Majčin dan - ideje za poklone 💐

svibnja 10, 2020

Majčin dan je blagdan koji se obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju. Upravo se na taj dan iskazuje poštovanje prema majkama kao i samome majčinstvu te je idealna prilika da se danas prisjetite svojih mama. Pokloni za mamu s kojima ćete joj uljepšati i upotpuniti dojam majčinog dana  mogu biti 'handmade', a možete se i poslužiti idejama koje ću vam predložiti u ovome članku. Na Notino internet parfumeriji možete i dodatno personalizirati poklon uslugom graviranja te profesionalnog poklon pakiranja za još estetski privlačniji dojam. 

1. Luksuzni ruž
Yves-Saint-Laurent-Rouge-Pur-Couture-ruz-za-usne-notino_hr
Luksuzni komad kozmetike savršeni je poklon za svaku majku. Razlog zašto je taj što se majke cijeli život odriću kako bi nama omogućile i ostvarile svakakve želje. Majčin dan je idealna prigoda kada joj se možete 'odužiti' te je razmaziti luksuzom koji ona vjerojatno sama nebi odabrala. Moj prijedlog su Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ruževi za usne koji dolaze u čak 25 nijansi, a ja bih vam preporučila hladnu crvenu ili nude - klasika s kojom nikako ne možete pogriješiti.

2. KORIKA Be Ready To Party set sheet maskica

korika-be-ready-to-party-set-sheet-maski-notino_hr

Korika Be Ready To Party naziv je za set sheet maskica uz koje će vam cijelo tijelo dobiti potrebnu hidrataciju i 'glow-up'. U setu se nalaze dvije maske za lice (za detoksikaciju i Anti stress), intenzivna maska za stopala, kolagenska maska za usne te hidratantna maska za ruke. Savršeni set uz kojeg će vaša majka dobiti potreban spa day i relaksirati se!

3. Parfem
gucci-bloom-notino_hr

Po mome skromnom mišljenju savršeni pokloni za žene dolaze u formi parfema. Svaka žena voli dobro mirisati, a najveći saveznik u toj misiji jest upravo dobar parfem. Gucci Bloom jedan je od onih parfema koji je osvojio mirisne pupoljke i najvećih kritičara te sam sigurna da niti vaša majka neće ostati ravnodušna na njegove zavodljive cvjetne note. Parfem je izrazito ženstven i elegantan te kao stvoren za proljetno doba godine.

Sretan Majčin dan svim majkama - želim vam da prekrasno provedete ovaj sunčani dan! :)

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)