💎Vichy Minéral 89 booster💎

siječnja 29, 2019


Vichy Minéral 89 je inovativan proizvod u njezi kože koji je stvorio pomutnju već prilikom samog lansiranja proizvoda na tržište. Minéral 89 je booster stvoren za jačanje prirodne barijere kože te na taj način stvara prirodan štit od raznih onečišćenja, stresa, umora, nedostatka sna i nepravilne prehrane. Urbani se način života često loše odrazi na našoj koži dajući nam sivi i beživotan ten. Upravo je zbog toga stvoren Vichy Minéral 89 booster koji kombinacijom mineralizirane termalne vode i hijaluronske kiseline daje koži potrebne minerale kako bi ona bila snažnija i sjajnija. Bitno je istaknuti da booster ne sadrži alkohol niti sintetičke mirise koji bi mogli negativno djelovati na kožu. Moram priznati da me ovakav opis proizvoda 'kupio' u statu te sam ga jedva čekala isprobati i vidjeti o čemu je riječ. U nastavku recenzije možete pročitati moje iskrene dojmove i zapažanja u dvadeset dana redovitog korištenja.


Vichy Minéral 89 booster za snažniju i puniju kožu dolazi u staklenoj ambalaži koja zbog tamnoplavog dna dobiva ombre izgled. Bočica je vrlo elegantna te svakako mami poglede i poziva na korištenje. Unutar bočice se nalaze i mjehurići koji vizualno podsjećaju na sam proces dobivanja mineralne vode iz srca vulkana. Proizvod se dozira pomoću pumpice koja je vrlo precizna te se dvostrukim pritiskom dozira točno onoliko proizvoda koliko vam je potrebno za nanošenje na čitavo lice (meni ostane mrvicu viška proizvoda pa ga nanesem i na vrat). Kada sam po prvi puta istisnula proizvod iz bočice, iznenadila sam se formulom koja je zlatna sredina između gelaste i vodenaste teksture. Proizvod se vrlo lako razmazuje te se ubrzo upija u kožu bez ljepljivog osjećaja. Primijetila sam da mineral 89 booster ne sadrži nikakav miris te je prozirne boje. Manjak mirisa, kao i minimalistička lista sastojaka, veliki je plus za osobe s osjetljivom kožom. Na Notino internet parfumeriji možete birati između  dvije militraže proizvoda : 30 mL & 50 mL.

Vichy Mineral 89 je booster koji se sastoji od kombinacije hijaluronske kiseline te čak 89% mineralizirane termalne vode. Termalna voda izvire iz srca francuskih vulkana te sadrži čak 15 esencijalnih minerala bitnih za normalno funkcioniranje kože. Uloge hijaluronske kiseline jesu povećanje otpornosti te osnaživanje kože. Upravo hijaluronska kiselina stvara bestežinski zaštitni sloj koji će vašu kožu štititi od štetnih vanjskih utjecaja. Termalna voda pak hidratizira kožu te joj pruža zdraviji izgled i zaglađenost. Uz dva glavna sastojka, tu se nalazi i glicerin koji je također vrlo značajan u hidratizaciji kože. Ovakav sastav će redovitim korištenjem vašu kožu učiniti zdravijom, mekšom i ljepšom.


Proizvod se nanosi tako da dva puta pritisnete pumpicu te istisnete proizvod na jagodice prstiju. Nakon toga umasirate proizvod u kožu lica i vrata laganim, kružnim pokretima kako biste pokrenuli cirkulaciju i rasprostranili proizvod na čitavu površinu lica. Booster se vrlo brzo upija u kožu bez ljepljivog osjećaja ili masnog filma na licu.

Način na koji sam ja koristila Mineral 89 booster je ujutro nakon umivanja te prije hidratantne kreme & uvečer nakon umivanja, a prije noćne kreme. Nakon prvih par korištenja, nisam primijetila nikakav rezultat. Dakle, ovo nije proizvod koji će vam magično uljepšati kožu nakon jednog korištenja. Potrebno je barem nekoliko dana kako biste zapazili prve rezultate. Nakon trećeg dana korištenja, primijetila sam da je moja koža postala dosta čvršća. Jako mi je teško opisati taj efekt, no imala sam osjećaj da su se stanice kože 'udružile' i napravile nepropustan štit koji ne dopušta onečišćenju da prođe u dublje slojeve kože. Od tog dana pa nadalje, moja se koža doista počela mijenjati. Iz sivog, zimskog tena moja se koža doslovce probudila i svakim danom je postajala sve svježija, a dobila je i zdravi sjaj. Trenutno, nakon dvadeset dana korištenja, moje lice blista !  Također sam primjetila da se Minéral 89 booster savršeno snašao u ulozi primera. Dakle, 89 mineral savršeno zagladi kožu lica te je takva podloga idealna za nanošenje tekućeg pudera i ostatka šminke. Osim što čini kožu glatkom, hidratizirati će lice i dati mu divan sjaj koji je vrlo poželjan u hladno, zimsko doba.


Ako ste zainteresirani za isprobavanje Vichy Minéral 89 boostera, imate moje tople preporuke. Booster je cijenovno nešto skuplji, no s obzirom da ga je potrebno količinski vrlo malo i da će vam trajati mjesecima - isplati se. Još jedna odlična činjenica kod ovog proizvoda jest ta da ga mogu koristiti baš svi - bez obzira na tip kože i starosnu dob.

💎 Normalna koža : za blistav ten i bolji tonus kože
💎 Suha koža : booster će održavati kožu na savršenoj razini hidratizacije te će pomoći u otklanjanju suhih tj. ljuštećih dijelova
💎 Masna koža : hidratiziranje kože bez začepljivanje pora (masna koža često zna biti dehidrirana, pa će vam mineral 89 booster biti od velike pomoći pošto sadrži nemasni finish)
💎 Osjetljiva koža : formula bez parfema i alkohola odlična je za osjetljivu kožu. Također, booster sadrži umirujuću formulu koja će 'ohladiti' osjetljivu kožu i crvenilo

Količna proizvoda koja se dobije dvostrukim pritiskom na pumpicu

I za kraj, smatram da je Vichy Minéral 89 booster u potpunosti opravdao hype koji se stvorio oko njega. Svakim danom korištenja, moja je koža bivala sve ljepša, sve glađa i sve blistavija. Vichy booster je doista čudo u bočici i nastaviti ću ga koristiti što zbog fantastične hidratizacije, što zbog zaglađivanja kože prije nanošenja šminke. Mineral 89 se definitivno uklopio u moju dnevnu rutinu njege lica te ne mogu zamisliti dan bez korištenja ovog boostera.

Ukoliko ste nakon ove recenzije i vi poželjele sjajnu i zdravu kožu otpornu na zagađenja urbanog života,
Vichy Minéral 89 booster možete naručiti na Notino internet parfumeriji :)

Jeste li već isprobale Minéral 89 booster ? Kakvi su Vaši dojmovi ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

  1. Nisam isprobala Vichy Minéral 89 booster, ali zvuči jako primamljivi, makar sam čitala razne recenzije voljela bih ga isprobati i na svojoj koži. Trenutno imam tester La Roche Posay inovacije Hyalu B5 serum koji mi se dosta sviđa i čini mi se da bi mogao biti sličan ovom Vichyjevom po onome što sam pročitala u tvojoj recenziji.

    OdgovoriIzbriši
  2. https://recenzijeproizvoda01.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)