✨ Testiranje RUDE kozmetike ✨

siječnja 16, 2020

testiranje-rude-kozmetike-notino_hr

Sa svih smo strana 'bombardirani' preporukama za kupnju kojekakvih proizvoda popularnih kozmetičkih brendova. Kada se toliko priča o nečemu i stvara pressing oko kupnje istog, kod mene se javlja upravo suprotni efekt te me odbija od isprobavanja. Osim toga, najčešće su takvi proizvodi i oni koji me najviše razočaraju. Upravo zato volim testirati proizvode brendova koji nisu toliko popularni u beautysferi. Jedan od takvih brendova je i RUDE, koji se tek od nedavno našao na virtualnim policama Notino internet parfumerije. Dotični je brend privukao moju pažnju svojim kreativnim pakiranjima i kričavim bojama - već je opće poznato da me privlače zanimljiva pakiranja. Odlučila sam isprobati tri proizvoda iz RUDE asortimana - paleticu sjenila za kapke, vodootporan korektor te tekući matte ruž. Ukoliko vas zanima kakav je prvi dojam ovaj brend ostavio na mene, nastavite s čitanjem.

rude-kozmetika-notino_hr

Rude kozmetika je najpoznatija po svojim tematskim paletama za oči. U njihovom asortimanu možete pronaći kolekciju inspiriranu koktelima, jednorozima, donjim rubljem, kao što možete i sakupiti Storybook kolekciju koja sadrži sedam knjiga tj. paleta. Svaka od paleta ima svoju temu primjerice anime, stripovi, bajke, Svemir itd. Vrlo zanimljiva i kreativna ideja ! 😄

rude-cocktail-party-kolekcija-purple-flame-paleta-notino_hr

Paleta za koju sam se ja odlučila je iz 'Cocktail Party' kolekcije, a njen je naziv 'Purple Flame'.  Rude Cocktail Party Collection Purple Flame paleta sadrži devet nijansi sjenila od kojih su samo dva matte završetka : matte bijela 'Buy You a Drink' te 'Nice Girl Like You' neutralna smeđa nijansa savršena za pregib kapka. Voljela bih da su u paletu uključili i jednu tamnu matte smeđu nijansu uz koji bi mogla potamniti sjenila i dobiti na dubini. S druge strane, oduševljena sam roskastim i ljubičastim shimmer nijansama koje su izuzetno pigmentirane i postojane na kapcima. 

Sjenila se jako truse - što u samome panu palete, što na licu. Zbog toga bih vam preporučila da prvo šminkate oči, a tek kasnije ostatak lica. Trušenje je ujedno i jedini nedostatak ovih sjenila, nevjerojatno su mekane teksture te se blendaju bez problema. Na kapcima izgledaju vrlo bogato i profinjeno, kao da je riječ o sjenilima puno skupljih brendova.

rude-purple-flame-paleta-notino_hr

Na slici iznad možete vidjeti swatcheve napravljene samo jednim potezom prsta, bez ikakve baze. 

✨'How you Doing' -  shimmer roza nijansa sa bisernim odsjajem
✨'Buy You a Drink' - matte bijela nijansa, idealna za settiranje kapka
✨'Check You Out' - prekrasna duochrome ljubičasta boja sa plavim odsjajem
✨'What's Up Baby' - topla ljubičasta shimmer nijansa
✨'Damn, You Hot' -  bogata zlatna shimmer boja, izuzetno pigmentirana
✨'GRRRR!' - Barbie roza nijansa obogaćena sitnim, srebrnim  shimmerom
✨'Nice Girl Like You' - neutralna matte smeđa nijansa, idealna za pregib kapka
✨'Call Me - biserno srebrnkasta shimmer nijansa
✨'What's Your Poison' - tamnosmeđa nijansa sa sitnim shimmerom
 
rude-reflex-korektor-notino_hr

Dobar korektor je must have u svakoj kozmetičkoj torbici. Većinu dana koristim samo korektor i maskaru te taj dvojac doista osvježi lice u par minuta. Iako imam svoj favorit (catrice kamuflaža), volim isprobavati i testirati korektore drugih brendova. Rude Reflex korektor jamči vodootpornost te potpunu moć prekrivanja. Samim me opisom osvojio već u startu te sam ga jedva čekala isprobati i vidjeli da li je to stvarno tako. Korektor dolazi u praktičnoj plastičnoj tubici, a na lice se nanosi pomoću neobičnog aplikatora nalik na kistić. Do sada sam se susrela samo sa običnim doe foot aplikatorima te onima u obliku spužvaste, no ovo mi je definitivno postao omiljeni način nanošenja. Razlog zašto je taj što ionako nanosim korektore kistićem, a sada je taj korak preskočen i sam proces šminkanja ubrzan. Iako možda nije izrazito higijenski, ovaj kistić vrlo precizno nanosi proizvod na lice.

Reflex korektor je doista sve ono što proizvođač tvrdi : moć prekrivanja je potpuna (prekriva apsolutno sve : od tamnih podočnjaka do prištića), vodootporan je te se ne uvlači u borice oko očiju. Na licu izgleda vrlo prirodno zbog svog laganog dewy finisha te mi je definitivno postao jedan od dražih drogerijskih korektora.

rude-notorious-tekuci-ruz-notino_hr

I kao šećer na kraju, predstaviti ću vam Rude Notorious tekući ruž. Ovaj tekući ruž dolazi u klasičnom plastičnom pakiranju koje nalikuje na zamućeno staklo. Notorious ruževi dolaze u pet nijansi, a jedna tubica sadrži 2,5ml proizvoda. Ta je militraža nešto manja nego kod konkurentnih brendova, no kod osoba koje imaju veliku kolekciju ruževa ovo je savršena količina (ionako ne stignemo koristiti i potrošiti sve otvorene ruževe, pa dolazi do kvarenja i bacanja).

Nijansa koju sam ja odabrala je 'Sinister Villain' za koju sam mislila da je nešto tamnija nude nijansa sa rozim podtonom, a ustvari je nešto sasvim posebno i divno ! Naime, riječ je o nijansi koja je savršena sredina između crvene i roze boje, savršena nijansa za koju već znam da neću skidati u toplije doba godine 😄 Ruž je izuzetno pigmentiran te je dovoljan samo jedan sloj za potpuno prekrivanje,a nakon što se osuši u matte finish na usnama traje i do 20h bez obzira što jedete ili pijete. Jedina zamjerka koju sam pronašla Notorious tekućem ružu je ta što jako isušuje usne te zna biti neugodan na usnama. Način na koji možete riješiti taj problem je debeli sloj neke mazalice za usne prije nanošenja ruža ili jednostavno staviti sjajilo povrh ruža.

rude-kozmetika-notino_hr

Na slikama iznad možete vidjeti RUDE proizvode u akciji. Moji konačni dojmovi o ovome brendu su i više nego pozitivni - za vrlo povoljnu cijenu dobijete proizvode iznimne kvalitete. Ako bih morala izdvojiti jedan proizvod koji mi se posebno svidio, onda je to Notorious ruž za usne koji je prekrasan u svim pogledima - vrhunska pigmentacija i dugotrajnost. Paleta sjenila je također nadmašila sva moja očekivanja te ću se definitivno nastaviti igrati s istom. Toplo vam preporučujem da pružite šansu ovom povoljnom, a odličnom brendu - mislim da je zaslužio više pozornosti 😄

Jeste li vi otkrile neki novi, zanimljivi brend u posljednje vrijeme ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)