💄 Guerlain Intense Liquid Matte 💄

svibnja 19, 2019

guerlain-intense-liquid-matte

Sigurna sam da svi dijelimo ruževe na dvije osnovne kategorije ; 1.) drogerijski ruževi koje koristimo svaki dan (u prigodama poput šminkanja za posao/faks, kave s best frendicom, izlazak u kino s dečkom i sl.) te 2.) ruževe koje nosimo samo za posebne prigode (godišnjica veze, vjenčanje, promocije i slične prigode kada želimo izgledati što bolje). Guerlain Intense Liquid Matte tekući ruž definitivno spada u kategoriju luksuznih proizvoda koje čuvamo za one posebne i važne događaje. U današnjem ću vam postu predstaviti osnovne informacije (ambalaža, količina, cijena) o ovome high end ružu te moje iskrene dojmove.

guerlain-intense-liquid-matte

Guerlain Intense Liquid Matte tekući ruž dolazi u kartonskoj kutijici  prepoznatljivoj za brend : sleek crna sa zlatnim natpisom. Unutar kutije se nalazi ruž u vrlo elegantnoj ambalaži koja je većinom crne boje dok se na dnu ombre prijelazom pretvara u proziran dio. Sviđa mi se ideja sa prozirnim dijelom, jer se odmah može vidjeti o kojoj je nijansi riječ. Tubica je vrlo jednostavnog dizajna, a na vrhu tj. čepu se nalazi zlatni natpis naziva brenda.

Intense Liquid Matte tekući ruž je dostupan na Lijepa.hr internet parfumeriji po cijeni od 151,00 HRK u šest nijansi (plus tester nijanse). Nijanse su većinom roskastih i crvenih tonova, no ja sam se odlučila za Charming Beige - prekrasnu nude nijansa s rozim podtonom koja pristaje gotovo svim podtonovima kože. Ambalaža sadrži 7 ml proizvoda što je iznad prosjeka za militražu tekućih ruževa (Giordani Gold ruževi sadrže 3,5 mL, Dermacol Matte Mania također 3,5mL, Golden rose Longstay ruževi 5,5mL). Dakle, iako je cijena nešto viša, dugoročno se isplati kupiti ovaj proizvod jer dobivate gotovo dvostruko više proizvoda u usporedbi sa konkurentskim ruževima.


guerlain-intense-liquid-matte

Aplikator Guerlain ruža je spužvasti doe foot koji je zbog svoje veličine idealan za precizno nanošenje proizvoda na usne (pogotovo u cupids bow). Na aplikatoru se nalazi točno onoliko proizvoda koliko vam je potrebno za savršeno prekrivanje cijele površine usana. Ruž već u jednom potezu postiže visoku pigmentaciju, te ga nije potrebno nadograđivati. Ruž je izrazito kremaste formule, prilikom nanošenja podsjeća na visokopigmentirano sjajilo. Za nekoliko se trenutaka ta kremasta formula suši u velvety-matte finish, no istovremeno zadržavajući kremastu teksturu - best of both worlds!

Formula Intense Liquid Matte ruža je obogaćena hijaluronskom kiselinom koja daje volumen i dodatnu njegu usnama, te s tigrovom travom koja se u skupocjenim kozmetičkim preparatima koristi za zatezanje kože te smanjenje celulita i strija. Tigrova trava u ovome proizvodu zaglađuje usne čineći ih mekanim i glatkim.


guerlain-intense-liquid-matte

Guerlain Intense Liquid Matte tekući ruž u nijansi 'M65 Charming Beige' na mojim usnama izdrži osam sati bez popravljanja. Ruž se malčice prenosi na predmete te nije vodootporan, no lagana hrana i pića ga ne skidaju. Intense Liquid Matte ruž mi se vrlo svidio zbog neobično kremaste formule sa matte finishem koji ne isušuje niti se razlijeva iz rubova usana. Ovo je prvi put da se susrećem s proizvodom tog tipa i malo je reći da sam oduševljena. Definitivno ću naručiti još barem jednu nijansu, Guerlain tekući ruž je doista must have u kolekciji !

Jeste li već isprobale nešto od Guerlain proizvoda ? Kakvi su vaši dojmovi ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Ajme ovaj ruž divno djeluje! Imam par Guerlain stvarčica,ali ovo me def mami :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)