Burberry London For Men

veljače 27, 2022

Burberry-London-For-Him-notino_hr


Dobiti dobar parfem će uvijek biti jedan od najboljih mogućih poklona s kojim ne možete pogriješiti s obzirom da svi, muškarci i žene, volimo dobro mirišati ! Iako neki vjeruju kako su parfemi nepotreban luksuz na koje se troši (pre)velika količina novaca, to baš i ne mora biti tako. Notino je povodom Valentinova imao fantastične popuste na parfeme te ste mogli brojne luksuzne brendove 'uloviti' za par stotina kuna. Jedan od parfema na odličnom popustu je i Burberry London For Men - toaletna voda za muškarce koja već godinama oduševljava i najzahtjevnije mirisne pupoljke. Riječ je o parfemu lansiranom na tržište 2006.godine pod vodstvom kreatora Antonie Maisondieu (kreirao je i bestsellere poput Armani Code Ultimate, Gucci Rush for men, Jimmy Choo Urban Hero, Lanvin Marry me, Moschino Funny, Versace Coututre Jasmine, Valentino Donna i mnogo drugih). 


Burberry-London-For-Him-toaletna-voda-notino_hr

Burberry London For Men dolazi u elegantnoj staklenoj bočici omotanoj ikoničnim i prepoznatljivim Burberry tartan uzorkom. Parfem je dostupan u pakiranjima od 100, 50 i 30 ml, a dolazi i u verziji za žene.Već pri prvom špricu ovoga parfema, primjetila sam da je sasvim drugačiji od ostalih muških mirisa. Mirisne note muških parfema uglavnom su hladne, oštre i sportske,  dok je Burberry London čišta suprotnost - topao, sladak i elegantan.


Glava  : bergamot, ljekovita lavanda, cimet

Srce  : koža, mimoza

Baza : duhan, opoponax, mahovina, drvo gvajaka

 

Mirisne note lavande, bergamota i cimeta zavesti će vas već na samome početku. Ubrzo nakon toga pridružuju im se muževne note kože uz nježnu mimozu koje će vam dati naslutiti kako je riječ o izuzetno profinjenom parfemu. U bazi parfema (čije se note najdulje zadržavaju) nalaze se duhan, gvajak, mahovina i tamjanski miris opoponaks. Dakle, riječ je o jednom moćnom orijentalno-začinskom mirisu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Burberry-London-toaletna-voda-notino_hr


Burberry London For Men je idealan poklon za Valentinovo kao i za rođendan / neku posebnu priliku, koji će oduševiti svakog muškarca. Iako nam je Valentinovo prošlo, parfem je još uvijek na odličnom popustu - idealan trenutak za počastiti vama dragog muškarca. Parfem je izuzetno muževan i dugotrajan - na koži se zadrži satima, a na odjeći i do par dana. Mislim da zbog svojih toplih i slatkih nota najbolje pristaje uz hladnije doba godine. Burberry London me asocira na Božićno doba, medenjake i toplu čokoladu. Vjerojatno je za to 'krivac' cimet u visokim notama. Miris doslovce zrači nekom blagdanskom, ugodnom energijom koja će vam odmah podići raspoloženje. Definitivno jedan od najboljih muških parfema s kojim sam se imala prilike susresti. Toplo vam preporučujem da zgrabite ovaj čudesan parfem dok je još snižen povodom Valentinova (Valentinovo pokloni za muškarce).


Hvala na čitanju, xoxo

potpis-autora-bloga

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)