5 proizvoda za koje ne biste pogodili da su kupljeni na Notinu

ožujka 23, 2022

pet-proizvoda-kupljenih-na-notinu


Sigurna sam da je većini nas asocijacija na Notino internet parfumeriju kozmetika, luksuzni parfemi i šminka. No, na Notinu možete pronaći još mnogo drugih proizvoda. U današnjem ću vam blogpostu predstaviti pet proizvoda za koje vjerojatno na prvu ne biste pomislili da su kupljena na Notinu. Proizvodi su raznih kategorija ; od električnih uređaja, proizvoda za njegu tijela, pa čak i onih erotskih. Nadam se da ću vam ovim blogpostom pokazati Notino u nekom drugom svjetlu. 


kokosovo-ulje-notino_hr
 

1. Prirodna & organska ulja

Prvi proizvod za kojeg možda i ne biste pomislili da je kupljen na Notinu je kokosovo ulje - jedno od najpopularnijih ulja korištenih za njegu. Kokosovo ulje se može koristiti u brojne svrhe ; kao blago sredstvo za uklanjanje šminke, njega za suhu i ispucalu kožu, hranjiva njega za suhu i oštećenu kosu, nakon sunčanja... Posebnost Purity Vision BIO kokosovog ulja je u tome što je obrađeno u roku od 90 minuta od otvaranja kokosovog oraha te je 100% prirodnog sastava. Također se u cijelom procesu dobivanja ulja (iz sirovine, preko prešanja, pakiranja, skladištenja i prijevoza) ne prelazi temperatura od 42 °C, radi čega su uspješno sačuvani svi vitamini, minerali i prirodni mirisi. Osim kokosovog, na Notinu možete pronaći i brojna druga ulja : čičkovo, arganovo, ricinusovo...

 

rowenta-elite-uvijac-za-kosu-notino_hr


2. Električni uređaji za kosu

Na Notinu također možete pronaći i široki asortiman proizvoda za njegu kose. Od šampona, maski, ulja i balzama pa sve do proizvoda za stiliziranje kose. Iznenadila me činjenica koliko ustvari električnih uređaja za kosu postoji u Notino asortimanu - sušila za kosu, pegle i razni uvijači. Kada kliknete na kategoriju 'uvijači za kosu' na dnu ćete primjetiti vodič kako odabrati onaj pravi, ovisno o vrsti kovrči koje želite dobiti (elegantni valovi, beach waves ili razigrane kovrče). PS ne zaboravite korisititi sprej za toplinsku zaštitu kose kako bi eventualno oštećenje sveli na minumum :)

 

prezervativi-notino_hr

3. Kondomi i erotska pomagala

Novitet na ovoj svestranoj internet parfumeriji su i proizvodi erotske naravi. Na Notinu (rubrika Erotika) možete pronaći široki izbor prezervativa, lubrikantnih gelova te raznih pomagala poput vibratora, stimulatora klitorisa, butt plugova i masažera. Ponuda je zaista velika te sam sigurna da će svi moći odabrati svoj odgovarajući proizvod za užitak. Što se prezervativa tiče, možete birati između raznih brendova (Pasante, Pepino, Secura kondome, Lelo) kao i oblika (klasični, ultra tanki, rebrasti, s okusom) te veličina.  


aparat-za-brijanje-notino_hr


4. Aparati za brijanje

Iako se parfumerije sa kozmetičkim proizvodima najčešće asociraju uz proizvode za žene, na Notinu postoju veliki izbor proizvoda za muškarce. U kategoriji 'brijanje za muškarce' pronaći ćete kreme prije brijanja, gelove, balzame i vodice nakon brijanja, brijače, žilete, četke za bradu (i hrpa drugih proizvoda za njegu brade). No, možda će vas začuditi činjenica da su na Notinu dostupni i električni aparati za brijanje & trimeri za dlačice u nosu i ušima. Jedan od njih je Concept ZA-7010 aparat za šišanje i brijanje koji dolazi sa raznim nastavcima i dodacima. PS u kategoriji uklanjanja neželjenih dlačica možete pronaći i široki izbor epilatora (čak i IPL).

 

curaprox-strugalica-za-jezik-notino_hr

5. Proizvodi za zube / usnu šupljinu

Svi znamo koliko je bitna higijena zubi i usne šupljine. Uz kvalitetnu četkicu za zube te konac (i po potrebi vodica za ispiranje) vrlo je bitno da obratite pažnju i na čistoću jezika. Upravo se na jeziku može nataložiti plak koji uzrokuje neugodne mirise. Uz Curaprox strugalicu to postaje prošlost. Dovoljno je nekoliko poteza strugalicom po jeziku za održavamke savršene higijene. Notino drogerija sadrži razne proizvode za stomatološku skrb ; paste, klasične četkice, konce, vodice, gelove za izbjeljivanje kao i oralni tuševe i sonične četkice za zube.


Nadam se da ste uz ovaj blogpost otkrili neku novu stranu Notina :)

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)