Olaplex N°3 Hair Perfector

prosinca 30, 2020

olaplex-hair-perfector-notino_hr

Posljednji blogpost za ovu godinu bio je osmišljen kao vodič za svečane frizure. Planirala sam vam pokazati nekoliko laganih, a istovremeno svečanih frizurica s kojima ćete zasjati na dočeku. No, zbog epidemiološke slike i mjera za suzbijanje Covid19 virusa, mnogi od nas će doček nove godine dočekati upravo iz udobnosti svoga doma. Najglamuroznija će noć u godini, ovaj put biti nešto (well, puno) drugačija. S obzirom na to, došla sam do zaključka da je ovo idealno vrijeme za potpunu obnovu kose. Nakon što kosa postane zdrava i mekana, svaka će frizura izgledati savršeno. Upravo sam zato sada odlučila isprobati hvaljeni Olaplex n°3 Hair Pefector - čudo u bočici koji štiti obojanu kosu te ima moć regeneriranja prekinutih veza unutar dlake.

olaplex-no3-hair-perfector-notino_hr

Olaplex Hair Perfector dolazi u bijeloj plastičnoj ambalaži koja sadrži 100 ml proizvoda. Proizvod se dozira pomoću preciznog otvora na vrhu ambalaže, te je samo doziranje vrlo precizno i jednostavno. Koristi se na način da prije šamponiranja namočite kosu te ju osušite ručnikom, nanesete proizvod te ga raščešljate (češalj širokih zubaca, od vrhova postupno prema gore) kako bi se on ravnomjerno rasporedio po kosi. Hair Perfector možete koristiti i na suhoj kosi, no onda se i troši više proizvoda, pa ne bih baš preporučila taj način. Nakon što nanesete Olaplex n°3, na kosi ga držite barem 10 minuta kako bi mogao djelovati (za što bolje djelovanje držite ga na kosi 30 - 90 min). Nakon toga jednostavno isperete kosu te nastavite s klasičnom rutinom njege kose - pranje šamponom i regenerator/maska. 

olaplex-no3-hair-perfector-za-kosu-notino_hr

Hair Pefector je inače treći korak u njezi kose sa Olaplex linijom. Prva dva koriste se u salonima [dodavanje Olaplexa (No.1 Bond Multiplier) u boju za kosu kako bi se smanjila mogućnost oštećenja vlasi na minum te nakon toga obnavljajuća maska (No.2 Bond Perfector)]. Dakle, prva dva koraka su samo za profesionalnu upotrebu te je potrebno znanje određene frizerske tehnike kako bi se postigli željeni rezultati. Nakon ta dva koraka napravljena u frizerskom salonu, No.3 je ustvari magična maska za kosu koja će održavati kosu u tom stanju. Nakon ta tri osnovna koraka, postoji još 5 proizvoda koji će definitivno pomoći u obnovi kose jer svi sadrže aktivnu molekulu Olaplex, no nisu obavezni za korištenje. No.4 i No.5 su šampon i regenerator, No.6 je krema (anti-frizz x regeneracija), No.7 hranjivo ulje te najnoviji No.0 koji se koristi uz No.3 za bolje djelovanje.

olaplex-linija-proizvoda-notino_hr

Izvor slike : Notino

S obzirom da sam nedavno prešla iz tamnosmeđe u plavu te se vrlo često farbam (jako mi brzo raste kosa, a ne mogu podnjeti izrast) potrebna mi je najbolja moguća njega. Olaplex je holy grail mnogim osobama koje muku muče s oštećnom i suhom kosom, a i ja sam se uvjerila u njegovo fantastično djelovanje. Iako nisam radila korak 1 i 2, Hair Perfector je učinio moju kosu mekanom i sjajnijom nego ikada. Olaplex Hair Perfector ne otežava kosu, čak štoviše - čini ju svilenkasto mekom i nježnom. Kosa se lakše raščešljava te se doista primjeti kako je ojačala - puno manje puca prilikom češljanja. Isprobala sam stvarno puno raznih preparata za obnovu kose, no ništa se ne može usporediti sa ovim čudom. Jedina mana je ta što se vrlo brzo troši, a pakiranje je malo i dosta skupo. No, vrijedi svake lipe ! 


Što vi koristite za njegu kose? Jeste li isprobale Olaplex? 


Hvala na čitanju, xoxo

potpis-autorice

You Might Also Like

1 komentari

  1. Već neko vrijeme gledam njihove proizvode i djeluju stvarno odlično, a i dojmovi i recenzije su svima jako pozitivni :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)