✨Savršene 'microbladed' obrve uz Maybelline proizvode✨

ožujka 28, 2020

maybelline-proizvodi-za-popunjavanje-obrva-notino_hr

Šminkanje obrva je korak kod šminkanja kojeg niti jedna pripadnica ljepšeg spola ne preskače. Lijepo oblikovane obrve uveliko doprinose u ukrašavanju i zaokruživanju lica te začinjavanju makeup looka. U zadnjih se nekoliko godina izmijenilo podosta trendova u oblikovanju obrva, a trenutni hit je microblading. Microblading je dakle tehnika kojom se posebnim nožićem unosi pigment u kožu te se time imitira prirodan izgled dlačica različitih debljina i duljina, a efekt traje i do 12 mjeseci. No, postoje i brojni proizvodi kojima identičan rezultat možete dobiti sami u kućnoj radinosti. U današnjem ću vam postu pisati o Maybelline dvojcu za popunjavanje obrva u stilu microbladinga te vam dati nekoliko savjeta oko tog procesa.

maybelline-proizvodi-za-sminkanje-obrva-notino_hr
maybelline-tattoo-brow-tus-za-obrve-notino_hr

Maybelline Tattoo Brow dugotrajna olovka za obrve dolazi u klasičnoj ambalaži za takav tip proizvoda - plastična ambalaža u obliku olovke. Nakon što skinete čep s vrha proizvoda, uočit ćete neobičan aplikator u obliku češlja. Aplikator u obliku češlja sadrži četiri 'zubca' te je stvoren za savršeno i precizno iscrtavanje linija koje imitiraju prirodne dlačice. Tattoo Brow tuš za obrve dolazi u tri nijanse (Blond, Medium Brown, Deep Brown) te sadrži 1,1 mL proizvoda koje bi bilo poželjno potrošiti unutar 6 mjeseci od otvaranja.

maybelline-tattoo-brow-olovka-za-obrve-notino_hr

Prilikom prvog korištenja ovog proizvoda, odlučila sam najprije testirati proizvod na ruci kako bih vidjela na koji se način mogu izvući najbolji rezultati. Odmah sam primijetila da proizvod prilikom povlačenja pravi pravilne i ujednačene linije, kako na početku tako i na kraju pravca. Do sada sam isprobala mnogo proizvoda ovog tipa i veliki broj njih 'ispusti' previše pigmenta na početku linije dok prema kraju ona blijedi. Maybelline Tattoo Brow je sasvim drugačije formule od svih do sada isprobanih : formula je vrlo bogata, a linije tanke i pravilne. Moram priznati da je Maybellline pogodio točan omjer za proizvod ovakve svrhe tj. imitaciju prirodnih dlačica. 

Na obrvama se proizvod ponaša još i bolje, savršeno se uklopi u prirodnu boja dlačica. Jedino što bih vam savjetovala jest da obratite pažnju na rast dlačica i na taj način koristite i ovaj proizvod. Dakle, na samome početku obrve koristite aplikator povlačeći okomite poteze dok za ostatak obrve koristite vodoravne poteze. Jedina mana koju sam pronašla ovom proizvodu je ta što nije moguće iscrtati tanak rep obrve, no to ionako možete napraviti bilokojom olovkom ili sjenilom i preciznim kosim kistićem.

maybelline-brow-drama-maskara-za-obrve-notino_hr

Maybelline Brow Drama je maskara za obrve koja će ukrotiti dlačice i dati im boju što će rezultirati efektom popunjenih obrva. Maskara također dolazi u ambalaži uobičajenoj za ovaj tip proizvoda, plastična tubica kvadratnog oblika - ništa revolucionarno. No, ono što je neobično nalazi se na samome aplikatoru proizvoda - malena zakrivljena četkica s gusto nabijenim dlačicama. Ovakav tip četkice savršen je za raščešljavanje i ukroćivanje neposlušnih dlačica. Maskare i gelovi za obrve moji su must-have proizvodi već godinama (pogotovo oni u boji poput 'Brow Drama') jer su dušu dali za šminkanje u žurbi - dovoljna su samo dva, tri poteza kistom i imat ćete savršene obrve bez imalo truda. Ovaj me proizvod oduševio svojom dugotrajnošću te visokom pigmentacijom uz koju vam neće biti potrebni preostali proizvodi za oblikovanje obrva (sjenila, olovke).

Slika iznad : Maybelline dvojac u akciji

Nakon što sam cijeli mjesec testirala Maybelline proizvode za popunjavanje obrva, toplo vam ih preporučujem. Konkretno 'Brow Drama' i 'Tattoo Brow' proizvodi su savršeni dvojac za postizanje 'microblading' efekta obrva kod kuće. Microblading može biti dosta bolan proces,a i ako vam se konačan rezultat ne svidi morate takve obrve imati i do godinu dana lol. Upravo zato više preferiram ovakve proizvode, kada uđete u štos dovoljno vam je samo nekoliko minuta za iscrtavanje, a obrve će ostati popunjene čitav dan - bez razmazivanja, trušenja ili blijeđenja. Potrebno je također napomenuti da su ovi proizvodi namjenjeni dobivanju prirodnih obrva, ukoliko preferirate jaču šminku onda preskočite.


Koji su vaši omiljeni proizvodi za popunjavanje obrva ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)