How to Cake Your Face Like a Pro! #1

svibnja 05, 2016

Danas vam tipkam post o svojoj svakodnevnoj rutini lica.
Ovaj post podjeliti ću u dva dijela. U prvom djelu [ovom, jel] ću vam predstaviti proizvode koje koristim, a u drugom djelu ću natipkati tutorial kako ja to nanosim.
Mislim da je tako lakše da ovaj post nebi bio predug i predosadan :)
Ne mislim da koristim previše proizvoda iako na dnevnoj  bazi skoro uvijek koristim puder, bronzer, highliter te mat puder u kamenu. Rumenilo ne koristim baš često. Iako to možda zvuči puno nastojim sve to lijepo izblendati da ne izgledam zabetonirano :) haha
Za početak nanesem neku hidratantnu kremicu.
U zadnje vrijeme koristim Garnierovu kremu da nakon nanošenja pudera moja koža nebi izgledala suho. Uglavnom nakon kreme koristim puder no studentski život nekad napravi svoje pa mi je potrebno nešto jače prekrivanje.
Tada koristim wet'n'wild Cover All paletu korektora. Najviše koristim rozi korektor za podočnjake, te zeleni za crvenilo na obrazima i na nosu.
Krećemo na najbitniju stavku ovog posta, a to je puder.
Trenutno koristim Catrice Nude Illusion kojeg sam recenzirala u prošlom postu.
Dojmovi o njemu su još uvijek pozitivni. Mislim da činjenica da sam ga koristila svaki dan od kupnje govori dovoljno ;)


Idući korak u mojoj rutini je highlightanje lica.
Nedavno sam otkirala catrice liquid camouflage korektor koji se odlično snašao u toj ulozi. Uzela sam ga u najsvjetlijoj nijansi kako bi efekt bio jači :)
Korektor ima odličnooo prekrivanje i dugo traje.
Uz highlightanje počinjem i sa konturom lica. Što se konturiranja tiće više volim bronzere u kamenu nego kremaste. Mislim da je puno lakše raditi s njima. Najčešće koristim odličnu I<3MakeUp paletu I Heart Definition Fair. Obožavam i bronzer i mat rumenilo i highliter :D Odlična paleta koju možete naručiti na Pink Pandi. Požurite jer se uvijek brzo rasproda ;)


I za kraj koristim mat puder u kamenu. Što se tog proizvoda tiće, uvijek ih mjenjam. Mislim da nema baš neke prevelike razlike među njima, bar ju ja ne vidim. Trenutno koristim catrice All Matt kako bi se to sve lijepo ukomponiralo :)

I eto, to bi bili moji proizvodi za lice koje koristim na dnevnoj bazi. Kako sam vam već i napisala, u drugom djelu ovog posta pokazat ću vam tutorial sa istim ovim proizvodima :)
I ispričavam se što neki od proizvoda nisu u reprezentativnom stanju za slikanje, no koristim ih jako često i zato tako izgledaju. Čitamo se uskoro :) 

You Might Also Like

2 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)