🌴 Escada Summer Festival 🌴

svibnja 24, 2021

escada-summer-festival-notino_hr 

Escada je luksuzni brend poznat po tradiciji sezonskih mirisa koja je započela još davne 1993.godine. Od tada Escada svake godine izbacuje novi ljetni parfem u ograničenom izdanju koji se izdvaja svježim mirisnim kompozicijama i veselim ambalažama. Isprobala sam dvije verzije Escada toaletnih voda : Miami Blossom koji je lansiran na tržište 2019.godine te Summer Festival koji je limitirano izdanje za 2021.godinu.  Recenziju Miami Blossom (2019. LE)  toaletne vode možete pročitati upisom ključnih riječi u tražilicu bloga, a današnji post je posvećen voćno-cvjetnoj čaroliji u bočici koja će biti vaš idealni odabir za nadolazeće ljetne festivale.

escada-summer-festival-toaletna-voda-notino_hr
 
Summer Festival, Escadin LE parfem za ljeto 2021.godine, inspiriran je Coachella glazbenim festivalom koji se održava u suncem okupanoj Kalifoniji. Prve asocijacija na Coachella festival su mi definitivno ekstravagantni makeup lookovi začinjeni kristalima, odvažne modne kombinacije i šljokice... mnogo šljokica ! Iz tih asocijacija sam zaključila kako je ovaj parfem stvoren za generaciju Z i milenijalce koji obožavaju ljetno druženje s prijateljima na festivalima pijuckajući koktele pod noćnim nebom obasjanim vatrometom i zvijezdama. Escada Summer Festival svojim mirisnim notama savršeno se slaže uz odvažne modne kombinacije za neki ljetni festival ili jednostavno druženje s frendicama uz koktele.  
 
U visokim notama parfema nalaze se cvijet trešnje i osvježavajuće kockice leda, zavodljiva kombinacija svježine i romantike koja će vas očarati u startu. Nakon intenzivnih visokih nota, na scenu stupaju arapski jasmin i svjež miris mandarine, koje mirisu pružaju dozu drskosti. I za kraj stiže senzualna sandalovina, kao mirisna nota koje se najdulje zadržavaju na koži. Kroz cijeli se parfem kombiniraju svježe i slatkaste note koje zajedno tvore idealnu ljetnu kompoziciju.

escada-summer-festival-le-toaletna-voda-notino_hr

S obzirom da u kolekciji parfema već imam Miami Blossom (LE za 2019.godinu), odlučila sam ih međusobno usporediti. Escada ljetni parfemi dolaze u prepoznatljivim šarenim ambalažama koje zrače pozitivom i pozivaju na korištenje. Možete odabrati između nekoliko različitih militraža : 7.4, 30, 50 ili 100 ml. U Miami Blossom toaletnoj vodi dominira mirisna nota ananasa te radi njega miris podsjeća na voćni koktel. U Summer Festival toaletnoj vodi prevladavaju mirisne note jasmina i mandarine, koje su nešto nježnije i manje intenzivne. Oba parfema su savršen odabir za vruće ljetne dane te će se savršeno uklopiti uz lepršave i lagane modne kombinacije. Toaletne vode na koži traju otprilike 4 sata, a trajanje možete produljiti koristeći odgovarajuće Escada losione. Summer Festival je još jedan divan ljetni Escada parfem koji jedva čekam koristiti ovog ljeta ! Parfem zrači pozitivnom energijom i optimizmom ; kada god bih špricnula parfem, uvijek mi se raspoloženje naglo poboljšalo. Summer Festival je doslovce sreća u bočici

Ukoliko tražite idealni ljetni miris, u nastavku možete pročitati mini vodič noviteta u svijetu parfema. Obožavateljice voćno-cvjetnih parfema biti će oduševljene Summer Festivalom, a ako više preferirate začinske i egzotične mirise onda vam toplo preporučujem Calvin Klein Eternity Summer 2020 (parfem dolazi i u varijanti za muškarce). Odličan odabir za ljeto je i Hugo Boss Alive, voćno-drvenasti miris koji su dizajnirale žene s inspirativnim životnim pričama. Dakle riječ je o parfemu za hrabre i uspješne žene, u kojemu dominiraju note drvenasto-voćne note poput cimeta,  crnog ribiza, šljive, vanilije, sandalovine, drva masline... Još jedan odličan ljetni parfem je i Juliette has a gun Mmmm... koji je lansiran još 2016.godine, no njegova popularnost je još uvijek pri vrhu ljestvice. Tajnovit i privlačan Mmmm parfem, podsjetiti će vas na vaš omiljeni slatkiš ! Ovaj desert u bočici sadrži mirisne note vanilije, slatke maline, sandalovine, pačuli, karamele i jasmina. Idealan miris za odrasle žene koje vole povremeno odlutati u svijet mašte.

Koji je vaš omiljeni ljetni parfem ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)