CK Euphoria | Valentinovo 💘

veljače 14, 2021

calvin-klein-euphoria-notino_hr

Idealan poklon za Valentinovo već desetljećima dolazi u obliku elegantne bočice u kojoj se skriva zavodljivi parfem vaših omiljenih mirisnih nota. Na Notino internet parfumeriji možete birati između velikog izbora parfemskih setova za muškarce kao i za žene po super popustima. Parfemski set kojeg sam ja odabrala je Calvin Klein Euphoria za koju se smatra jednim od najboljih ženskih parfema ikad sudeći po muškom odabiru. Upravo zbog toga je ovaj set idealan poklon za Valentinovo za žene kojeg se stvarno isplati naručiti po ovako povoljnoj cijeni. 
 
calvin-klein-euphoria-parfem-notino_hr

Calvin Klein Euphoria je orijentalno-cvjetni miris predstavljen 2005.godine kada je očarao mirisne pupoljke diljem svijeta te se još uvijek nalazi na ljestvici najpopularnijih parfema ikad. Iste te godine je nominiran za najbolji luksuzni parfem, a ne čudi činjenica da je osvojio nagradu Fifi (Award Fragrance Of The Year Women`s Luxe 2006). Mistična Euphoria dolazi u neobičnoj ambalaži koja je metallic srebrne boje, a sa strane sadrži staklo ljubičaste boje. Sve skupa daje neki mističan i tajanstveni dojam, pomalo bajkovit. Euphoria svojim mirisnim notama poziva na korištenje i uživanje u životnim radostima. Parfem je jak i postojan te bih ga definitivno svrstala u večernju kategoriju, a najbolje se slaže uz hladne snježne dane, eventualno kasnu jesen. CK Euphoria sadrži neku neobičnu energiju uz koji će vam definitivno narasti samopouzdanje kao i raspoloženje, osjećati ćete se najmoćnijom ženom na svijetu ! Upravo zato ne čudi činjenica da je upravo Euphoria česti favorit na listi najljepših ženskih parfema po muškom odabiru.  Zavodljiva i mistična Euphoria definitivno je idealni odabir za romantičnu večeru povodom Valentinova, sigurno neće ostaviti ravnodušnim niti jednog muškarca. ;) Upravo zbog toga je Euphoria odličan poklon za Valentinovo za žene i sigurna sam da će se svidjeti gotovo svakoj pripadnici nježnijeg spola. 

 
Euphoria će vas u startu zavesti neodoljivim mirisom nara koji se uz cvjetne note (malina, passionfruit, kaki, breskva) nalazi u visokim notama. U srednjim se notama pak nalazi nježni lotos i zavodljiva crna orhideja koji su definitivno dominantne note ovog parfema. Niske note koje će se najdulje zadržati na vašoj koži su kombinacija ljubičice, vanilije, mošusa, ambre i mahagonija. Kao što možete i vidjeti s obzirom na mirisne note, riječ je izrazito jakom i zavodljivom mirisu radijalne aure u kojemu se isprepliću nježne cvjetne note sa drskim drvenastim. Euphoriu definitivno vidim na nekoj samouvjerenoj neovisnoj ženi koja zna što želi ! 
 
PS Pokloni za Valentinovo za muškarce također ne moraju izazivati glavobolju jer je Notino pripremio odlične poklon setove i za snažnije polovice! :) Osim parfema možete odabrati i

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Nisam ga nikada pomirisala, ali neke prijateljice ga obožavaju i koriste već godinama :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)