✨Favoriti [listopad]✨

studenoga 02, 2017


Hi y'all. Za danas sam Vam pripremila favorite listopada. Favorite nisam pisala odaaavna (stvarno odavna, mislim da su zadnje bili favoriti veljače lol). No, jednostavno ne mogu a da ne podijelim ove fenomenalne stvarčice sa Vama. Prošlog mjeseca sam otkrila prave dragulje, dok su preostali proizvodi all time favoriti. Ima tu svega - no, najviše dekorative. Pa da ne duljim i da ovo ne postane ubitačno dug post, krenimo na favorite :D


Prvi na redu su dekorativni proizvodi za lice. Bazu koju sam prošlog mjeseca obožavala je Maybelline Baby Skin silikonski primer. No, ovaj primer ne koristim preko cijelog lica nego samo na dijelovima gdje su mi proširene pore te na nosu (uvijek mi puder sklizne prvo sa nosa) te je za tu svrhu pun pogodak. Popuni mi pore te napravi glatku površinu za nanošenje tekućeg pudera. I, sada kad sam ga već spomenula, omiljeni puder u listopadu jeee... Maybelline Affinitone u nijansi 17 Rose Beige. Već sam vam nekoliko puta pričala o ovom puderu pa da skratim : Affinitone daje prirodan izgled licu (lagani glow finish), prekrivanje je solidno te je jako lagan na licu. Odličan dnevni puder - tople preporuke za ovaj proizvod. Omiljeni bronzer i highlighter prošlog mjeseca bili su Misslyn Beach Please! te I Heart Makeup Glow and Light čoko-paletica. Mislim da sam vas već dovoljno udavila sa oba proizvoda (što na blogu, što na FB stranici) pa ću Vam ovdje ostaviti linkove gdje možete pročitati nešto više o njima : Beach Please bronzer recenzija (KLIK), MUR Light and Glow paleta highlightera (KLIK)

Gdje kupiti?!
Maybelline primer i puder : Bipa (Maybelline je često na akciji 30% u Bipi pa Vam preporučujem da sačekate neku akciju te se počastite)
Misslyn bronzer : Muller, 50 HRK
I Heart Makeup Light and Glow highlighter : Lijepa.hr 73 HRK


Idući na redu su moji omiljeni proizvodi za oči koje sam najčešće koristila u prošlom mjesecu. Oriflame No Compromise maskara mi je trenutno najdraža maskara iz nekoliko razloga : daje mojim trepavicama volumen bez sljepljivanja, mogu je nadograditi kroz dan te se ne razmazuje. Više o njoj možete pročitati ovdje : recenzija. Također - već sam Vam pisala o essence super last tušu te nije tajna da mi je upravo on omiljeni drogerijski tuš ; recenzija. Najveće iznenađenje u listopadu su mi svakako Avon colortrend tuševi u boji. Trenutno imam dvije verzije ; grey & brown. Oduševljenje ste već mogli primjetiti u ovom FB postu kao i look sa 'grey' tušem u akciji na mom IG profilu : klik. Essence metal shock sjenila za oči su pun pogodak i planiram pokupovati sve nijanse lol. Trenutno imam nijansu 'stars&stories' koju, bez zezancije, koristim svaki dan. Ukoliko me pratite već neko vrijeme onda ste već dobro upoznate s ove dvije paletice : Rimmel London Nudes Calling te essence 'all about roses'. U zadnje vrijeme koristim isključivo hladnije tonove pa niti ne čudi da su ove palete najkorištenije. 

Gdje kupiti?!
Oriflame - narudžba putem kataloga
essence tuš, paleta i sjenilo - dostupni su u većini drogerija (DM, Muller, Bipa)
Colortrend tuševi - narudžba putem kataloga / Avon lady
Rimmel paleta - Lijepa.hr


Stigli smo i do treće skupine favorita, a to su proizvodi za usne. Pošto je dosta zahladilo mazalice za usne su must have - moji favoriti su Labello te Biovitalis melem. Najviše volim balzame koji nemaju nikakav miris ili boju pa je ovaj dvojac svaki dan na beauty meniju :D . Omiljeni tekući ruž kojeg sam otkrila te prošlog mjeseca je The Balm Meet Matt Hughes u nijansi 'Faithful' koji je bio česti gost na mom instagramu. U listopadu su me oduševile i essence ultra last olovke koje su im možda i najbolje do sada - ultra pigmentirane, vodootporne te mekane. Jedini minus im je to što ih treba šiljiti (ain't nobody got time for that - I'm lazy AF).

Gdje kupiti?!
The Balm tekući ruževi - Lijepa.hr
essence liplineri - većina drogerija
biovitalis melem - njihova stranica 


Omiljeni parfem u ovom hladnijem dijelu godine mi je Avon Luck for her. Osim što je presladak (look at that bow) miriši božanstveno! Nisam dobra u opisivanju mirisa no rekla bih da je savršeni miks elegancije i slatkastih tonova. Orofluido eliksir je svakodnevno u upotrebi : već sam Vam tipkala o njemu ovdje - klik . Odličan proizvod za suhu kosu , imate moje preporuke.

Gdje kupiti?!
Avon Luck parfem - putem kataloga/Avon lady
Orofluido eliksir: Lijepa.hr  


Završiti ću ove favorite sa trenutno omiljenim lakom za nokte : essence out of space stories '03 space glam' kojeg možete vidjeti u akciji na slici iznad. Nosimga jako često i očarana sam presijavanjem nijansi sa ljubičaste u srebrnasto-sivu. 

I to bi bili moji favoriti za listopad. Što ste Vi ovoga mjeseca voljeli koristiti? :D
Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)