Moschino Cheap And Chic I Love Love toaletna voda

svibnja 08, 2019


Moschino je luksuzni talijanski brend osnovan 1983. godine od strane luckastog kreatora koji se zvao Franco Moschino. Franco je u svijet mode ušao gotovo slučajno (putem slikarstva i ilustracija), no ubrzo je shvatio da mu je upravo tu i mjesto. Moschino je energičan i relativno mlad brend, prepoznatljiv po provokativnim bojama, nemarnosti i duhovitosti. Brend je napoznatiji po kvalitetnim cipelama, koferima, kožnim modnim dodacima te parfemima, naravno. Prvi parfem koji je proizašao iz Moschino radionice je 'Moschino for Women' 1987e godine, a 2004. je Olivier Cresp kreirao parfem namjenijen 'zaljubljenim ženama' - neodoljivi  'Cheap and Chic I Love Love' o kojemu ću vam danas pisati recenziju.


Moschino Cheap and Chic I Love Love dolazi u staklenoj bočici plave i narančaste boje. Plavi je dio izrađen od čvrstog zamućenog stakla, u sredini se nalazi bijeli dio s motivima srca i imenom parfema, a na vrhu simpatičan čep narančaste boje. Samim pogledom na bočicu, osjetiti ćete nevjerojatnu dozu optimizma i sreće - ambalaža savršeno dočarava bezbrižne ljetne dane. Kada podignete čep, primjetiti ćete da kuglica ustvari leži na bijelom podlošku u obliku srca - how cute is that ?! Obožavam kada kreatori paze i na najsitnije detalje ! 

✨ Glava (prva faza parfema) : limun, crveni ribiz, naranča
✨ Srce (druga faza parfema) : cimet, šećerna trstika, đurđica, čaj od ruže, trska
✨ Baza (posljednja faza parfema) : drvene note, cedar, mošus

Na Lijepa.hr internet parfumeriji nalazi se nekoliko militraža I Love Love parfema (4.9 mL, 30, 50, 100), a možete odabrati i neki od poklon setova po izuzetno povoljnim cijenama. 


I Love Love parfem se prvo javlja u obliku zavodljive citrusne kombinacije limuna i naranče pomiješane sa crvenim voćem. Nakon par minuta parfem se transformira u romantičnu igru cvijeća te slatkastog cimeta. Cvjetna faza na koži traje otprilike nekoliko sati, a nakon toga nastupa drveno-mošusna faza koja daje dozu drskosti parfemu. 

Moschino I Love Love je vrlo lagan & svjež miris, ali radijalne aure. Savršena kombinacija svježih citrusnih i drvenastih tonova, čini ovaj parfem idealnim za nošenje tijekom cijele godine. No ipak smatram da bi se najbolje snašao uz lepršave haljinice, voćne koktele i slani morski zrak. Hladnije doba godine mu ne dozvoljava da se razvija i rascvjeta kako to biva u proljeće i rano ljeto. Parfem na mojoj koži miriše razigrano & svježe, a istovremeno drvenasto - upravo radi toga ga možete nositi kao dnevni i kao noćni parfem'I Love Love' parfem me prilikom svakog korištenja uspije razveseliti, podignuti i napuniti energijom. Parfem je doslovce energija u bočici - pun sreće, ljubavi i života. Savršeni miris za jutarnje instant buđenje i boost energije ! Parfem me oduševio i svojom fantastičnom trajnošću od 10h na koži te čak par dana na odjeći - WOW !

 
Smatram da je Moschino I Love Love parfem stvoren za mlade duše kojima će naglasiti prirodni optimizam svojim nevjerojatno prozračnim citrusnim notama. Sreća, optimizam, svježina - 'I Love Love' je doista ljubav upakirana u preslatku ambalažu koja mu svojim bojama idealno pristaje. Drage moje, mislim da sam pronašla idealan ljetni parfem ! Imate moje tople preporuke ukoliko volite citrusno-drvenaste mirise koje zrače srećom i ljubavi.

Jeste li već isprobale neki od Moschino parfema ? Kakvi su vaši dojmovi ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)