✨ Benefit Beauty Thrills set ✨

prosinca 19, 2020

Benefit-Beauty-Thrills-set-Notino_hr

Sestre i nekadašnji modeli, Jean i Jane Ford, 1976. su osnovale kozmetički brend Benefit. Brend sadrži "fake its" proizvode koji će uspješno riješiti svaki od vaših beauty problema ! Osim toga, dolaze u preslatkim i kreativnim pakiranjima koji doslovce pozivaju na korištenje. Od kada sam krenula sa šminkanjem, Benefit je bio onaj jedan brend kojem sam se divila, ali mi je bio nedostupan. Nedavno je stigao na Notino webshop i odlučila sam naručiti set koji sadrži tri Benefit bestsellera - Gimme Brow+ maskaru za obrve, The POREfessional primer za zaglađivanje lica te Roller Lash maskara za trepavice. S obzirom da mi je ovo prvo upoznavanje s Benefit kozmetikom, kupnja seta s mini proizvodima idealna je prilika za isprobavanje prije nego se odlučim na 'full sized' proizvode. Osim Beauty Thrills seta kojeg ću vam predstaviti u današnjem blogpostu, možete odabrati i BADgal to the Bone, Brow Superstars , Party Curls, Bring Your Own Beauty, Gimme Brow+ Blowout!,  B.right! Start, Talk Beauty to Me, Cheers My Dears!, Cake Pops! i mnoge druge. 

Benefit-Beauty-Thrills-set-kozmetike-Notino_hr

Benefit Beauty Thrills set dolazi u prekrasnoj metalnoj ambalaži roze boje. Na poklopcu ambalaže nalazi se ilustracija proizvoda koji se nalaze unutar pakiranja, a na ostatku tubice 'girly' motivi. Pakiranje je stvarno preslatko i spremno za Božićno darivanje - nije ga potrebno ni dodatno umatati 🎁. Unutar tubice nalazi se rozi ukrasni papir ukrašen motivom šljokica i natpisom 'Laughter is the Best Cosmetics', u kojemu su zapakirana tri 'minića'. Sve skupa je odlično osmišljeno i divno zapakirano. 🥺
 
Benefit-set-Notino_hr
 
Benefit the POREfessional primer  dolazi u tubici od 7,5 ml što je sasvim dovoljno za isprobavanje da li vam proizvod odgovara ili ne (full size : 22mL). Primer tvrdi da trenutno minimizira izgled pora i linija, zaglađuje lice te produljuje postojanost šminke na licu. Zanimljiva činjenica u vezi ovog proizvoda je ta što se može koristiti i ispod i preko pudera ! Dakle, na hidratizirano i čisto lice tapkajući nanesete primer (od sredine prema van) te nježno umasirate. Nakon toga nanosite tekući puder, a ako pore budu vidljive tokom dana - umasirajte malu količinu primera na to područje i one će nestati. WOW how cool is that ?!

✨ Maskara Benefit Roller Lash dolazi u pakiranju od 4 g (full size : 8,5 g). Roller Lash maskara će uviti, podići te produljiti svaku trepavicu - baš poput uvijača za kosu ! Trajanje tog efekta trajat će i do 12 h, a zahvaljujući provitaminu B5 i serinu vaše će trepavice ujedno biti i njegovane. 
 
✨ Gimme Brow+ gel za obrve dolazi u simpatičnom pakiranju koje sadrži 1,5 g ( full size : 3 g). U mini pakiranju možete birati između 7 nijansi, dok ih je u full size verziji nešto više - 10 ! Gimme Brow+ dovodi dlačice obrva u red, oblikuje ih te im povećava volumen. Obrve izgledaju puno urednije, zadržavajući prirodni look. Značajka koja razlikuje ovaj proizvod od sličnih je taj što sadrži mikrovlakna koja savršeno prijanjaju uz obrve i kožu te učvršćuju njihov oblik. Proizvod možete koristiti samostalno za prirodniji efekt ili u kombinaciji s Benefit Ka-BROW! pomadom (za one s rijeđim obrvama).
 
Benefit-best-seller-proizvodi-notino_hr

Mini proizvodi odlični su za isprobavanje prije nego se odlučite na kupnju full sized proizvoda (pogotovo za nešto skuplji brend poput Benefita, kako ne bi došlo do kupnje full sized proizvoda i uzaludno trošenje novaca na proizvod koji vam ne odgovara 💸). Osim toga, zbog svoje su veličine idealni partneri i za putovanja jer ne zauzimaju puno mjesta (stanu i u najmanju torbicu 👜). Benefit Beauty Thrills set (kao i ostali Benefit setovi) idealan je Božićni poklon za svaku pripadnicu ljepšeg spola 🎁, a ukoliko još uvijek niste sigurni što kupiti idealno rješenje su poklon bonovi. Iako možda i nije najkreativnije, možete biti sigurni da nikoga nećete razočarati poklonom. Na Notino internet parfumeriji možete odabrati između nekoliko verzija : 100, 250, 500 ili 750 kn . Također možete birati i između 13 predivnih dizajna ebonova. Poklon bon vrijedi 12 mj od datuma izdavanja te se može iskoristiti samo jednom (nije ga moguće podijeliti na više kupnji). 

Jeste li već isprobale nešto od Benefit kozmetike ? Kako vam se sviđa Beauty Thrills set ? 🥰

Hvala na čitanju, xoxo
potpis-chanelandrebel

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)