🌻 Elizabeth Arden Sunflowers 🌻

svibnja 27, 2019

elizabeth-arden-sunflowers

Baršunasto mekana koža smatra se idealom ljepote već stoljećima. Još su u drevnom Egiptu žene pripremale razne prirodne preparate za njegu kože kako bi ona bila što glađa i njegovanija. Do današnjeg se dana situacija i nije previše promjenila, gotovo svaka žena uživa trackajući se raznim kremama i losionima. No, da biste dobile kožu meku poput baršuna - potrebno je pronaći idealnu njegu za vaš tip kože te redoviti peeling. Potraga za savršenom njegom može biti dosta komplicirana - većina krema odlično miriši a ne pruža nikakvu njegu ili obrnuto. Kreme u koje se kunu brojne korisnice radi fantastičnog mirisa i još bolje njege su dakako Elizabeth Arden. Imala sam priliku isprobati Green Tea verziju o kojoj sam vam već i pisala na blogu, a danas je na red stigla Sunflowers varijanta.

Elizabeth-Arden-Sunflowers-krema

Elizabeth Arden Sunflowers Sun Drops krema za tijelo dolazi u plastičnoj teglici prozirne boje koja sadrži 500mL proizvoda. Dozu šarma daju joj poklopac u veseloj žutoj boji te motiv suncokreta na prednjem dijelu ambalaže. Ovako simpatično pakiranje doslovce poziva na korištenje i zrači pozitivnom energijom. Nakon što odvrnete čep, primijetiti ćete da je sam proizvod dodatno zaštićen bijelim plastičnim podloškom. Taj se podložak ponaša kao barijera između posude i kreme te brani curenje proizvoda - vrlo higijenski i praktično rješenje.

Krema je izuzetno bogate i guste formule. Identično kao kod Green Tea Honey Drops verzije, i u Sunflowers kremi se nalaze sitne čestice koje se tope pod toplinom ljudske kože. Ta zrca dodatno uveseljavaju već ionako zabavan proces trackanja kremicom. Sunflowers krema se iznenađujuće brzo razmazuje i upija u kožu, bez masnih ili ljepljivih tragova. Također - krema ne ostavlja nikakve tragove na odjeći, pa se preporučuje korištenje odmah nakon tuširanja. Nakon što se krema upije u kožu, ona postaje sjajna, glatka i mekana. I, mirišljava, naravno ! Elizabeth Arden kreme posebne su po intenzivnom, svježem mirisu koji se na koži zadržava i do sat vremena - WOW ! Ako vam se miris kremice jako svidio i želite da se još duže zadrži na koži, preporučujem vam kupnju Elizabeth Arden parfemske vodice koje dolaze u raznim militražama i cijenama. 

Elizabeth-Arden-Sunflowers-krema-za-tijelo

Elizabeth Arden Sunflowers krema za tijelo ubrzo je postala moj all-time favorit ! Moram priznati da mi se više sviđa od Green Tea varijante samo zbog divnog mirisa - što se njege kože tiče, vrlo su slične. Koža mi nikad nije bila toliko blistava i glatka, kao nakon korištenja Elizabeth Arden krema. Oduševljena sam i s činjenicom da učinak nije samo trenutačni, nego je hidratizacija dugotrajna. Kremu sam najčešće koristila odmah nakon tuširanja te prije spavanja i moja koža je bila njegovana i mekana čitav dan. Ako imate izrazito suhu kožu ili ste jednostavno u potrazi za dobrom hidratantnom kremom - toplo vam preporučujem Sunflowers kremicu, sigurna sam da nećete požaliti. Elizabeth Arden mazalice su definitivno opravdale svoju titulu najboljih krema za tijelo IKAD i mislim da ih nikada neću prestati koristiti.

Jeste li Već isprobale neki od Elizabeth Arden proizvoda? Kakvi su Vaši dojmovi?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Nisam još ništa isprobala,ali definitivno ću imati na umu ovu mazalicu! Odličan post :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)