✨ Victoria's Secret Body Mist ✨

svibnja 04, 2021

victorias-secret-body-mist-notino_hr

Victoria's Secret body mistovi ili mirisne vodice proslavile su se još davnih devedesetih, a njihova popularnost ne jenjava ni desetljećima nakon. Body mist je ustvari mirisna vodica čiji sastav, za razliku od parfema, sadrži veći postotak vode te manji postotak esencijalnih ulja. Takav 'lakši' sastav rezultirat će slabijom trajnošću te će biti potrebno obnoviti ih svakih sat ili dva vremena. No, upravo su takvi mirisi idealni za nadolazeće vruće ljetne dane kada u svoj toj sparini ne želimo ugušiti sve oko sebe intenzivnim parfemima. Trik kako zadržati miris vašeg omiljenog body mista na koži što dulje je da koristite matching losion za tijelo. Victoria's Secret doista ima najveći izbor sprejeva za tijelo na tržištu te će zasigurno svatko moći pronaći svoj savršeni odabir. Na blogu sam već recenzirala Amber Romance set koji uz divan miris sadrži i sitan shimmer koji koži daje prekrasan glow. Ovog sam se puta pak odlučila na tri mini verzije koje bi svojim mirisnim notama  trebale biti odličan odabir za nadolazeće ljeto : Secret Charm, Love Spell te Aqua Kiss.

victorias-secret-sprej-za-tijelo-notino_hr

Victoria's Secret body mistovi dolaze u jednostavnom plastičnom pakiranju s raspršivačem. Bočice su obojane u ombre prijelaz iz prozirne na vrhu u intenzivniju boju na dnu. Dodatan elegantni dojam pruža tekst u metallic zlatnoj boji. Body mist sprejevi za tijelo dolaze u dvije militraže : 75 te 250 ml. Mini verzije od 75 ml idealne su za putovanja jer zbog svoje veličine stanu u svaku torbicu te se možete osvježiti bilo gdje. 

Love Spell body mist dolazi u ljubičastoj ambalaži koja idealno pristaje njegovom mističnom mirisu. Zadovoljiva maglica Love Spell spreja istodobno je zavodljiva i nježna. Privlačan voćno-cvjetni miris u kojemu dominiraju trešnja i breskva napunit će vas pozitivnom energijom, svježinom i uspomenama na romantične ljetne dane. Idealan odabir za prvi dejt sa simpatijom ili ispijanje osvježavajućih koktela na rivi s frendicama.

Aqua Kiss je potpuno suprotan od intenzivnog i zavodljivog Love Spell body mista. Vodene note s morskim tonovima pružit će vam osjećaj svježine i čistoće. Već prilikom prvog upoznavanja s ovim sprejem, fantastična kombinacija cvjetnih i vodenih mirisa odmah me odvela na plažu gdje promatram izlazak sunca uz nježne valove.

victorias-secret-sprejevi-za-tijelo-notino_hr

Secret Charm  je ujedno i moj trenutni favorit što se Victoria's Secret body misteva tiče. Nježna i profinjena mirisna kompozicija osvojiti će vas već prilikom prvog korištenja. Lagane i svježe mirisne note kao stvorene su za svaki dan. 

Victoria's Secret body mistevi svakako su idealan odabir za vruće ljetne dane ili za osobe koje ne preferiraju intenzivne parfeme. Iako im je trajnost dosta kratka, uz upotrebu odgovarajućeg losiona zadržati ćete miris na koži satima. Jako mi se sviđa široki asortiman mirisa te ću sigurno naručiti još nekoliko verzija. Trenutno pikiram 'Bare Vanilla' te 'Coconut Passion' pošto obožavam mirisne note vanilije i kokosa.

Jeste li već isprobale neki od VS body misteva ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)