L'oreal Infaillible Blush Paint 'Pinks' paleta [RECENZIJA]

ožujka 08, 2017


Hej svima! Za danas sam vam pripremila pomalo neobičnu recenziju. Sigurna sam da ste već primjetile kako ne preferiram rumenila i rijetko kada ih koristim. No, pošto sam se i profesionalno počela baviti šminkanjem odlučila sam dopuniti svoju kolekciju. Krenula sam u šoping i u DMu uočila ovu divnu L'oreal paletu rumenila. Riječ je o Infaillible Blush Paint paleti u nijansi 'Pinks'. Ukoliko vas zanima kako se ova paleta svidjela jednoj hejterici rumenila, nastavite čitati.


Blush Paint paleta novitet je na L'oreal policama, puštena je u prodaju tek početkom veljače. Uz nju novitet su i divni Lip Paint tekući ruževi (oni su mi idući na listi za šoping) te False Lash Superstar X Fiber dvofazna maskara.  Za sada sam uzela samo paletu rumenila i to u nijansi 'Pinks'. Malo sam guglala i vidjela da dolazi i u 'Ambers' nijansi, no kada sam ja kupovala jedino 'Pinks' verzija je bila dostupna.


Kada bih morala opisati idealan izgled palete to bi bio upravo ovakav : elegantno crna plastika sa prozirnim gornjem dijelom. Na prozirnom dijelu palete nalazi se i neobičan dizajn koji sadrži tri crvene crte nastale povlačenjem kista. Veoma otmjeno i lijepo pakiranje :) Paleta je napravljena od čvrste plastike te se zatvara na 'klik'. 
Sviđa mi se i to što u paleti ne dolazi suvišan, neiskoristiv kistić (realno, tko uopće koristi te kistove?!). Ono što bi nekima moglo predstavljati problem je to da paleta ne sadrži ogledalo. Meni osobno ta činjenica i ne znači puno.
Kada otvorite paletu, ugledati ćete pet roskastih rumenila od kojih dva sadrže veći shimmer. Nazivi svakog rumenila pišu i na stražnjoj strani palete.


Oduševljena samim dizajnom palete, krenula sam swatchati rumenila. Već pri prvom swatchu iznenadila me visoka pigmentiranost proizvoda. Ovo su vjerovatno najpigmentiranija rumenila koje imam. Drugo 'Despinkable Me' rumenilo se malčice trusi, no ovo mi je i najljepša nijansa tako da ćemo to zanemariti. :P Što se tiče 'Peony Rose' nijanse mislim da bi laganini mogla proći i kao highlighter.
Za kreiranje looka ispod koristila sam nijansu 'Flamingo Dance'. Rumenilo je izdržalo cijeli dan bez fiksatora i bez popravljanja. Također nisam primjetila ni da je gubilo na intenzitetu. Me likey ;)


Iako ne volim nositi rumenila, mislim da je ovo odlična paleta. Sva su rumenila izuzetno pigmentirana i dugotrajna. Lako se nanose i blendaju. Ukoliko želite stvoriti neku svoju nijansu, nećete imati problema sa miksanjem ovih nijansi.
Cijena Infallible Blush Paint palete je 100 KN te je možete kupiti u svim drogerijama.

Koja su vaša omiljena rumenila? Jeste li isprobale ovu paletu?

xoxo, Tina

You Might Also Like

6 komentari

  1. Koja im je završnica??
    Lijepa je paleta i mislim da je savršena za kit...

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobra pigmentacija 👍 nijanse su mi odlicne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je odlična pigmentacija. Nijanse su totalno girly :P

      Izbriši
  3. Meni se u drogeriji činila dosta shimmerasta pa sam je zaobišla. Iako po tvojim swatchevima vidim da su nijanse jako lijepe. Morati ću ih ponovno isprobati. :) Baš mi je neobično što ne voliš rumenila, meni su must!
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa i nemaju baš puno shimmera, više vuće na matt.
      Eto, ja nekako više vučem na bronzere :P

      Izbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)