✨ORIFLAME PR PAKET [UNBOXING]✨

srpnja 04, 2020


Kišni četvrtak i tmurno raspoloženje uljepšao mi je divan Oriflame paketić. U paketu sam dobila proizvode koji najbolje utjelovljuju sve ono što Oriflame predstavlja - zdravi način života, spoj prirode i znanosti te make-up pomoću kojega možemo izraziti našu osobnost i jedinstvenost. Proizvodi su stigli u elegantnoj tamno plavoj kutiji unutar koje se nalazi ladica sa tri pretinca. U svakome od pretinaca nalazilo se po nekoliko proizvoda koji su dodatno bili omotani prekrasnim ukrasnim papirom i Oriflame naljepnicom (čitavi unboxing možete vidjeti na mom instagram profilu u highlightsu 'oriflame').


U prvome pretincu nalaze se četiri proizvoda za koje već znam da će biti u stalnoj postavi moje rutine njege kože. Milk & Honey Gold naziv je za kremicu koja dolazi u simpatičnoj bucmastoj tubici te sadrži 250mL proizvoda. Ova hidratantna krema je obogaćena ekstraktima mlijeka i meda organskog podrijetla što će vašu kožu učiniti glatkom i nježnom. Miris proizvoda je prekrasan i vrlo ugodan, jedva čekam krenuti s korištenjem. Idući proizvod kojeg se jako veselim isprobati je Tender Care univerzalni balzam o kojemu sam pročitala brdo pozitivnih recenzija. Tender Care balzam je višenamjenski zaštitni balzam koji će vam pomoći u borbi protiv suhe kože lica, usana i tijela (trenutno je na super popustu, stoga vam toplo predlažem da se počastite ovim čudom u teglici).  

Love Nature ulje sa čajevcem i limetom svakako mora postati članom vaše kozmetičke torbice. Ovo fantastično ulje sadrži organsko antibakterijsko eterično ulje čajevca (koji je odličan u borbi protiv nesavršenosti lica), ekstrakt limete te salicilnu kiselinu. Miks navedena tri sastojka pročistiti i umiriti će vašu kožu, te istovremeno tonizirati i sužavati pore ! Osim toga, uživati ćete u osvježavajućem citrusnom mirisu koji kasnije prelazi u blagi cvjetni - savršenstvo. I posljedni član prvog pretinca PR paketa je Wellness dodatak prehrani koji sadrži astaksantin i ekstrakt europske borovnice. Proizvod sadrži 30 kapsula koje se konzumiraju jednom dnevno uz obrok, a sadrže vitamine C i E koji štite stanice kože od oksidativnog stresa.


U drugome pretincu nalaze se dva proizvoda koji su me odmah zaintrigirali. Prvi su NovAge Nutri6 uljne kapsule za lice koje dolaze u vrlo elegantnom pakiranju. Zlatne kapsulice nalaze se unutar prozirne, staklene teglice te zajedno tvore vrlo luksuzan dojam. Intenzivno hranjive NovAge Nutri6 kapsule sadrže jedinstvenu mješavinu šest dragocjenih prirodnih ulja koja obnavljaju kožu kako bi ona vratila glatkoću, blistavost te mekoću.

Swedish Spa Salt Crystals je nježan piling s kristalima soli i bademovim ljuskicama koji otklanjaju mrtve stanice kože te čine vašu kožu nježnom i blistavom. Piling ima neodoljivo opuštajući vodeno-cvjetni miris koje me odmah mislima odveo na neku tropsku plažu. Jedva čekam isprobati ovaj proizvod, već znam da će biti jedan od ovogodišnjih ljetnih favorita.


Posljednji me pretinac ipak najviše razveselio - riječ je o dekorativnim proizvodima te jednom divnom parfemu ! Eclat Mon Parfum je ekskluzivni i vrhunski izraz francuske elegancije i stila. U preslatkoj bočici ukrašenoj crnom mašnicom, nalazi se savršeni sklad slatkastih mirisa - gornje note su kruška, list ljubičice iz Egipta i ružičasti papar, srednje note sadrže bijeli iris te heliotrop, dok su u baznim notama pačuli, mošus i badem. Parfem je vrlo profinjen i elegantan te ga jedva čekam ukombinirati sa nekim svečanijim modnim kombinacijama i događajima.

Od dekorativnih proizvoda tu su se našli jedna maskara, olovka za oči, bronzer u obliku kuglica i odgovarajući kist za nanošenje bronzera. The One Tremendous Fierce maskara sadrži ekskluzivnu četkicu uz koju ćete dobiti iznimni volumen te vlakna u obliku srca - preslatko ! Maskara je posebna po tome što zakrivljeni dio na četkici dodatno produljuje trepavice na vanjskom kutu oka, dok posebna vlakna obavijaju baš svaku trepavicu. Savršeni mačkasti izgled dobiti ćete kombinacijom Tremendous Fierce maskare te Stockholm High Impact olovke za kapke koja će vašim očima dodati dubinu. Osim toga, olovka je kremaste teksture koja ne zahtjeva šiljenje, vodootporna te visoko pigmentirana.

Kao šećer na kraju ostavila sam proizvod kojeg sam davno koristila i obožavala. Giordani Gold kuglice za nijansiranje lica kreirane su kao posebno izdanje klasičnih bronzing kuglica povodom 50 godina Oriflamea. Kuglice su ručnim oblikovanjem od strane vještih majstora napravljene u Italiji, a na kraju su pečene kako bi dobile suptilni oblik kuglica. U izvornoj verziji nalazile su se ružičaste kuglice koje su licu dale mladenački sjaj, koraljne za posvjetljivanje i trio toplih pješčanih nijansi za toplinu lica. U ovom su posebnom izadnju dodane i zlatne kuglice koje sadrže pravi zlatni prah te vašem licu daju svjetlucavi glow. Ovaj me proizvod vratio na moje same početke eksperimentiranja sa šminkom te se veselim ponovnom korištenju. Uz kuglice, dobila sam i Giordani Gold kabuki kist uz koje će nanošenje bronzing kuglica biti još besprijekornije. Kist sadrži oko 70 tisuća svilenkasto tankih vlakana, koja su osmišljena da nanesu savršenu količinu proizvoda dok će njegova široka glava osigurati savršenu završnicu bez mane.


Ovom se prilikom još jednom želim zahvaliti Oriflame timu na prekrasnom i bogatom paketu ! 😊 Jedva čekam krenuti s korištenjem svih stvarčica, a vi mi slobodno pišite koje recenzije proizvoda najprije želite čitati.

Koji su vaši omiljeni Oriflame proizvodi ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)