🏖️☀️ Savršeno preplanulo lice bez sunčanja uz Collistar Self Tanners koncentrat ☀️🏖️

svibnja 29, 2020

Collistar-Self-Tanners-koncentrat-za-samotamnjenje-lica

Ljeti najviše volim obući omiljeni badić, rastegnuti ležaljku na koju stavim neki šareni ručnik, natrackati se omiljenom maremeladom za tamnjenje i uživati na suncu - uz nezaobilazni SPF, naravno. Moja koža vrlo lako tamni stoga mi je dovoljno nekoliko sati sunčanja za divan osunčani izgled. No, problem se javlja u tome što mi lice i vrat ne tamne istim intenzitetom kao ostatak tijela. Razlog zbog čega se javlja dotični problem leži u tome što koža lica ima manje melanocita (stanice koje stvaraju melanin, ono što nam ustvari daje boju) te u tome što na lice ipak stavljam nešto viši SPF kako bih smanjila mogućnost za prijevremeno starenje kože. Spas za sve nas koji muku mučimo sa tamnjenjem lica, nalazi se u simpatičnoj Collistar bočici u kojoj se nalazi koncentrat za samotamnjenje

Collistar-self-tanners-koncentrat-za-samotamnjenje

Collistar Self Tanners koncentrat za samotamnjenje nalazi se u staklenoj bočici koja sadrži 30mL proizvoda. Koncentrat se dozira pomoću pipete te je nanošenje proizvoda vrlo praktično i čisto. Proizvod se nanosi na čisto i suho lice na način da pipetom nanesete par kapljica na čelo, obraze, bradu, nos i vrat. Nakon toga jagodicama prstiju jednostavno umasirate proizvod u kožu i ostavite da se upije. Nakon sat vremena primjetiti ćete da je vaše lice poprimilo divan, osunčani ten. Takav ten na licu traje otprilike tri dana, ako u međuvremenu ne koristite grube pilinge ili slična sredstva koja bi mogla doslovce ostrugati proizvod. Postignuti ten je vrlo prirodan, ne izgleda pretamno niti umjetno - savršeno se stopa sa vašom kožom, bez patchy dijelova. Još jedna vrlo pozitivna činjenica vezana uz ovaj proizvod je neodoljivi miris koji će proces samotamnjenja dodatno uljepšati i lansirati vas na neki tropski otok 🏖️☀️ .

Collistar-self-tanners-koncentrat-za-samotamnjenje-za-lice

Collistar bronzer za samotamnjenje sadrži inovativan sastojak DHA Rapid koji skraćuje vrijeme potrebno za postizanje prirodne brončane preplanulosti koja će biti ravnomjerna i bez mrlja. Formula je dodatno obogaćena i derivatima kukuruza te vitaminom E koji imaju anti-age djelovanje te potiču hidrataciju kože. Koncentrat je pogodan za korištenje za sve tipove lica kao i dobne skupine.

Collistar-koncentrat-za-samotamnjenje-na-licu-notino_hr

Colistar Self Tanners koncentrat za samotamnjenje je jedan od onih proizvoda za koje ne znam kako sam živjela prije njih ! Ovo divno čudo u bočici je vrijedno svake lipe te je definitivno postao moj holy-grail proizvod. Osim što pruža divan brončani izgled kože, on ujednačuje ten te vam pruža efekt besprijekorne kože ! Na slici iznad možete vidjeti kako self-tanner izgleda u akciji uz našminkane oči i usne. Proizvod je doista savršenstvo u bočici stoga i ne čude vrlo visoke ocjene zadovoljnih korisnica diljem svijeta. Toplo vam preporučujem ovaj proizvod ako imate problema s tamnjenjem lica ili imate neku svečanu prigodu i želite brzinski osunčati ten. Isto tako krema za samotamnjenje je fantastičan izbor za vas ako želite bronačni izgled kože, bez štetnog izlaganja na suncu. Kombinacija dobre kreme i Collistar koncentrata za samotamnjenje transformirati će vas u 'bronze goddess' već za samo sat vremena. 

Jeste li već isprobale neki proizvod za samotamnjenje ? Kakva su vaša iskustva ?

Hvala na čitanju, xoxo
chanelandrebel-potpis

You Might Also Like

1 komentari

  1. Od collistara imam suvo ulje za sunčanje i predivno je ali mi je ipak bolje afroditino zbog cene a isti efekat.. svidja mi se kako si usne nasminkala koji si karmin i olovku koristila? Pozdrav

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)