🍍🍉 Escada Miami Blossom 🍉🍍

svibnja 19, 2019

escada-miami-blossom

Escada je luksuzni njemački brend osnovan 1987.godine u Münchenu. Tvorci brenda, supružnici Margaretha i Wolfgang Ley, iste su godine prezentirali svoju prvu kolekciju pod nazivom "Escada - Sporty Elegance". Upravo je ta kolekcija postavila temelje za daljnji razvitak tvrtke ; vrhunska kvaliteta proizvoda po pristupačnim cijenama uz sofisticirani, maštoviti dizajn. Escada je 1990. godine prezentirala svoj prvi parfem nazvan po osnivačici  Margarethi Ley, a tri godine nakon započinje tradicija sezonskih parfema. Svake godine Escada lansira posebnu limitiranu ljetnu kolekciju, koja već desetljećima oduševljava korisnice svojom jedinstvenošću, svježinom i lakoćom. 2019e godine je Escada predstavila miris Miami Blossom - neodoljivu kombinaciju slatkog ananasa i delikatnih nota jasmina o kojemu ću vam danas napisati nešto više informacija.

escada-miami-blossom-toaletna-voda

Escada Miami Blossom toaletna voda dolazi u simpatičnoj kartonskoj kutijici na kojoj se nalaze motivi i boje tipični za Miami Beach - more, palme, zgrade i djevojka sa šeširom koja nosi lepršavu haljinu. Već se pri samom pogledu na kutiju može zaključiti da je ovo idealan ljetni miris.  Unutar ove simpatične kutije koja zrači optimizmom i srećom, nalazi se staklena ambalaža koja sadrži parfem. Bočica je roze boje koja se prema vrhu ombre prijelazom stapa u narančastu, dok su čep i aplikator metalik srebrne boje. Pakiranje je izuzetno simpatično te doslovce dočarava bezbrižne ljetne dane.

🍍🍉  Visoke note (glava parfema ; šire se odmah nakon nanošenja) : borovnica, lubenica, naranča
🍍🍉  Srednje note (srce parfema; nastaju nekoliko minuta nakon što 'glava' nestane) : ananas, cvijet tiare, jasmin, tuberoza
🍍🍉  Niske note (posljednja i najdulja faza parfema) : ambroksan, mošus, sandalovina 

Na Notino internet parfumeriji možete birati između nekoliko militraža toaletne vode (7,4 | 50 | 100 mL), a dostupno je i odgovarajuće mlijeko za tijelo koje savršeno nadopunjuje parfem te hidratizira kožu. Uz Miami Blossom mlijeko za tijelo miris parfema će se duže zadržati na tijelu i učiniti vašu kožu baršunasto mekom. 

escada-miami-blossom-toaletna-voda-za-zene

Miami Blossom toaletna voda se najprije otvara kao savršena kombinacija citrusnih nota naranče i slatkastih voćnih nota borovnice i lubenice. Taj je citrusno-voćni miks dosta intenzivan, no već se nakon nekoliko minuta transformira u cvjetnu fantaziju. Floralne note jasmina, tiare  i tuberoze perfektno okružuju dominantni ananas, a nakon te romantične igre na scenu dolaze drske drvenaste note sandalovine, mošusa i ambroksana.

Escada Miami Blossom bi svojim mirisnim notama najbolje odgovarala mlađim ženama ili onima koji se tako osjećaju. Najnovija Escada toaletna voda je egzotičan miris koji će podjednako odgovarati kao dnevna varijanta ili večernja. Miris je savršene jačine - niti pre intenzivan, niti previše blag. Idealna mjera jačine za topliji dio godine ! S obzirom da je ovo toaletna voda, trajanje je nešto kraće nego u klasičnih parfema ili parfemskih voda. Na mojoj se koži zadrži oko 6h, a na kosi i odjeći do dva dana. Velika sam obožavateljica mirisa anansasa (i svega tropskog) stoga mi ovaj slatkasti miris u potpunosti odgovara. Zabavan, egzotični & zavodljivi miris definitivno će oduševiti sve fanove slatkastih tropskih nota - mene je definitivno oborio s nogu. 😊

Koristite li Escada parfeme ? Koji je vaš favorit?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Svaki Vaš komentar puno mi znači! :)

PumpkinPumpkin