Revolution PRO x Marilyn

ožujka 07, 2022

revolution-pro-marilyn-notino_hr

Revolution je brend kozmetike koji nas često oduševljava svojim limitiranim linijama proizvoda. Najnovija kolekcija inspirana je američkom filmskom glumicom i ikonom Marilyn Monroe koja nas očarava i  60 godina nakon njene smrti. Marilyn Monroe, pravim imenom Norma J. Mortensom, je "Blonde Bombshell" koja je ustvari imala vrlo težak život, pogotovo djetinjstvo (psihički bolesna majka, odrastanje u sirotištu, nepoznati otac, zlostavljanje). Vrlo rano stupa u brak - muž joj je radio u ratnoj mornarici, a ona se preselila sa svekrvom i počela raditi u tvornici Radioplane Company (bojanje dijelova aviona i pregledavanje padobrana). Upravo ju je tamo uočio ratni fotograf koji je vidio njen potencijal, a sve ostalo postaje povijest. Marilyn potpisuje agenciju za modele i vrlo brzo postaje jedna od najuspješnijih. Upravo je ona bila prva žena na naslovnici Playboya kao i prva zečica. Hefner je kupio fotografije i upravo radi nje započeo svoju imperiju. Iako se nikada nisu upoznala, Marilyn je ostavila izuzetno veliki dojam na Hefneru - toliki da je odlučio biti pokopan upravo pored nje. Živjela je život obavijen velom tajni, ljubovala s najmoćnijim muškarcima i na kraju tragično završila. U svojih 36 godina života ostavila je veliki trag i ostati će zauvijek jednom od najvećih ikona ikada. 


revolution-pro-marilyn-set-notino_hr

 

Revolution PRO x Marilyn kolekcija sastoji se od palete sjenila za oči, dva seta za usne (nude&crveni), set za oči (maskara x tuš), highlighter te mini palete sa četiri nijansi sjenila za oči (u dvije verzije).  S obzirom da je moja prva asocijacija na prekrasnu Marilyn Monroe njen iconic crveni ruž, odlučila sam se odati joj počast uz 'Marilyn Red' set za usne. U setu se nalazi ruž te pripadajući lipliner. Prva stvar koja me oduševila kod ovog seta je sama ambalaža u kojoj se nalaze proizvodi. Riječ je o kartonskoj kutijici prepunoj fotografija prekrasne Marilyn u crno-bijelom izdanju. Slike su dodatno ukrašene divnim šljokičastim obrubom te njenim autogramom.
 

revolution-pro-marilyn-set-za-usne-notino_hr

Proizvodi za usne iz Revolution PRO x Marilyn kolekcije dolaze u metallic srebrnom pakiranju dodatno ukrašenim autogramom ove Hollywood dive. Jako mi se sviđa i to što se poklopac od ambalaže ruža zatvara na magnet. Ruž sadrži ml, a olovka za usne ml. Lipliner je vrlo pigmentiran i kremast te odlično obrubi usne i pripremi ih za idući korak. Kada sam po prvi put otvorila ambalažu ruža za usne, oduševile su me sitne šljokice kojima je ruž bio prekriven. Šljokice su tu ustvari samo za dodatan efekt glamura jer se ne preslikavaju na usne. Štoviše - ruž je na usnama nešto između satin i matte formule. Izuzetno kremast, ugodan i prekrasan.


revolution-pro-marilyn-set-za-usne-marilyn-red-notino_hr
 
Smatram da je ova kolekcija proizvoda savršeni prikaz Marilyn Monroe i glamura staroga Hollywooda. Klasična elegancija i otmjenost, uz malo šljokica. Ovaj set je idealan poklon za žene za Valentinovo, za Dan žena uz buket crvenih ruža ili jednostavno kao poklončić ako želite razveseliti svoju dragu osobu. Crveni ruž je definitivno komad dekorativne kozmetike koji će odgovarati svakoj ženi - bez obzira na njen podton kože ili stil. Upravo je crveni ruž oličenje elegancije koja nam u trenu podiže samopouzdanje na neku višu razinu.
 
 Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)