kosu kad god osjetite potrebu,

2.  kao intenzivna njega prije pranja kose - nanjeti ulje na suhu kosu, omotati ručnikom i držati da djeluje 10 - 20 minuta. Nakon toga se kosa opere šamponom i nanese regenerator. 

3. za vrlo oštećenu i suhu kosu - prije spavanja na kosu nanjeti veću dozu ulja te ga pustiti da djeluje preko noći. Ukoliko se ulje ne upije do kraja, ujutro kosu operite na uobičajeni način. 

 

ulje-za-kosu-orofluido-notino_hr


Orofluido Elixir ulje za kosu definitivno je moj holy grail proizvod te vam ga toplo preporučujem ukoliko imate problema sa suhom i oštećenom kosom. Elixir ulje čini moju kosu svilenkasto mekom i sjajnom. Jako mi se sviđa što ulje, iako gusto, ne opterećuje kosu te se brzo upija. Kosi pruža volumen te čuva njen prirodan pokret. Ulje obožavam koristit svakodnevno na suhoj kosi kao i intenzivnu njegu jednom tjedno. Orofluido ulje se savršeno slaže uz istoimeni šampon te zajedno čine kosu nevjerojatno mekanom i sjajnom. Šampon je, baš kao i eliksir, zlatne boje koja joj dodatno daje na luksuznom osjećaju prilikom korištenja. 


 Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)