🦌🎁 Vodič za najbolje Božićne poklone 🎁🦌

studenoga 30, 2019

vodic-za-najbolje-bozicne-poklone

Najsretnije doba u godini može biti itekako stresno, ako se na vrijeme ne opskrbite poklonima za bližnje. Upravo sam vam zbog toga odlučila napisati vodič za Božićne poklone - kako bi čim prije nabavili poklone, a ostatak mjeseca uživali u druženju s bližnjima. U postu ću vam ukratko recenzirati dva proizvoda koji su idealni za nekoga tko voli proizvode za njegu kože i/ili igranje sa šminkom. Na dnu posta se nalazi još nekoliko prijedloga za Božićne poklone,  a svi su spomenuti proizvodi dostupni na Notino webshopu. Ukoliko želite još ljepše i elegantnije poklone, na Notinu možete odabrati i uslugu graviranja te poklon pakiranja.

clinique-moisture-surge-intense-krema

🎁  GIFT IDEA #1 : SKINCARE JUNKIE 🎁

Idealan poklon u ovo hladno, zimsko doba je dobra hidratantna krema za lice. Clinique je kozmetički brend koji izrađuje kvalitetne hipoalergene proizvode za sve tipove kože. Ono po čemu je brend najpoznatiji jesu upravo hidratantne kreme za lice. U ponudi imaju verzije za dehidriranu kožu, suhu / mješovitu, problematičnu ili verziju protiv bora. Ponešto za svakoga ! :)

Clinique  moisture surge intense je dnevna hidratantna krema za suhu i mješovitu kožu. Dolazi u profinjenom pakiranju s metalnim, srebrnim poklopcem. Krema je gelaste teksture što je čini vrlo laganom i prozračnom na koži. Proizvod se vrlo brzo upija, ostavljajući lice mekanim i nježnim. Moisture surge intense hidratantna krema također čini i barijeru na koži kako bi očuvala vlažnost kože, te je ujedno zaštitila od negativnih vanjskih utjecaja.


clinique-moisture-surge-intense-krema-za-lice

Moisture surge intense krema sadrži hijaluronsku kiselinu i aloe veru koja će savršeno njegovati vaše suho lice. Krema je posebna i po tome što ne sadrži ulja te je allergy tested.  Ovakav koktel sastojaka, rezultirati će svježom i mladenačkom kožom lica. Ja sam je koristila na dane kada je mojoj koži trebao energetski  i hidratantni boost, te se krema savršeno snašla u toj ulozi.

Clinique kremice odišu elegancijom i profinjenošću te su upravo zato savršeni Božićni poklon. Pružite voljenoj osobi (ili sebi) dašak glamura uz ovu high end kremicu, koja će vaše lice učiniti mekanim i njegovanim. Kremu možete kupiti samu ili u setu gdje ćete dobiti kozmetičku torbicu, noćnu hidratantnu masku, gel za područje oko očiju i gel kremu za dehidrirano lice.




🎁  GIFT IDEA #2 : MAKEUP JUNKIE 🎁

NYX Professional Makeup je lansirao blagdansku kolekciju pod nazivom 'Love Lust Disco' koja obiluje zanimljivim kozmetičkim setovima. U kolekciji se nalaze ; adventski kalendar, razni setovi za usne, šljokice, razne palete za kapke i lice. Meni je za oko zapeo set lakova za usne, koji je savršeni dar za svaku šminkoljupku.

Filler Instinct set sadrži šest lakova za usne koji imaju čak tri različita glossy finisha ; sparkly sheer, kremasti & sparkly cream. Dva lip toppera su zlaćane i rose-gold boje te sadrže velike čestice glittera te savršeno izgledaju na ama baš svakoj nijansi tekućeg ruža.


Preostale četiri nijanse u setu su kremaste formule koja se ne suši, nego ostaje glossy finisha - nešto poput vrlo pigmentiranog sjajila za usne. Samom teksturom me podsjećaju na NYX Sliptease liniju ruževa. No, bez obzira na finish, ruževi dosta dugo traju na usnama. Ono što se meni najviše sviđa kod ove linije jest minty osjećaj peckanja uz koje vam usne izgledaju punije - baš poput filera.

Slika lijevo : nijansa "...", slika desno : L'oreal Paris Rouge Signature tekući ruž + Filler Instint u nijansi "..." 

Kao što možete primjetiti na slici iznad te na swatchevima, riječ je o izuzetno pigmentiranim sjajilima divnog glossy finisha. Jedan lak za usne dolazi u tubici od 2,1 mL što se možda čini malo, no ako imate veliku kolekciju ruževa koje konstantno rotirate - ta je militraža sasvim dovoljna. 

NYX Professional Makeup Love Lust Disco 'Filler Instinct' je sparkly set za usne koji će oduševiti svaku šminkoholičarku. Uz lakove za usne iz ove kolekcije, zasjati ćete na svakoj Božićnoj zabavi. Sparkly i glossy usne nikada neće proći nezamjećeno, te će upravo zbog toga ovi mališani biti moji 'to go' blagdanski proizvodi.


Dodatne ideje za poklon :

yves-saint-laurent-touche-eclat-poklon-set

Yves Saint Laurent Touche Eclat poklon set III. za žene koji sadrži korektor u olovci te putnu verziju Volume Effet Faux Cils maskare. Divan luksuzni set uz koji ćete postići besprijekoran makeup look.

ariana-grande-sweet-like-candy-set

Poklon set sa parfemom i odgovarajućim losionom, uvijek je dobar odabir. Na Notinu imate šarolik izbor za svačiji ukus, a moja preporuka ide za Ariana Grande 'Sweet Like Candy' set koji sadrži čak tri proizvoda ; parfemsku vodu, losion za tijelo te gel za tuširanje. 

percy-nobleman-beard-grooming-kit

Vaša će se snažnija polovica zasigurno oduševiti kada će vidjeti Percy Nobleman Beard Grooming kit set ispod Božićne jelke. Set sadrži češalj za bradu, šampon, ulje te vosak. Sve što je potrebno za dugu, njegovanu bradu!

Što ćeš ti pokloniti svojim bližnijima ? 🎁

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)