PROMO : Catrice "Kaviar Gauche"

lipnja 03, 2019


"Rekli smo DA!" za CATRICE limitiranu kolekciju "Kaviar Gauche" koja je osmišljena u suradnji s međunarodnim modnim dizajnerom istog imena. Svi proizvodi iz kolekcije posvećeni su jednom od najljepših dana u životu: vjenčanju. No, kolekcija nije namijenjena samo lijepoj mladenki i njezinim djeverušama, već je i savršeno prikladna za brze popravke šminke u pokretu. Sve ljubiteljice modernih mini pakiranja biti će oduševljene s pakiranjem ruževa. Proizvodi u nosivim, svježim bojama pružaju prirodan make-up za lice i usne i prikladni su za sve tipove kože. Zlatni dizajn u prestižnom Kaviar Gauche stilu pretvara svaki proizvod u pravi beauty komad i pravi je dragulj za vašu torbicu.

1. KAVIAR GAUCHE BLOTTING PUDER




Ultra-fini, prozirni puder za upijanje omogućuje mat ten. Koža dobiva prirodan, svjež izgled bez sjaja. Praktični mini format sigurno će stati u bilo koju torbicu i savršeno poslužiti za brze make-
up popravke.

MPC 27,90 KN

2. KAVIAR GAUCHE TOUCH UP KIST


Mali kist za puder zlatnog dizajna savršen je za puder u prahu i sastoji se od visokokvalitetne sintetičke dlake. Lako se zatvara, tako da je idealan za svaku torbicu.
MPC 31,90 KN

3. KAVIAR GAUCHE VOLUMIZING LIP BOOSTER SJAJILO  



Idealno za brzo dotjerivanje prije vjenčanja: sjajilo za usne ima pojačani učinak i osigurava vidno pune usne. Sjajilo čini usne neodoljivima. Lip Booster se može nositi samostalno ili na vrhu jednog od ruža za usne za dodatni sjaj.

MPC 23,90 KN


4. KAVIAR GAUCHE RUMENILO & HIGHLIGHTER







Bilo da se radi o danu vjenčanja ili na nekom drugom događaju - svjetlucav sjaj i svježe rumenilo –
must-have za uspješan izgled šminke. Praktična Blush & Glow Paleta kombinira ove dvije ljepotice. Rezultat: zapanjujući ten s dodatnim sjajem.



MPC 35,90 KN

 5. KAVIAR GAUCHE MINI SET RUŽEVA ZA USNE





Ovaj set je savršen za one koji se ne mogu odlučiti za nijansu ili žele promijeniti boju usana, npr. između ceremonije vjenčanja i zabave. Sadrži četiri kremasta ruža s lagano svjetlucavim i mat završetkom, koji će zasigurno savršeno zaokružiti svaki izgled.




MPC 64,90 KN 


Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Jedva čekam da u moju lokalnu dm drogeriju dođe ova kolekcija. Ruževi su mi preslatki. Njih čekam :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)