💄 Oriflame Giordani Gold Iconic eliksir ruževi za usne 💄

travnja 30, 2019

Oriflame-Giordani-Gold-Iconic-elixir-lipstick

Sigurna sam da će se većina vas složiti da dobar ruž za usne ima sposobnost podignuti samopouzdanje svakoj ženi. Taj čudesan proizvod dolazi u raznim varijantama (glossy, matte, hidratantni, klasični, tekući ...) , a moze uljepsati i najtmurniji dan. U mojoj kolekciji od skromih 70ak ruževa dominiraju tekući matte ruževi koje preferiram radi dugotrajnosti (zaista mi je naporno čitav dan misliti o tome kako ruž izgleda i stalno ga popravljati) te fantastične pigmentacije i ne prenošenja na predmete. Ovog mjeseca su mi za oko zapeli Giordani Gold eliksir ruževi za usne koji su bili i na popustu! Riječ je o visoko pigmentiranim ruževima koji imaju mladenački učinak. Isprobala sam četiri od osam nijansi, a moje dojmove možeš saznati u nastavku recenzije.

Oriflame-Giordani-Gold-Iconic-elixir-lipstick

Oriflame Giordani Gold Iconic eliksir ruževi za usne stižu u crnim, kartonskim kutijicama sa zlatnim natpisom i GG logom. Unutar kutijice nalaze se tekući ruževi u sleek, crnoj ambalaži. Crna plastična tubica sadrži zlatni natpis brenda, a na dnu se nalazi ombre prozirni dio kroz koji možemo vidjeti o kojoj je nijansi riječ. U ambalaži se nalazi 3,5 mL proizvoda, a cijena jednog ruža iznosi 99kn (trenutno je na popustu 64,90 HRK). Ruž se nanosi pomoću spužvastog doe foot aplikatora koji je savršene veličine za ravnomjerno i precizno nanošenje proizvoda na usne.

Iconic eliksir ruževi za usne dolaze u osam nijansi, a ja sam na testiranje dobila čak četiri : Praline Nude, Constant Coral, Scarlet Orange & True Red (ostale dostupne nijanse su ; Coral Hibiscus, Poppy Pink, Ruby Red & Elegant Burgundy). Raspon nijansi je fantastičan, jedino smatram da nedostaje jedna klasična nude smećkasta nijansa. No, za obožavatelje nude nijansi Oriflame je kreirao kolekciju The ONE Lip Sensation Matte Mousse ruževa.

Oriflame-Giordani-Gold-Iconic-elixir-lipstick

Formula Giordani Gold Iconic eliksir ruževa za usne je vrlo lagana i prozračna. Ruž se na usne ravnomjerno nanosi već sa samo jednim potezom aplikatora te ga nije potrebno nadograđivati. Ta tekuća formula ubrzo prelazi u sofisticirani matte finish intenzivne pigmentacije. Formula ruža je obogaćena i sa SPF 15, što ga čini idealnim izborom za vruće ljetne dane. Eliksir ruž se za 10ak sekundi u potpunosti osuši, a nakon sušenja on biva otporan na prenošenje. Ruževi su izrazito dugotrajni te na usnama mogu izdržati i do 12h! Jedina mana koju sam pronašla GG eliksir ruževima je lagani ljepljivi osjećaj, ali neusporediv s primjerice Maybelline Liquid Ink ruževima. Taj se ljepljivi osjećaj s vremenom gubi, pa i nepredstavlja veliki problem. Jako mi se sviđa i činjenica što eliksir ruževi ne isušuju usne, čak štoviše - imaju učinak pomlađivanja !  

Formula i pigmentacija su jednake kod sve četiri nijanse koje sam testirala, jedino je 'Constant Coral' pomalo vodenastija kod samog nanošenja. No, kod sušenja i ta nijansa poprima potpunu pigmentaciju (KLIK). 'Praline Nude' nijansa mi je u katalogu izgledala dosta svijetlo, no kada sam je nanjela na usne - ona se savršeno uklopila u boju mojih usana (vidljivo na posljednoj slici u recenziji). Moji favoriti su ipak dvije jarke bojice 'Scarlet Orange' i 'True Red' koje će fantastično pristajati na ljetni taman ten. Te su dvije nijanse na slikama vrlo slične, no uživo se doista i vidi razlika. 'Scarlet Orange' je crvena boja s narančastom primjesom, a 'True Red' prava crvena s hladnim podtonom.

Oriflame-Giordani-Gold-Iconic-elixir-lipstick
True Red - 33805

Sastav : ISODODECANE, OCTYLDODECANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER, MICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIPENTAERYTHRITYL PENTAISONONANOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, OCTOCRYLENE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PARFUM, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BHT, CI 15850, CI 77891, CI 45380, CI 77499, CI 45410, CI 77492, CI 19140, CI 77491 

Oriflame-Giordani-Gold-Iconic-elixir-lipstick
Praline Nude - 33800

Oriflame Giordani Gold Iconic eliksir ruževi za usne su pravo otkriće ! S obzirom da sam isprobala podosta Oriflame proizvoda, imala sam velika očekivanja za ove ruževe - bome su ih i opravdali. Eliksir ruževi su vrlo lagane formule te je osjećaj na usnama kao da nosite balzam, ne isušuju usne (i nema onog groznog osjećaja zatezanja) te su vrhunske pigmentacije.  Sviđa mi se i što se ruž ne mrvi s usana nego ravnomjerno nestaje te se pretvara u stain. Fantastična kolekcija ruževa koja me podsjetila zašto toliko obožavam Oriflame kozmetiku - vrhunska kvaliteta proizvoda po jako pristupačnim cijenama ! Definitivno ću naručiti bar još nekoliko nijansi ;)

Koristite li Oriflame kozmetiku ? Koji je Vaš holy-grail ruž?

Hvala na čitanju, xoxo
 

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)